Skocz do zawartości

moja sytuacja finansowa w okresie najbliższych 6 m-cy

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty czytane chronologicznie.

4 Miecze, Król Mieczy, Król Monet suma Koło

4 Mieczy - to raczej przestój w sprawach finansowych, korzystanie z zasobów które się do tej pory zgromadziło, rozsądek w gospodarowaniu pieniędzmi - żadnych szaleństw.

Król Mieczy - tu prawdę mówiąc nie mam pojęcia.

Król Monet - tu zdecydowane polepszenie finansowe, finanse nie będą przysparzać zmartwień.

Na przełomie I i II Kwartału 2014 powinna nastąpić u mnie zmiana na lepsze.

Jak widzicie ten rozkład.

Napisano

Trudna sytuacja finansowa, ale dzięi Twojej mądrej analizie, Twojemu sprytowi powinnaś poprawić znacznie swoją sytuację. koło może oznaczać iż zmieni się sytuacja, mama nadzieję że, na lepsze;)

Pozdrawiam

Napisano

4 mieczy-b trudna sytuacja finansowo, mozesz byc odcieta od czegos, cos zamknie ci droge

krol mieczy za nim krol monet-tu bym widzial twoja walke o pieniadz,ale raczej taka walka na inteligencje, starania o lepsze wyniki, stanowisko

krol monet- stabilizacja

kolo-niespodziewana zmiana na lepsze

Napisano
4 Miecze, Król Mieczy, Król Monet suma Koło

na początku bez zmian, później będziesz chciała poprawić swoją sytuację i jak wpadniesz na dobry pomysł, to Ci się poszczęści :) W podsumie jest koło, czyli płynne przejście z jednego stanu w drugi. Jeżeli teraz masz problemy, to do 0,5 roku pozbędziesz się ich :)