Maestro Inez2503 Napisano 16 Listopada 2013 Maestro Napisano 16 Listopada 2013 1 stan obecny - 7 buław - mam nerwy, nie wiem, czy sobie kogos odpuścić, czy czekać 2 to co przed - 6 kielichów - powrót kontaktów z kimś kogo znam 3 sedno - Mag możliwe, że ktoś mnie będzie uwodził 4 najbliższa przyszłość 5 buław 2 mieczy Sąd suma Kapłan możliwe,że będzie kilku koło mnie, ale ja nie bedę miała wątpliwości, ew. jakies tarcia z kimś, ale i pogodzenie z tą osobą 5 wynik - 7 monet As monet Gwiazda suma Mag HB Rydwan wydaje mi się, ze jeszcze ten zastój u mnie potrwa, ale pod koniec roku, albo na początku cos zacznie się klarować Cytuj
Gość Linkinia Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 Na chwilę obecną jest ktoś, kto dosłownie dobija się, ale też są nerwy, trochę wrogo jesteś nastawiona. Czujesz się samotna bądź co bądź i chcesz, żeby to się zmieniło. Serce się aż rwie... Przed jest bardzo możliwy powrót kogoś, kogo znasz lub Twoje rozpamiętywanie, pielęgnowanie w pamięci, a przy tym trwanie przy tym, co jest teraz w Twoich uczuciach. Sednem jest chęć, byś była adorowana, by ktoś zabiegał, ale tak z klasą, z wyczuciem. Prawdopodobnie będzie ktoś taki, kto poczaruje. W najbliższej przyszłości powinien być ruch w interesie, bo jest karta 5 buław. Myślę, że może być więcej panów niż jeden. W każdym razie, Ty chyba nie będziesz za bardzo usatysfakcjonowana, będziesz miała sporo wątpliwości. Możesz wtedy pozostać przy tym, co masz teraz, nie zmieni się Twoja sytuacja uczuciowa (Kapłan). Wynik to potwierdza - do końca roku nie będzie tego, co byś chciała. Musisz na to poczekać. Ale to nie będzie zły czas, ktoś Cię trochę pocieszy. Ty będziesz się czuła kobieco i dobrze. Podsumowując - dużych zmian nie będzie do końca roku; pojawi sie ktoś, kto poczaruje - może być ich więcej, ale nie wpłyną oni na stan Twoich uczuć, na sytuację. Będzie miło, ale tylko tyle... To jeszcze nie ten czas Cytuj
emilr Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 1 stan obecny - 7 buław - chcesz, zeby sie działo, zeby coś ruszyło. To bulawy. Siła na siłę powstrzymywana. Powstrzymywana dlatego, ze teren nie do końca rozpoznany, nie wszytko jest jasne. Gdy blokady puszczą 7 buław polecą jak osiem buław. Nie wiem jednak po czyjej to stronie. raczej po jego chyba? 2 to co przed - 6 kielichów - ktoś z przeszłosci, miło i z dużą dozą uczuć, takich ciepłych, nie tylko seks, ale cos więcej 3 sedno - Mag - MAG - Moze od niego zależy wiele. Ale w tej interpretacji skłaniam się bardziej ku temu, że TY musisz trochę pokierować. Myśle, ze nie zawsze warto czekać, ale wziąć sprawy w swoje rece. To tez działa:) 4 najbliższa przyszłość 5 buław 2 mieczy Sąd suma Kapłan - 5 buław - zależy od energii relacji. U was chyba jest bardzo emocjonalnie.... Skoryguj, jesli cos pokręciłąm. 2 mieczy nie raz pokazał mi podwójne życie, druga drogę, ale taką wypieraną ze swiadomści. Jeśli chodzi o przyszłość to myśle, ze po okresie jakis zrywów, które jednak spowodują, ze relacja niby będzie, niby nie,w końcu coś sobie powiecie, wyjaśnicie (kapłan jeszcze nigdy nie objawil mi się jako ktos konkretny, szlachetny itp. Jako pan rozdowojony jak najbardziej. Moze sie mylę, ale czesto mi wypadał na ejdnego pana i nijak nie da sie tego dopasować do ww). 