beatrycze18 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Jaki jest powód, że mężczyzna przestał się ze mną kontaktować od dwóch dni.[ostatnio w e-smsie napisał ze ma dużo zleceń i jest zapracowany] ja się nie odzywam pierwsza ponieważ nie chcę się narzucać panu. Zrobiłam rozkładzik na pyt. jaki jest prawdziwy powód milczenia pana[zero esemesów, telefonów]? Paź kielichów, 6 denarów, 7 denarów Hmm nie wiem jak te karty ugryźć.Może to pan nie chce wyjść na natręta, dlatego trochę sfolgował z kontaktami.Może ktos, albo on komuś pomaga w czymś ale te 7 denarów na końcu? Pan ciężko pracuje=odkłada na przyszłość... Proszę was o pomoc Cytuj
Agiatis Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Paź Kielichów, 6 Denarów, 7 denarów --> Cesarzowa, HB Śmierć/Cesarz Paź mówi o początku przyjaźni, może miłości, liczy na Twoje zrozumienie i cierpliwość....w podsumie wychodzi Cesarzowa więc u niego uczucie rozkwita, Śmierć podpowiada iż musi coś zakończyć, pewnie Owe zlecenie, a Cesarz potwierdza iż jest zapracowany;) Powodzenia Ci życzę i cierpliwości:) 1 Cytuj
Trida Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 powiedziałabym, że na prawdę jest zajęty,chce dokończyć zlecenia. Pamiętam jak mnie wypadło 7 denarów jako karta miesiąca i miałam BARDZO zapracowany miesiąc, 27 dni w pracy (na 30 ) i paźiowy pokazuje wg mnie, ze coś tam myśli o Tobie ale na prawdę nie ma za dużo czasu 1 Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 jest zapracwany zatemnei musisz sie doszukiwac zaraz jakiejs awersji czy cos.. Cytuj
joana_o Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Moim zdaniem napisał Ci prawdę. Jest zajęty zarabianiem pieniędzy i faktycznie zapracowany. Powiedziałabym, że nawet poświęca się wspomagając kogoś w pracy. Myślę, że pospiech i ponaglanie Pana nie jest wskazane, daj mu trochę czasu. Może potrzebuje go aby poradzić sobie ze swoimi uczuciami wobec Ciebie, bo niewątpliwie serce mu drgnęło w Twoja stronę. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 analizujac wszystkie 3 karty w polaczeniu obstawiam,ze on chyba nie chce sie narzucac 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi