paweldaniel Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 witam, dzisiaj mi się śniło, że byłem u dziadka imój wujek go zabił i dziadek podszedł podemnie i zmarł na moich rękach przy swoim domu i wypowiedział jeszcze jakieś słowa, ale juz ich nie pamiętam. Czy ktoś może mi powiedzieć co to mogłoby znaczyć?? dziękuje z góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 sadze,ze moze dojsc do klotni wujka z dziadkiem,w kazdym badz razie problemy w rodzinie,dziadek moze nie spodziewac sie takiego "ataku"stad jego symboliczna smierc-przemiana lub zmiana punktu widzenia,patrzenia na rodzine np. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 99/88 dobrze Ci idzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 No tez gratuluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 nie zawstydzajcie mnie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts