Skocz do zawartości

nowy tydzień 18.11-24.11 panna marta

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty na nowy tydzień:

sąd ostateczny XX, 6 buław, rydwan VII dołożone królowa buław

tak jakby miało mi się udać coś na czym położyłam już przysłowiową krechę, albo nastąpi ogromna zmiana

czego to będzie dotyczyło?

as buław, 10 buław, słońce XIX-> moc VIII

to było coś na czym ciężko pracowałam , może chodzi o mój wygląd, bo jest moc? :)

Napisano
Karty na nowy tydzień:

coś powróci do życia, może wpadniesz na nowy pomysł i zechcesz go zrealizować, 6 buław mówi o zdobywaniu, rydwan to ruch, w sumie każda z tych kart nie jest naładowana biernością, z dołożenia widać, że będziesz panią sytuacji :) W podsumie masz XIII Śmierć, więc powiedziałabym, że wydarzy się coś co Cię odmieni, może zdecydujesz się pójść do kosmetyczki/fryzjera, kupisz coś dla siebie.

as buław to pewien impuls, np. jak zobaczysz coś extra na wystawie sklepowej, 10 buław to ciężka praca, coś trzeba poświęcić na rzecz drugiego, ale później jest słońce a to już bardzo optymistyczne. Cokolwiek się stanie dopniesz celu i będziesz bardzo zadowolona :)

Napisano

oj, chyba się te karty nie sprawdziły. Dopadło mnie choróbsko (może to sąd),ale dzielnie walcze i znoszę ból, nawet chodzę do pracy :) 6 buław, moc

Eutrepe punkcik dla Ciebie za dobre checi :*

Napisano

chorobę mogły też wskazywać karty: 1 buława + 10 buław - na początku wszystko świetnie, później ten ciężar(przeziębienie), któremu się nie dasz(słońce).

Jak widać to Ty rządzisz(królowa buław), nie choroba :)

Zdrowiej :)

• Maestro
Napisano

Możliwe, że stan zdrowia ulegnie poprawie, co wprawi Ciebie w świetny nastrój,karty poniżej informują, ze faktycznie o samopoczucie chodzi.

Napisano

Karty na nowy tydzień:

Wróci jakaś sprawa, nabierze tempa. Ty zaczniesz działąć z checia i zapałem

as buław, 10 buław, słońce XIX-> moc VII

hmm, też pomyślałam o urodzie (słońce). Moze jakis zabieg, będzie dosyc meczacy, moze monotonny. Efekt bardzo zadowalajacy:)

Napisano
Karty na nowy tydzień:

wyjdzie jakas stara sprawa i trzeba bedzie sie nia zajać

praca albo zwiazek - tu nie wiem :(

Napisano

To nie jest zrozumiałe w takim razie czemu takie karty wyszły. XX Sąd, VII Rydwan są bardzo dobrymi kartami na zdrowie.

Ja nie poniał tego.

Napisano
To nie jest zrozumiałe w takim razie czemu takie karty wyszły. XX Sąd, VII Rydwan są bardzo dobrymi kartami na zdrowie.

Ja nie poniał tego.

ja tez nie kumam:(

Napisano

Czy na pewno miałaś wtedy na myśli ten dany tydzień? Czy może gdzieś w główce/w tle Ci coś innego chodziło gdy kładłaś karty? Hę?