5 wynik - 7 monet As monet Gwiazda suma Mag HB Rydwan - troche poczekacie, ale myslę, że te znajomość trzeba będzie dopieszczać, ale nie popędać, nie nalegać, dać sobie czas (7 monet) Jednak też zadbać o nią, drobymi kroczkami: gestami, ciepłym słowem, smesem, meilem (as monet i Mag). Moze sie mylę, ale mysle, ze Ty masz duzo do powiedzenia tutaj. Pan taki niepewny (2 mieczy i 7 buław), sam nie wie, na czym stoi, jakby sie obawiał czegoś. Gwiazda daje nadzieję. Moze dla niektórych to ułuda, ale dla mnie siła napędowa, zeby wierzyć mimo przeciwnosci i realizować swoje marzenia. Po to są przeszkody, zeby czegoś sie nauczyć, cos docenic. czy pytasz o tego,który wyjechał? 1 Cytuj
Trida Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 1 stan obecny - 7 buław - Dzieje się w Twojej głowie dzieje, nie wiesz co robić, którą drogę wybrać 2 to co przed - 6 kielichów - na razie rozmarzanie i szukanie ‘księcia z bajki’ (wiem, ze sugerujecie kogoś z przeszłości ale no nie pasi mi ) 3 sedno - Mag moze się coś zacząć, musisz dać szanse komuś nowego 4 najbliższa przyszłość 5 buław 2 mieczy Sąd suma Kapłan jeśli chodzi o sprawy uczuciowe to nie najlepiej. Chcesz troszeczkę na siłę. Odpuść troszeczke 5 wynik - 7 monet As monet Gwiazda suma Mag HB Rydwan jest potencjał, możliwość ale Ty musisz być gotowa, nic na hurra Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Listopada 2013 Autor Maestro Napisano 17 Listopada 2013 Dzieje się w Twojej głowie dzieje, nie wiesz co robić, którą drogę wybrać na razie rozmarzanie i szukanie ‘księcia z bajki’ (wiem, ze sugerujecie kogoś z przeszłości ale no nie pasi mi ) moze się coś zacząć, musisz dać szanse komuś nowego jeśli chodzi o sprawy uczuciowe to nie najlepiej. Chcesz troszeczkę na siłę. Odpuść troszeczke jest potencjał, możliwość ale Ty musisz być gotowa, nic na hurra Tridus, ja nic na siłę nie robię...nie działam, raczej zaczęłam się troszeczkę izolować.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 1 stan obecny - 7 buław - Tu jest taka wewnetrzna walka. Z jednej strony chcialabys, zeby cos sie zadzialo, z drugiej strony nie dopuszczasz do siebie. Nie czas jeszcze, tak czujesz. I okopujesz sie wlasnymi murami. 2 to co przed - 6 kielichów - Tu takze moze zaznaczyc sie wartosciowanie, ktore kiedys bylo dla Ciebie wazne. Np. mozesz nagle poczuc, ze to i to kiedys bylo Twoim marzeniem i zaczniesz darzyc do tego, aby to realizowac. Rowniez uczuciowo. 3 sedno - Mag Tu sa juz dzialania Twoje. Wiesz, czego chcesz i darzysz do tego swiadomie. 4 najbliższa przyszłość 5 buław 2 mieczy Sąd suma Kapłan Rozmowa czeka Ciebie z pewna osoba. Bedzie jakis konflikt i trzeba to bedzie wyjasnic. Nie bedzie latwo, bo albo jedna strona, albo oboje, bedziecie bardzo trzymali sie swoich opcji i zdania. Ale jest mozliwosc porozumienia. Bedzie to jednak wymagalo gotowosci do kompromisow. 5 wynik - 7 monet As monet Gwiazda suma Mag HB Rydwan Tak... Tu widac, ze dojdziesz do tego, ze na wszystko potrzeba czasu. Zauwazysz, ze duzo z siebie w tej dziedzinie dalas a wklad, jaki w to wszystko wlozylas, przewyzsza plony, ktore przyszlo Ci zebrac. Tym samym wycofasz sie i stwierdzisz,ze co ma przyjsc, przyjdzie samo... Dasz sobie zdecydowanie czas i spokoj. 1 Cytuj
Erza Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 1 stan obecny - 7 buław coś niedawno wyprowadziło Cię z równowagi, było dobrze, ale pewno odkrycie zaburzyło ten dotychczasowy czas spokoju; trzęsie Cię aż w środku na samo wspomnienie 2 to co przed - 6 kielichów rozmyślanie o kimś z przeszłości, odzew kogoś z przeszłości 3 sedno - Mag hm? zły wzorzec? tak po swoich doświadczeniach widzę, że Mag opisuje faceta miłego, przystojnego, oczytanego etc., ale z jednym defektem - nie chce się wiązać, robi wszystko spontanicznie, pojawia się i znika, obiecuje, ale nie dotrzymuje słowa 4 najbliższa przyszłość 5 buław 2 mieczy Sąd suma Kapłan no nadal mało ciekawie, nerwy, niepokój, niepewność, możliwa rozmowa coś wyjaśniająca, ale bardzo bardzo trudna, może przynieść oczyszczenie i ład 5 wynik - 7 monet As monet Gwiazda suma Mag HB Rydwan swoją cierpliwością i wytrwałością znajdziesz ukojenie, pojawi się realna szansa na coś nowego i dobrego w uczuciach Cytuj
Trida Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Kotek izolujesz się ale wydaje misie, ze intensywnie myslisz. To, ze nie działasz 'fizycznie' nie znaczy, ze Twoja psychika nie pracuje. A zgodnie z prawem przyciągania Murphego to tez jakis ruch Cytuj
panna.marta Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 1 stan obecny - 7 buław - odpychasz tych, ktorzy sa do tej pory 2 to co przed - 6 kielichów - moze pojawic sie ktos z przeszlosci,ale moze byc tez tesknota za prawdzowym uczuciem, wrecz budowaniem stabilnego zwiazku 3 sedno - Mag - przewodzisz 4 najbliższa przyszłość- 5 buław 2 mieczy Sąd suma Kapłan - jeszcze przez jakis czas bedziesz odpychala co po niektorych,ale potem jakbys komus miala dac szanse 5 wynik - 7 monet As monet Gwiazda suma Mag HB Rydwan -mysle,ze tak przez miesiac do 1,5 bedziesz czekac na wlasciwa osobe, co moze troche Cie trapoc,ale pozniej powinno sie to zmienic pojawi sie ktos kto Ci podpasuje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Grudnia 2013 WERYFIKEJSZYN 1 stan obecny - 7 buław - mam nerwy, nie wiem, czy sobie kogos odpuścić, czy czekać2 to co przed - 6 kielichów - powrót kontaktów z kimś kogo znam 3 sedno - Mag możliwe, że ktoś mnie będzie uwodził 4 najbliższa przyszłość 5 buław 2 mieczy Sąd suma Kapłan możliwe,że będzie kilku koło mnie, ale ja nie bedę miała wątpliwości, ew. jakies tarcia z kimś, ale i pogodzenie z tą osobą 5 wynik - 7 monet As monet Gwiazda suma Mag HB Rydwan wydaje mi się, ze jeszcze ten zastój u mnie potrwa, ale pod koniec roku, albo na początku cos zacznie się klarować Ktoś mocno zabiega o kontakty ze mną, ja się wzbraniam (7 buław), przede mna 6 kielichów, która pokazała kontakty z ludźmi z przeszłosci, w sednie jest Mag- karta ta moze mówić o flircie, jak i o uwodzicielu, ja za bardzo Magom nie ufam, stąd 7 buław z mojej strony...Najbliższa przyszłośc w postaci 5 buław pokazała mi wielu mężczyzn koło mnie i w necie i w życiu,tzn., sami się pojawiaja, cholera wie skąd, w Sądzie stałam się jednak bardziej świadoma siebie i dużo dojrzalsza, wiec odpycham każdego,wynik mówi o tym, że chcę poczekać na cos dobrego, bo...co nagle to po diable:))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi