Jarl_Fenrir Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Zdaje się, że sen był bardzo długi, lecz najwyraźniej pamiętam jego końcówkę. Ktoś mnie zamknął z pewną kobietą w takim niby boisku-klatce. Graliśmy w koszykówkę, pamiętam, że bardzo się jej bałem, a ona mnie nienawidziła za coś. Miałem wrażenie, jakby ona w ogóle nie była człowiekiem (może wampirem?). W pewnym momencie (chyba jak rzucałem piłkę) ona wpadła na mnie, upadliśmy razem na boisko i nagle wszystko się jakby odmieniło... cały strach odszedł i stopniowo zaczęło się pojawiać pożądanie. Ta kobieta nie była jakiejś szczególnej urody. Miała piegi, które nadawały jej pewnego uroku i bardzo piękne oczy od których nie mogłem oderwać wzroku (niebieskie, lub zielone, nie pamiętam). Zapamiętałem też niezbyt ładne fioletowe włosy - tak w ogóle, to miałem wrażenie, jakby to były czarne zafarbowane na fiolet. Zaczęliśmy rozmawiać... ona siedziała na mnie, na podbrzuszu, czasem niżej... w pewnym momencie ona bardzo chciała mi sie oddać. Ja tż tego pragnąłem, ale z jakiegoś powodu nic nie zrobiliśmy. Dalej pamiętam tylko jak zmieniała pozycje, w jakich na mnie siedziała i to narastające porządanie, aż w końcu sen się skończył. Nie jestem już tego pewien, ale mam wrażenie, że ona początkowo nienawidziła mnie za to, że zabiłem jej chłopaka/męża/narzeczonego/partnera (nie wiem, która odpowiedź poprawna). Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 czy jestes w wieku dorastania?ten sen mowi o Twoich ukrytych pragnieniach seksualnych,o potrzebie czulosci,na poczatku bales sie tej kobiety,czy tak samo jest w rzeczywistosci u Ciebie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Może coś w tym jest Obecnie studiuję, więc już całkiem stary jestem Pojawiła się ostatnio pewna kobieta, sen może rzeczywiście mówić o pragnieniach... sprawa jest o tyle ciekawa, że niby ona jest ze mną, ale ma chłopaka daleko stąd Problem jest z w tym, że ta kobieta i ta ze snu to zupełnie rożne osoby... (tej ze snu nie znam w świecie rzeczywistym) ale mają cechę wspólną - piękne oczy, aczkolwiek kolor różny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Być może oczy to symbol tego na co zwracasz uwagę u płci przeciwnej.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 21, 2009 Share Posted March 21, 2009 Zdaje się, że sen był bardzo długi, lecz najwyraźniej pamiętam jego końcówkę. Ktoś mnie zamknął z pewną kobietą w takim niby boisku-klatce. Graliśmy w koszykówkę, pamiętam, że bardzo się jej bałem, a ona mnie nienawidziła za coś. Miałem wrażenie, jakby ona w ogóle nie była człowiekiem (może wampirem?). W pewnym momencie (chyba jak rzucałem piłkę) ona wpadła na mnie, upadliśmy razem na boisko i nagle wszystko się jakby odmieniło... cały strach odszedł i stopniowo zaczęło się pojawiać pożądanie. Ta kobieta nie była jakiejś szczególnej urody. Miała piegi, które nadawały jej pewnego uroku i bardzo piękne oczy od których nie mogłem oderwać wzroku (niebieskie, lub zielone, nie pamiętam). Zapamiętałem też niezbyt ładne fioletowe włosy - tak w ogóle, to miałem wrażenie, jakby to były czarne zafarbowane na fiolet. Zaczęliśmy rozmawiać... ona siedziała na mnie, na podbrzuszu, czasem niżej... w pewnym momencie ona bardzo chciała mi sie oddać. Ja tż tego pragnąłem, ale z jakiegoś powodu nic nie zrobiliśmy. Dalej pamiętam tylko jak zmieniała pozycje, w jakich na mnie siedziała i to narastające porządanie, aż w końcu sen się skończył. Nie jestem już tego pewien, ale mam wrażenie, że ona początkowo nienawidziła mnie za to, że zabiłem jej chłopaka/męża/narzeczonego/partnera (nie wiem, która odpowiedź poprawna). Osoba o pięknych oczach może oznaczać twoja przyjaciółkę. W śnie ukazuje się Twoje ukryte pragnienie w kierunku pewnej osoby –nic się w rezultacie nie wydążyło . Może to wskazówka życiowa ,czyli co się stanie gdy coś miedzy wami się wydarzy –odpowiedz jest na początku snu. Lęk ,sytuacja bez wyjścia. Myślę że Twój sen można czytać wspak . Na sobie wiem ,że to się też czasem sprawdza. Moim zdaniem wyczuwasz związek ,który może okazać się pułapką . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts