ivi123 Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 krótki rozkładzik Czy powinnam przenieść ziałalność do drugiego lokalu ŚMIERĆ, 10 MIECZY, 10 KIELICHÓW myślę, że tak; muszę zakończyć pewien etap, który przynosi mi cierpienie i spędza sen z powiek aby zacząć coś nowego i odpoczywać spokojnie nie martwiąc sie o nic Czy będę zadowolona z drugiej lokalizacji i jak to wpłynie na finanse KRÓLOWA MIECZY, KRÓL DENARÓW, 3 KIELICHY, RYCERZ BUŁAW myślę, że będzie to dobra decyzja, pomysł się uda przy pomocy mężczyzny, wszystko będzie ok Czy powinnam dodatkowo zająć się klubem fitness UMIARKOWANIE, 2 DENARY, DIABEŁ hmmm... muszę dokładnie przeanalizować za i przeciw, przeliczyć pieniążki i zrobić biznesplany -tak to widzę, ale DIABEŁ nie wiem co myśleć (dociągam kartę- WIARA)- diabeł mówi mi o pokusach... może za dużo będę chciała na raz i muszę troszkę z zapałami przystopować... Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 1.Jak najbardziej będzie to korzystne rozwiazanie dla Ciebie. Powinnas byc zadowolona:) 2. Tak,przemyslisz i stwierdzisz,ze to madra decyzja ( czy Ty masz tam kogos znajomego blisko pracy tej w nowym miejscu,tzn mialabys kogos tam niedaleko pracujacego?) 3. mozesz byc przeciazona obowiazkami i popasc zwyczajnei w pracoholizm Cytuj
ivi123 Napisano 15 Listopada 2013 Autor Napisano 15 Listopada 2013 w tej przeprowadzce wspiera mnie mężczyzna i być może razem będziemy to prowadzić Cytuj
Gość Nayala Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 aa to moglo wlasnei wskazywac Cytuj
Trida Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Czy powinnam przenieść ziałalność do drugiego lokalu ŚMIERĆ, 10 MIECZY, 10 KIELICHÓW To będzie dobra inwestycja wg mnie. Odnoszę wrażenie, że w 10 mieczy bedziesz miała lepszą reklamę, lepsza lokalizacja i w ogóle przytulniej Czy będę zadowolona z drugiej lokalizacji i jak to wpłynie na finanseKRÓLOWA MIECZY, KRÓL DENARÓW, 3 KIELICHY, RYCERZ BUŁAW Na początku będziesz zła ale później zacznie Ci się to wszystko coraz bardziej podobać, zaczniesz zauważać duże plusy w tym wszystkim Czy powinnam dodatkowo zająć się klubem fitnessUMIARKOWANIE, 2 DENARY, DIABEŁ Jeszcze nie czas na to wg mnie. Nie łap dwóch srok za ogon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi