panna.marta Napisano 16 Listopada 2013 Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) Chciałabym wziąść udział w akcji charytatywnej. 1. Czy uda mi sie wziasc udzial w tej akcji? 3 buław, 9 buław, królowa buław-> umiarkowanie XIV wydaje mi sie,że będę miała trochę oporów przed czymś, ale się uda. 2. Kogo powinnam wybrać jako osobę obdarowaną? 7 buław, księżyc XVIII, cesarzowa -> kochankowie VI wydaje mi się,że to powinna być samotna matka albo samotna kobieta. 3. Kto będzie docelowo przeze mnie obdarowany? mag I, 7 pucharów, 3 mieczy dołożyłam śmierć XIII -> wisielec XII ktoś kogo mocno doświaczyło życie, osoba samotna albo ktoś kto utracił kogoś bliskiego? ale po tym ostatnim rozkł. to sie zastanawiam czy to w ogóle dojdzie do skutku... Edytowane 16 Listopada 2013 przez panna.marta Cytuj
emilr Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 1. Czy uda mi sie wziasc udzial w tej akcji? 3 buław, 9 buław, królowa buław-> umiarkowanie XIV Po pkonaniu arier, byc moze formalnych na pewno tak. Widac Twoja determnację. 2. Kogo powinnam wybrać jako osobę obdarowaną? 7 buław, księżyc XVIII, cesarzowa -> kochankowie VI jesli kobieta, to raczej widze uwikłaną w jakąś reację, dużo niejasnosci, tajemnic, niemocy. mag I, 7 pucharów, 3 mieczy dołożyłam śmierć XIII -> wisielec XII kto rzeczywiście cierpi, nie potrafi sie pozbierać do kupy, chociaż chciaby. jest doświadczony przez życie. Ale sa tez silne karty, jest determinacja, potrzebna jest tylko pomocna dłoń (być moze toTy: Mag). Pmożesz tej osobie spojrzeć na jej zycie z innej persektywy (XII wisielec) 1 Cytuj
Trida Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 1. Czy uda mi sie wziąć udzial w tej akcji?3 buław, 9 buław, królowa buław-> umiarkowanie XIV Widać, ze chcesz, że Cię to zainteresowało, poczyniłaś już pewne kroki w tej kwestii ale możliwe, ze się trochę ‘przerazisz’, takie trochę zderzenie z rzeczywistością ale udział wg mnie weźmiesz. 2. Kogo powinnam wybrać jako osobę obdarowaną?7 buław, księżyc XVIII, cesarzowa -> kochankowie VI Stawiam na jakąś kobietę ale nic więcej niestety nie jestem w stanie powiedzieć. 3. Kto będzie docelowo przeze mnie obdarowany?mag I, 7 pucharów, 3 mieczy dołożyłam śmierć XIII -> wisielec XII Osoba do 40tki, której w życiu nie wyszło. I powiedziałabym, że będzie to mężczyzna 1 Cytuj
Agiatis Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Czy uda mi sie wziasc udzial w tej akcji? 3 buław, 9 buław, królowa buław-> umiarkowanie XIV, Będą targały sprzeczne uczucia, ale powinno się udac 2. Kogo powinnam wybrać jako osobę obdarowaną? 7 buław, księżyc XVIII, cesarzowa -> kochankowie VI Tutaj mam wrażenie że będzie to kobieta która walczy z przeciwnościami losu, jest w ciągłym strachu... 3. Kto będzie docelowo przeze mnie obdarowany? mag I, 7 pucharów, 3 mieczy dołożyłam śmierć XIII -> wisielec XII Młoda osoba która ma problemy z mową lub słuchem, osobę która jest w ciężkiej sytuacji życiowej. Dzięki Twojej pomocy, osoba at zmieni na ten moment postrzeganie świata zewnętrznego jaki widział dotychczas... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 1. Jakas kobieta, ktora bedzie miala tam cos do powiedzenia, moze stanac okoniem i postawic jakies warunki, ktore z poczatku bede wydawaly Ci sie nie do przeskoczenia. Ale jak sie zepniesz to moze sie udac. 2. Jakas kobiete, ktora o to nie prosi. Rozejrzyj sie, ta osoba udaje, ze sobie radzi swietnie a tak nie jest. Jest zbyt dumna, ale potrzebuje pomocy. 3. Osoba, ktora dumnie idzie przez swoje zycie i pomimo doswiadczen losu, dalej idzie tak, jakby nic sie nie stalo. Na zewnatrz moze wygladac na osobe silna i bardzo pewna siebie, wygadana, wesola, bardzo komunikatywna a wewnatrz duzo bolu i leku i jutro. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 17 Listopada 2013 Autor Napisano 17 Listopada 2013 Czy uda mi sie wziasc udzial w tej akcji? , Będą targały sprzeczne uczucia, ale powinno się udac 2. Kogo powinnam wybrać jako osobę obdarowaną? 7 Tutaj mam wrażenie że będzie to kobieta która walczy z przeciwnościami losu, jest w ciągłym strachu... 3. Kto będzie docelowo przeze mnie obdarowany? Młoda osoba która ma problemy z mową lub słuchem, osobę która jest w ciężkiej sytuacji życiowej. Dzięki Twojej pomocy, osoba at zmieni na ten moment postrzeganie świata zewnętrznego jaki widział dotychczas... Agatis, bardzo ciekawa interpretacja! dzięki dziewczyny. Wybiorę kogoś, jak już akcja dobiegnie końca dam znać Cytuj
panna.marta Napisano 10 Grudnia 2013 Autor Napisano 10 Grudnia 2013 weryfikacja z tego pomyslu o ktory wtedy pytalam zrezygnowalam i wzielam udzial w innym projekcie. Moimi wybrancami sa dzieci z domu dziecka. Kupilam juz co trzeba. dziekuje za wpisy, rozdam punkty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi