Skocz do zawartości

Prośba o interpretację rozkładu

Halsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 rozkład.

4

1 6 2

3 5

1. Moja obecna sytuacja

2. Na tym usze się skupić

3. Kłopotliwe wpływy

4. To ma sens

5. Niespodziewane przebłyski intuicji

6. Wynik

Pytanie 1.

Czy to dobra decyzja kupno domu - ogólnie domu

1. As Monet

2. GŁUPIEC O

3. VIII Pucharów

4. KAPŁANKA II

5. VIII Mieczy

6. VI Pucharów

Moja interpretacja: Dobry czas na kupno domu i teraz trzeba działać. jednak trzeba patrzeć na to realnie i podejmować decyzję z namysłem. Nie można się wahać. Musze zdać się na intuicję kobiecą i nie słuchać zewnętrznych doradców. Niedługo przyjdzie rozwiązanie problemu. Atmosfera miłości w domu.

Czas. ok. 6 tygodni lub lato

Pytanie 2 . - ten sam rozkład

Czy to dobra decyzja kupić konkretny dom "nazwijmy go A"

1. CESARZOWA III

2. MAG I

3. VII Mieczy

4. Rycerz pucharów

5. As kijów

6. VI kijów

Moja interpretacja: Ten dom warto kupić. Jest w nim energia harmonii, zaspokoi on potrzeby te których potrzebujemy. Musze przejąc inicjatywę i samodzielnie wziąć się do działania. Trzeba wcielić w życie plan zakupu domu A. Problemem jest to, że boimy się podjąć decyzję, a nasze złudzenia blokują mnie. Muszę na to uważać. Musze wykazać się mądrością w posunięciach. Mądrość w dyplomacji. Może nawet jakieś negocjacje i pomoc temu który sprzedaje, jakaś rada. Muszę być przedsiębiorczy. Nadszedł czas by działać w związku z zakupem tego domu. jeśli zastusuje się do powyższych ustaleń czeka mnie zwycięstwom, czyli opłaca kupić się ten dom A.

Czas.: w ciągu 6 dni będę musiał działać, żeby go kupić.

Ponadto 3 rozkład dotyczył kredytu hipotecznego na dom.

1. Czy dostane kredyt

2. Czy będą problemy ze spłatą

3. Czy go spłacę

1. VI Mieczy

2. Śmierć

3. VIII Monet

Kredyt ten dostanę i dzięki niemu będą nowe perspektywy. Niepotrzebnie się obawiam spłaty, będzie dobrze, ale będe musiał się przyłożyć do pracy żeby go spłacić. Może i nawet jakaś dodatkowa praca.

PROSZĘ WAS O INTERPRETACJĘ>

Napisano

Ogólnie dobra decyzja, ponieważ wiele dla Ciebie by znaczył własny dom, przypominałaby Ci się rodzinna przeszłość byc może albo inne sentymentalne wydarzenia związane z domem rodzinnym.

Kupno domu bardzo dobry pomysł, widać, że przyniósłby Ci wiele satysfkacji. Kredyt możesz uzyskać, ale pojawią się momenty, gdy mogą być problemy ze spłatą albo nawet kilka miesięcy nie płacone, trzeba będzie wówczas wytężyć siły i szukać innych opcji zarobkowania by bylo na spłatę.

Napisano (edytowane)

Dziękuję za odpowiedź. A co z tym konkretnym domem opisanym w 2 przypadku i jaki może być czas.

Edytowane przez Halsky
Gość SooYoung
Napisano

Z pewnością zmiana w życiu, czyli zakup domu poprawi samopoczucie Twojej żony - Cesarzowa pokazana w 1 karcie i Ty w Magu - > to Twoje działania żeby poprawić atmosferę w rodzinie :) Żona doceni Twoje starania.

Co do czasu to im szybciej się zdecydujecie tym lepiej. Nowy domu poprawi waszą sytuacje emocjonalną, a myśl o zmianie da wam chęć do działania i duże pokłady energii. Ważne żeby uniknąć czarnowidztwa, zwłaszcza żeby Twoja żona nie wpadała w zbytne zamartwianie się.

Na wiosnę podejmiecie decyzje o przeprowadzce.

Starajcie się zbytnio nie konsultować ze swoimi rodzinami - może pojawiać się zazdrość, zniechęcanie was i negatywne myślenie, a to źle wpłynie na samopoczucie Twojej żony i przez to na Twoje działania, wtedy utkniecie w miejscu i za jakiś czas pojawi się żal że nie wykorzystaliście swojej szansy.

Dobrze odczytałeś karty, bo w tej sytuacji bądź przedsiębiorczy, działaj mądrze i bądź też dyplomatą, szczególnie wobec swoich bliskich.

Co do kredytu - przygotuj się na zmiany którymi w jakiś sposób może zaskoczyć Cię bank, albo zmiany w bużecie domowym - dodatkowe wydatki, dlatego 8 monet mówi o zabezpieczeniu sobie sfery materialnej -> trzeba będzie dodatkowo popracować żeby go spłacić.

Napisano

Bardzo dziękuje za odpowiedź. A co do tego konkretnego budynku bo na razie są komplikacje.