Jarl_Fenrir Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Siostra zajmowała się dwoma psami. Jeden z nich zaginął bez wieści. W śnie siostra spała z oboma psami. Nagle jeden z nich (ten, ktory na jawie nadal jest z nami) zaczął skuczeć przez sen. Ja wtedy go pogłaskałem (na jawie zwykle tak robię, by go uspokoić) i ten drugi pies (ten, który na jawie zaginął) zerwał się i zaczął mnie gryźć. Ja w odruchu obronnym złapałem go za szczękę i trzymałem go tak póki się nie uspokoił. Mi nic się nie stało - nawet na ręce nie zostało prawie żadnych śladów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Siostra zajmowała się dwoma psami. Jeden z nich zaginął bez wieści. W śnie siostra spała z oboma psami. Nagle jeden z nich (ten, ktory na jawie nadal jest z nami) zaczął skuczeć przez sen. Ja wtedy go pogłaskałem (na jawie zwykle tak robię, by go uspokoić) i ten drugi pies (ten, który na jawie zaginął) zerwał się i zaczął mnie gryźć. Ja w odruchu obronnym złapałem go za szczękę i trzymałem go tak póki się nie uspokoił. Mi nic się nie stało - nawet na ręce nie zostało prawie żadnych śladów. Sadze,ze to sen odreagowujacy i nie ma wiekszego znaczenia. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 własnie zaswitało mi pewne mozliwe tłumaczneie tego snu. Możliwe by chodizło o to, że jak ja "pogłaszczę" jedną osobę, to druga się na mnie rzuci z zebami? Pies, którego głaszcze to kobieta, a ten drugi to jej chłopak... a ja go cap za zęby i trzymam aż się nie uspokoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 ech,napisales najpierw,ze siostra miala 2psy,a jeden zaginal...zrozumialam,ze w rzeczywistosci,potem dodales o mezczyznie i kobiecie...to sa juz inne rzeczy....nastepnym razem sny opisuj szczegolowo,bo one totalnie zmieniaja znaczenie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 ech,napisales najpierw,ze siostra miala 2psy,a jeden zaginal...zrozumialam,ze w rzeczywistosci,potem dodales o mezczyznie i kobiecie...to sa juz inne rzeczy....nastepnym razem sny opisuj szczegolowo,bo one totalnie zmieniaja znaczenie:) To akurat było w rzeczywistości. Ten pies naprawdę zaginął. Tak mi się skojarzyło, że te psy mogą symbolizować te dwie osoby. Ale taki chwilowy impuls miałem przed momentem mogę się totalnie mylić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts