arcanum Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 witam. z góry dziękuje za interpretacje, jeżeli ktoś zgodzi się jej podjąć ja 14 02 1976 on 13 01 1967 Cytuj
Trida Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 jeśli pytasz o karmę to ja jej między Wami nie widzę, jeśli chodzi o relacje: 4/13 w internecie sporo jest info na ten temat ewentualnie poproś dziewczyny głębszą analizę, ja z numerologia raczkuję dopiero Cytuj
nowa_anna Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 nie zdziwilo by mnie jak by on byl w zwiazku i udawal ze sie rozwodzi,a ty juz w trakcie rozwodu,finanse was moga polaczyc ale nie na dlugo,ale zawsze szansa jest jak czlowiek chce, nie ufalabym mu a nawet balabym sie jego agresji ukrytej...,moze on byc za granica...,twoja decyzja-powodzenia bo sie przyda:-)) Cytuj
arcanum Napisano 17 Listopada 2013 Autor Napisano 17 Listopada 2013 bardzo Ci dziękuję za odpowiedz. z rozwodami wszystko sie zgadza... Pozdrawiam Cytuj
arcanum Napisano 17 Listopada 2013 Autor Napisano 17 Listopada 2013 kłamią oszukują manipulują.... ja się pytam po co!!!!! Cytuj
nowa_anna Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 ciesze sie ze cos sie sprawdzilo,w zyciu zawsze jest cos po cos, glowa do gory bedzie dobrze:-)) Cytuj
nowa_anna Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 nie przejmuj sie masz szczescie w zyciu zawodowym tez,od kwietnia do maja miedzy 7 a 11 godzina nie podejmuj decyzji zyciowych masz czas pustki,po tym czasie (po wrzesniu) bedzie juz tylko dobrze ci szlo, nowy etap w zyciu ci sie zaczyna ale teraz tez nie ejst zle;MILOSC CI SIE TEZ TRAFI JUZ CZEKA NA CIEBIE,A nie mialas lekkiego zycia,zawsze mowie ze facet to swinia:-P ale bedzie dobrze ,naprawde!powodzenia Cytuj
arcanum Napisano 17 Listopada 2013 Autor Napisano 17 Listopada 2013 w moim życiu każdy facet okazuje się przysłowiową świnią niestety.szczęście w pracy? w miłości?... z pracy w maju zostałam zwolniona a w miłości? ... papiery rozwodowe już czekają. Cytuj
nowa_anna Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 ale czeka cie poprawa finansowa, a od 2020 r. napewno, co do rozwodu sie nie przejmuj mnie on tez czeka, ale ja podchodze bardzo pozytywnie a nie mam latwo naprawde...,na byla milosc polecam nowa milosc, nie zalamuj sie cyc i glowa do przodu:-) musibyc dobrze ,myslec pozytywnie zdziala cuda,musisz odciac sie od ex wspomnien..wiem nie ejst latwo...powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi