Skocz do zawartości

Nowe miejsce pracy, dodatkowe specjalizacje

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

krótki rozkładzik

Czy powinnam przenieść ziałalność do drugiego lokalu

ŚMIERĆ, 10 MIECZY, 10 KIELICHÓW

myślę, że tak; muszę zakończyć pewien etap, który przynosi mi cierpienie i spędza sen z powiek aby zacząć coś nowego i odpoczywać spokojnie nie martwiąc sie o nic

Czy będę zadowolona z drugiej lokalizacji i jak to wpłynie na finanse

KRÓLOWA MIECZY, KRÓL DENARÓW, 3 KIELICHY, RYCERZ BUŁAW

myślę, że będzie to dobra decyzja, pomysł się uda przy pomocy mężczyzny, wszystko będzie ok

Czy powinnam dodatkowo zająć się klubem fitness

UMIARKOWANIE, 2 DENARY, DIABEŁ

hmmm... muszę dokładnie przeanalizować za i przeciw, przeliczyć pieniążki i zrobić biznesplany :) -tak to widzę, ale DIABEŁ nie wiem co myśleć (dociągam kartę- WIARA)- diabeł mówi mi o pokusach... może za dużo będę chciała na raz i muszę troszkę z zapałami przystopować...

Napisano

1.Jak najbardziej będzie to korzystne rozwiazanie dla Ciebie. Powinnas byc zadowolona:)

2. Tak,przemyslisz i stwierdzisz,ze to madra decyzja ( czy Ty masz tam kogos znajomego blisko pracy tej w nowym miejscu,tzn mialabys kogos tam niedaleko pracujacego?)

3. mozesz byc przeciazona obowiazkami i popasc zwyczajnei w pracoholizm

Napisano

w tej przeprowadzce wspiera mnie mężczyzna i być może razem będziemy to prowadzić

Napisano
Czy powinnam przenieść ziałalność do drugiego lokalu

ŚMIERĆ, 10 MIECZY, 10 KIELICHÓW

To będzie dobra inwestycja wg mnie. Odnoszę wrażenie, że w 10 mieczy bedziesz miała lepszą reklamę, lepsza lokalizacja i w ogóle przytulniej :)

Czy będę zadowolona z drugiej lokalizacji i jak to wpłynie na finanse

KRÓLOWA MIECZY, KRÓL DENARÓW, 3 KIELICHY, RYCERZ BUŁAW

Na początku będziesz zła ale później zacznie Ci się to wszystko coraz bardziej podobać, zaczniesz zauważać duże plusy w tym wszystkim :)

Czy powinnam dodatkowo zająć się klubem fitnessUMIARKOWANIE, 2 DENARY, DIABEŁ

Jeszcze nie czas na to wg mnie. Nie łap dwóch srok za ogon ;)