pawel116 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Dzisiaj po 15 jestem umówiony na telefon z kierownikiem biura (nie wiem jeszcze czy jest to mężczyzna czy kobieta), chcę zapytać o możliwość zatrudnienia w jego firmie. Czym poskutkuje dzisiejsza rozmowa? Paź Buław, 6 Mieczy, As Monet, dobrany Król Buław jest szansa na pracę, ale nie wiem o czym może informować ta 6 Mieczy... może znów każą mi zadzwonić później? Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Mozliwe,ze zaprosi Cie na rozmowe. ^ moze tu oznaczac rozmowe na odleglosc. albo tez to,ze podroz do neigo Cie czeka ;-) powodzenia! Cytuj
pawel116 Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 Było tak jak przypuszczałem - zadzwoniłem (już drugi raz) i okazało się, że kierowniczka pracowała w terenie i nie wróciła do biura, w związku z czym poproszono mnie abym zadzwonił w poniedziałek. Teraz już wiadomo co oznaczała ta 6 Mieczy. Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 szkoda,ze ona sie jaks nei zaznczyla XD powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 ta 6 mieczy to wlasnie z gory juz skazywala na to ze cos sie nie uda. Postaw nowe karty na pn. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi