panna.marta Napisano 15 Listopada 2013 Napisano 15 Listopada 2013 Jakie mam szanse u Piotra? as buław, wieża XVI, król buław dołożone as denarów dołożone głupiec -> rydwan VII Chyba nie mam, wieża zepsuła wszystko. Pan ma raczej plany dot. rozwoju osobistego i pomnażania zysku niż do uczuć. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 as buław, wieża XVI, król buław dołożone as denarów dołożone głupiec -> rydwan VII Na początku był zapał, ale runął i przeobraził się w króla buław, czyli kogoś, kto ma w sobie dynamizm, namiętność, ale też potrafi nad tym panować. As denarów zapowiada początek w czymś konkretnym, głupiec to szczęście Zakładam, że pan nie jest z kimś w związku. Idź, spróbuj Cytuj
panna.marta Napisano 16 Listopada 2013 Autor Napisano 16 Listopada 2013 chyba nie, jeszcze go dobrze nie znam,ale bardzo mi sie podoba z wygladu no i z charakteru tez. Zgadza sie z tym dynamizmem. Jest ogromnym optymista nastawionym na cel-prawdziwy krol bulaw Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 impuls jakiś miał wobec Ciebie, ale widać, że mocno się pohamował albo jest coś/ktoś kto uniemożliwia mu działanie w Twoją stronę. Dalej jest rydwan i Król buław wiec on sam kategorycznie odsunął od siebie takie mysli skupiając sie na tym co dla niego ważnniejsze. as monet może wskazywać na to, że mimo iż jest pan w gorącej wodzie kąpany i emoecjonalny to może pragnać czegoś stabilnego i za taką partnerka może sie roglądac. Ewentualnie już ma kogoś na oku innego na oku stąd zaniehanie działań wobec Ciebie. Cytuj
panna.marta Napisano 16 Listopada 2013 Autor Napisano 16 Listopada 2013 ale on działa,może nie jest za mocno wylewny ale nie zaniehal dzialan. Nie wiem tylko czy mam szanse. Cytuj
Gość Nayala Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 Szanse sa na romansik, jakas zabawe...................lajtowo.. bo cos faktycznie runelo..byc moze w jego postrzeganiu Ciebie.. Cytuj
Trida Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 Jakie mam szanse u Piotra? as buław, wieża XVI, król buław dołożone as denarów dołożone głupiec -> rydwan VII na chwilę obecna szansy niestety nie ma ale za jakis czas - jak powrócicie do rozmów o niczym konkretnym, po prostu kontakt wszystko moze zaczac sie na nowo. Oczywiscie zalezy od Ciebie czy bedziesz miała cierpliwość, i od Pana, czy nie wkręci się w prace Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Krotko. Wieza burzy tu poczatkowe szanse... i albo nici... albo cos konkretnego. Wieza daje przestrzen do dzialania (Rydwan). Tu po Wiezy masz aktywne karty. As Bulaw to byl ogien, ktory zaplonal, poczatkowy ogien. Z tego ognia powstal Krol Bulaw i dojrzal szanse dla siebie (As Monet + Glupiec). Bardzo ladne karty. Mysle, ze pan nie odpusci... a bedzie staral sie konkretnie dzialac i wykorzystac sprzyjajace mu... karty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi