Skocz do zawartości

Porzucenie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Milam bardzo dziwny sen...Jestem w szczesliwym zwiazku juz od 2 lat ,prawdopodobnie z mezczyzna mojego zycia.

Jednak dzis snilo mi sie ,ze mnie porzucil ,podajac jako powod nie inna kobiete lecz monotonnie w zwiazku.Powiedzial ,ze mu sie znudzilam.Byl jakis dziwny.Pamietam ,ze gdy mnie o tym informowal mial na twarzy szyderczy usmiech .W snie bardzo mnie to bolalo.Plakalam i blagalam by ze mna byl.Swoja rozpacz czulam nawet po przebudzeniu.

Pozniej obudzilam sie i znowu zasnelam i nadal snilo mi sie ,ze sie rozstalismy.Znow ja go prosilam by wrocil ale on sie tylko tak dziwnie usmiechal i mowil ,ze juz mnie nie chce.

:cry: Co moze oznaczac tak dziwny sen,zwazywszy na to ,ze ja na prawde jestem szczesliwa w zwiazku i kocham mojego partnera..

Boje sie tego snu bo zazwyczaj nie pamietam az tak dobrze swoich snow.Tylko skrawki,a tu snilo mi sie to az 2 razy w ciagu nocy..Czy to zly znak? :sad:

Napisano
Milam bardzo dziwny sen...Jestem w szczesliwym zwiazku juz od 2 lat ,prawdopodobnie z mezczyzna mojego zycia.

Jednak dzis snilo mi sie ,ze mnie porzucil ,podajac jako powod nie inna kobiete lecz monotonnie w zwiazku.Powiedzial ,ze mu sie znudzilam.Byl jakis dziwny.Pamietam ,ze gdy mnie o tym informowal mial na twarzy szyderczy usmiech .W snie bardzo mnie to bolalo.Plakalam i blagalam by ze mna byl.Swoja rozpacz czulam nawet po przebudzeniu.

Pozniej obudzilam sie i znowu zasnelam i nadal snilo mi sie ,ze sie rozstalismy.Znow ja go prosilam by wrocil ale on sie tylko tak dziwnie usmiechal i mowil ,ze juz mnie nie chce. Co moze oznaczac tak dziwny sen,zwazywszy na to ,ze ja na prawde jestem szczesliwa w zwiazku i kocham mojego partnera..

Boje sie tego snu bo zazwyczaj nie pamietam az tak dobrze swoich snow.Tylko skrawki,a tu snilo mi sie to az 2 razy w ciagu nocy..Czy to zly znak?

- trudno powiedzieć, czas pokaże... ale nie zamartwiaj się tym snem, po co dopuszczać złe myśli? Skoro jest dobrze... po prostu pielęgnuj to uczucie. Pozdrawiam.
Napisano

Dzieki Rita:DPostaram sie o tym nie myslec:)

Napisano

Powiedziałabym, że to jest sen o Tobie, a nie o Twojej przyszłości. Masz w sobie lęk albo nawet tylko niepokój dotyczący rozstania ze swoim mężczyzną. Moim zdaniem nie masz się czego obawiać, bo powód rozstania, tak jak go opisałaś, jest kalką z kolorowego pisma, a nie historią z Twojego życia. A lęk? Dobrze, że się uwolnił. Powinien Cię skłonić do refleksji na temat Waszego związku, a refleksja, sądzę, przyniesie odpowiedź na pytanie, czy jest się o co bać. Miłego dnia:)

Napisano
Powiedziałabym, że to jest sen o Tobie, a nie o Twojej przyszłości. Masz w sobie lęk albo nawet tylko niepokój dotyczący rozstania ze swoim mężczyzną. Moim zdaniem nie masz się czego obawiać, bo powód rozstania, tak jak go opisałaś, jest kalką z kolorowego pisma, a nie historią z Twojego życia. A lęk? Dobrze, że się uwolnił. Powinien Cię skłonić do refleksji na temat Waszego związku, a refleksja, sądzę, przyniesie odpowiedź na pytanie, czy jest się o co bać. Miłego dnia:)
- nie jest to takie proste, notabene... wydaje mi się, że nie chodzi tylko o jakieś irracjonalne obawy - zwróć uwagę na takie słowa:
mial na twarzy szyderczy usmiech
ale on sie tylko tak dziwnie usmiechal i mowil ,ze juz mnie nie chce.
.

Lęki, lękami, ale skąd wizje szyderstwa i kpiny... tutaj wchodzimy na teren intuicji. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...