Skocz do zawartości

Jaki jest prawdziwy powód jego milczenia?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaki jest powód, że mężczyzna przestał się ze mną kontaktować od dwóch dni.[ostatnio w e-smsie napisał ze ma dużo zleceń i jest zapracowany] ja się nie odzywam pierwsza ponieważ nie chcę się narzucać panu.

Zrobiłam rozkładzik na pyt. jaki jest prawdziwy powód milczenia pana[zero esemesów, telefonów]?

Paź kielichów, 6 denarów, 7 denarów

Hmm nie wiem jak te karty ugryźć.Może to pan nie chce wyjść na natręta, dlatego trochę sfolgował z kontaktami.Może ktos, albo on komuś pomaga w czymś ale te 7 denarów na końcu? Pan ciężko pracuje=odkłada na przyszłość...

Proszę was o pomoc

Napisano

Paź Kielichów, 6 Denarów, 7 denarów --> Cesarzowa, HB Śmierć/Cesarz

Paź mówi o początku przyjaźni, może miłości, liczy na Twoje zrozumienie i cierpliwość....w podsumie wychodzi Cesarzowa więc u niego uczucie rozkwita, Śmierć podpowiada iż musi coś zakończyć, pewnie Owe zlecenie, a Cesarz potwierdza iż jest zapracowany;)

Powodzenia Ci życzę i cierpliwości:)

• Lubię to! 1
Napisano

powiedziałabym, że na prawdę jest zajęty,chce dokończyć zlecenia.

Pamiętam jak mnie wypadło 7 denarów jako karta miesiąca i miałam BARDZO zapracowany miesiąc, 27 dni w pracy (na 30 ;))

i paźiowy pokazuje wg mnie, ze coś tam myśli o Tobie ale na prawdę nie ma za dużo czasu

• Lubię to! 1
Napisano

jest zapracwany zatemnei musisz sie doszukiwac zaraz jakiejs awersji czy cos..;)

Napisano

Moim zdaniem napisał Ci prawdę. Jest zajęty zarabianiem pieniędzy i faktycznie zapracowany. Powiedziałabym, że nawet poświęca się wspomagając kogoś w pracy.

Myślę, że pospiech i ponaglanie Pana nie jest wskazane, daj mu trochę czasu. Może potrzebuje go aby poradzić sobie ze swoimi uczuciami wobec Ciebie, bo niewątpliwie serce mu drgnęło w Twoja stronę.

• Lubię to! 1
Napisano

analizujac wszystkie 3 karty w polaczeniu obstawiam,ze on chyba nie chce sie narzucac

• Lubię to! 1