panna.marta Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Karty na nowy tydzień: sąd ostateczny XX, 6 buław, rydwan VII dołożone królowa buław tak jakby miało mi się udać coś na czym położyłam już przysłowiową krechę, albo nastąpi ogromna zmiana czego to będzie dotyczyło? as buław, 10 buław, słońce XIX-> moc VIII to było coś na czym ciężko pracowałam , może chodzi o mój wygląd, bo jest moc? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Karty na nowy tydzień: sąd ostateczny XX, 6 buław, rydwan VII dołożone królowa buław coś powróci do życia, może wpadniesz na nowy pomysł i zechcesz go zrealizować, 6 buław mówi o zdobywaniu, rydwan to ruch, w sumie każda z tych kart nie jest naładowana biernością, z dołożenia widać, że będziesz panią sytuacji W podsumie masz XIII Śmierć, więc powiedziałabym, że wydarzy się coś co Cię odmieni, może zdecydujesz się pójść do kosmetyczki/fryzjera, kupisz coś dla siebie. czego to będzie dotyczyło? as buław, 10 buław, słońce XIX-> moc VIII as buław to pewien impuls, np. jak zobaczysz coś extra na wystawie sklepowej, 10 buław to ciężka praca, coś trzeba poświęcić na rzecz drugiego, ale później jest słońce a to już bardzo optymistyczne. Cokolwiek się stanie dopniesz celu i będziesz bardzo zadowolona Cytuj
panna.marta Napisano 17 Listopada 2013 Autor Napisano 17 Listopada 2013 heheh moj portfel tego nie wytrzyma (10bulaw) Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 oj, chyba się te karty nie sprawdziły. Dopadło mnie choróbsko (może to sąd),ale dzielnie walcze i znoszę ból, nawet chodzę do pracy 6 buław, moc Eutrepe punkcik dla Ciebie za dobre checi :* Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 chorobę mogły też wskazywać karty: 1 buława + 10 buław - na początku wszystko świetnie, później ten ciężar(przeziębienie), któremu się nie dasz(słońce). Jak widać to Ty rządzisz(królowa buław), nie choroba Zdrowiej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2013 Maestro Napisano 24 Listopada 2013 Możliwe, że stan zdrowia ulegnie poprawie, co wprawi Ciebie w świetny nastrój,karty poniżej informują, ze faktycznie o samopoczucie chodzi. Cytuj
emilr Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Karty na nowy tydzień: sąd ostateczny XX, 6 buław, rydwan VII dołożone królowa buław Wróci jakaś sprawa, nabierze tempa. Ty zaczniesz działąć z checia i zapałem czego to będzie dotyczyło? as buław, 10 buław, słońce XIX-> moc VII hmm, też pomyślałam o urodzie (słońce). Moze jakis zabieg, będzie dosyc meczacy, moze monotonny. Efekt bardzo zadowalajacy:) Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Karty na nowy tydzień: sąd ostateczny XX, 6 buław, rydwan VII dołożone królowa buław wyjdzie jakas stara sprawa i trzeba bedzie sie nia zajać czego to będzie dotyczyło? as buław, 10 buław, słońce XIX-> moc VIII praca albo zwiazek - tu nie wiem Cytuj
x-latek Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 To nie jest zrozumiałe w takim razie czemu takie karty wyszły. XX Sąd, VII Rydwan są bardzo dobrymi kartami na zdrowie. Ja nie poniał tego. Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 To nie jest zrozumiałe w takim razie czemu takie karty wyszły. XX Sąd, VII Rydwan są bardzo dobrymi kartami na zdrowie. Ja nie poniał tego. ja tez nie kumam:( Cytuj
x-latek Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Czy na pewno miałaś wtedy na myśli ten dany tydzień? Czy może gdzieś w główce/w tle Ci coś innego chodziło gdy kładłaś karty? Hę? Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 tak slonce, karciochy zorbily mi psikusa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi