Skocz do zawartości

Pelnia - 17. listopada 2013

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podczas tasowania wystrzelily doslownie te dwie karty: Krol Bulaw i Krolowa Bulaw

Kurcze...

Tu ewidentnie para sie pokazala. Ciekawe w jakim kontekscie...

Nie mam nikogo... wiec... hmm... Dziwne.

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - Krol Monet

Tu w Krolu Monet mogl sie pokazac jakis mezczyzna. Ewentualnie cos zwiazane z praca. Moze ja tak zapracowana po uszy, ze nic innego nie bede dostrzegac.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - As Kielichow + X Kolo Fortuny, 0 Glupiec + Paz Bulaw ---> III Cesarzowa, HB VI Kochankowie

Kurcze. Powiedzialabym, ze szansa na jakies uczucie, ale moze tez z innej beczki, cos nowego, jakas szansa na ulozenie sobie pewnych spraw, czysta karta i mozliwosc dzialan takich nieskrepowanych.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 Mieczy, 5 Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

Karty ladnie to pokazaly. Bardzo trudny okres czasu za mna. Duzo sie dzialo i niewiele przyjemnego.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 4 Monet, 7 Mieczy, XX Sad ---> XIX Slonce, HB IV Cesarz

Problemy mieszkaniowe. Rozmywaja sie. Tak to widze. Wyjasnia sie powoli wszystko.

Ostatnio niewiele intepretuje z uwagi wlasnie na to, ze nieco spraw zwalilo mi sie na glowe.

Obiecuje jednak znowu ladnie wszystkim interpretowac.

Dlatego prosze rowniez, aby i pomoc mi w interpretacji mojego rozklady.

Punkty karmiczne... :energia: tzn. reputacji... tez przyznaje.

Napisano

Po prostu bedzi emezczyzna, który będzie działał wobec Ciebie w kontaktach itd. i z wzajemnoscią tym samym mu odpowiesz, nie widze tego jako zwiazku,a taka plynna relacje, jakis znajomy.

2. Ano zarobiona bedziesz, skupiona na sobie, swoich sprawach...zabiegana...jak to zazwyczja, tu karty uczulaja moze zeby nie popasc w jarzmo tego wszystkiego, zbey materia nei stala sie główną ideą.

3. uwazam,ze pojawi sie byc moze uczucie, ktorego nei spob ominąc, karmicznie przychodzace...;) Byc moze otrzymasz jakas informacje zwiazana ze swoimi dziecmi. Trzeba bedze cos ogarnac znowu.

4. Jakies dysputy wyjasnianie. kojarzy mi sie to z forum tarota XD...jakei stakei falszywe i dowalajace dialogi ;p jakbys odeszla od tego i zajela sie istotniejszymi rzeczami. Praca.

5. tu sie zTobaz godze.idealne karty ;-)

<3

Napisano

Dzieki Nayala... :bukiet:

Nie, nie... zwiazku jeszcze nie widze...

Nie jestem gotowa na zwiazek... zwyczajnie. Jeszcze nie czas...

tym bardziej, ze musze duzo spraw sobie poukladac jeszcze.

Co do tych spraw nieciekawych to forumowe przy tym to nic nie znaczace przepychanki dzieciakow... ;)

Ostatnio to, co mna sieklo... no to nie, dziekuje...

na szczescie sie rozmywa... i odchodzi w przeszlosc.

Napisano (edytowane)

Podczas tasowania wystrzelily doslownie te dwie karty:

Krol Bulaw i Krolowa Bulaw

bardzo możliwe, że jakiś mężczyzna uaktywni się w kontaktach z Tobą. Mogą to być wspólne rozmowy wzajemne oraz działanie na siebie fizyczne w jakiś sposób. Równie dobrze może to być przyjaciel/kolega, z którym dobrze się rozumiecie bo oboje jesteście żywiołowi i energiczni :).

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien

Krol Monet

cieniem może być były partner i jego zachowanie albo brak stabilizacji materialnej albo po prostu ważność byłego partnera ochodzi w dal w umyśle, sercu.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac

As Kielichow + X Kolo Fortuny, 0 Glupiec + Paz Bulaw ---> III Cesarzowa, HB VI Kochankowie

świeci i bardzo jest widoczna Twoja wewnętrzna gotowość na zakochanie się, chciałabyś rozpalić iskrę uczuć w sobie i jesteś na to już otwarta czekając na to co przyniesie los. Ale możliwe też patrząc uniwersalnie, że obudzisz w sobie pokłady uczuć, serdeczności do wszystkiego co Cie otacza i zapragniesz się tym bogactwem wnetrza dzielić ciesząc sie z drobnych rzeczy.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl

2 Mieczy, 5 Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

zakończył sie etap niewiary w lepszy czas, torpedowania własnych pozytywnych mysli o przyszłości, to odchodzi.

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac

4 Monet, 7 Mieczy, XX Sad ---> XIX Slonce, HB IV Cesarz

opuszcza Cię zasiedzenie w domku i nastawienie, że być może jeszcze były partner da o sobie znać albo wykombinuje coś co sprawi, że zaabsobuję Cię. Takie myślenie przestało już mieć znacznie oraz skupianie na nim uwagi.

Powodzenia Sacral :okok:

Edytowane przez Daffne
Napisano (edytowane)
Podczas tasowania wystrzelily doslownie te dwie karty: Krol Bulaw i Krolowa Bulaw

możliwe, że poznasz kogoś podobnego do siebie

Ty jako król monet jesteś osobą, która jest ustabilizowana finansowo, konkretna, twardo stąpasz po ziemi, wiesz czego chcesz, lubisz konkrety, obserwator, monety są bierne(jak kielichy), nie aktywne jak buławy i miecze

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - As Kielichow + X Kolo Fortuny, 0 Glupiec + Paz Bulaw ---> III Cesarzowa, HB VI Kochankowie

nowe uczucie, dzięki któremu zobaczysz jaki to świat jest piękny i będziesz mieć więcej energii, zajdzie zmiana, coś Cię bardzo ucieszy lub ktoś :)

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 Mieczy, 5 Mieczy, 8 Monet ---> III Cesarzowa, HB XV Diabel i VI Kochankowie

chłód i ciężka praca nad czymś, nieprzyjemne przeżycia odchodzą w dal oraz zamknięcie się na świat/związki/nowości. Może i też coś było zamknięte na Ciebie a teraz się otworzy, nie będzie waśni a zabawa :)

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 4 Monet, 7 Mieczy, XX Sad ---> XIX Slonce, HB IV Cesarz

powinno zniknąć zamykanie się na świat/ludzi tego, co pewne. Należy wykroczyć poza ramy, nie kombinować lecz zaryzykować, aby narodzić się na nowo, zrobić pewien rozrachunek. Może to też być czas, aby zaszaleć :)

Może mniej się skupisz na pracy i przez to bardziej na czymś/kimś innym :)

Mało tutaj kielichów, zapewne więc podejdziesz bardziej rzeczowo do sprawy albo nie wywoła tyle emocji.

Zważając na większość mieczy, będziesz bardziej kierowała się rozumem niż sercem.

Z buław masz 3 karty***król buław, królowa buław, paź buław;(1+2+4=6 :) )

z mieczy masz 3 karty***2 miecze, 7 mieczy, 5 mieczy;(2+7+5=14)

z denarów masz 3 karty***Król denarów, 4 denary, 8 denarów;(19+14+18=51; 7)

z kielichów masz 1 kartę

z AW masz 3 karty,

więc działanie(miecze+buławy) połączone z kalkulacją, chłodnym rozsądkiem, myśleniem(miecze+monety), emocje(puchary) nie będą królować.

AW, jeszcze na takich pozycjach mówią, że coś powinno ruszyć :) Jakby wszystkie je podsumować masz VIII Siłę(10 + 0 + 20 = 30; 30-22=8), więc powiedziałabym, że jakakolwiek sprawa się pojawi będziesz mieć w sobie wystarczająco dużo siły wewnętrznej, aby dać sobie radę :)

Z buław masz VI Kochanków, więc czeka Cię nowa znajomość, współpraca lub coś podobnego

Z mieczy wynika XIV Umiarkowanie, równowaga, spokój, harmonia

Z denarów VII Rydwan, może coś ruszy w tej dziedzinie do przodu, wydasz więcej albo dostaniesz co nie co do kieszenie :) W każdym razie ruch w tej dziedzinie

Z kielichów wychodzi XI Sprawiedliwość, czyli sprawiedliwy osąd.

Edytowane przez Euterpe
Gość Linkinia
Napisano

Spróbuję zinterpretować, choć z Pełnią mam duże problemy.

Król i Królowa buław mogą wskazywać, że relacja z mężczyzną, z którym jesteś blisko, może silniejsze jest przyciąganie, chemia niż porozumienie intelektualne, że ta relacja będzie miała duże znaczenie w tym okresie czasu.

To może być mężczyzna, od którego jesteś trochę uzależniona finansowo - szef, mąż, albo ktoś inny, przedsiębiorczy. To może być praca, zadania związane z pieniędzmi - może tak dużo będziesz pracować, że przysłoni Ci to wszystko inne.

Powiedziałabym, że pojawi się możliwość rozwinięcia relacji z kimś, takiej damsko-męskiej, nie koleżeńskiej. Chyba coś nowego... albo znajomość, która już jest, nagle się obróci, będzie możliwe coś nowego, świeżego.

Ojoj... złe rzeczy, nerwy. Nie będę się rozwlekać, bo napisałaś, że karty pokazały to, co się działo.

Faktycznie, to są problemy związane z miejscem zamieszkania, z rodziną, najbliższym otoczeniem. To też może być siedzenie w domu, zamknięcie się trochę na innych, rzadkie wychodzenie ze znajomymi gdzieś, skupienie na sobie i na rodzinie. Powinnaś trochę odpuścić i ''wyjść'', ''otworzyć się'' na świat...

Mam nadzieję, że strasznych głupot nie napisałam, bo naprawdę nigdy jakoś tego rozkładu nie czułam...

Pozdrawiam ciepło ;)

• Maestro
Napisano

Szukasz konkretnego faceta, masz o nim pełne wyobrażenie,doskonale wiesz jaki powinien być, masz jego obraz przed oczami swojej duszy, za byle kogo sie nie chwycisz;)

masz szansę na jakąs odmianę w zyciu,ale bardziej na zasadzie zabawy, flirtu, nie ma nic poważnego w tych kartach

skończył się nieciekawy okres w Twoim życiu, coś co było złe odeszło

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 4 Monet, 7 Mieczy, XX Sad --

może ktoś Ciebie oszukał, może były jakieś plotki, może ktoś unikał rozmów o ważnych sprawach, to co złe odchodzi:)