pretoria Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 (edytowane) Ogólna aura 6 mieczy Odcięcie się od pewnych osób/osoby, brak komunikacji z nimi/nią Samopoczucie 2buław Dobre, ponadto silne poczucie własnej wartości Uczucia 9buław, as denarów Niechęć. Niespodzianka 6buław, kapłan, 8pucharów Pokonam przeszkody myślę, że może tu chodzić o kogoś/o uczucia. Znajomość 10denarów, 7pucharów, 2denarów -> Kapłan, H.B Słońce Będzie szła powoli do przodu - muszę uzbroić się w cierpliwość. Fantazjowanie, snucie planów i konieczność postawienia na coś. Edytowane 17 Listopada 2013 przez pretoria Cytuj
panna.marta Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Ogólna aura 6 mieczy Odcięcie się od pewnych osób/osoby Samopoczucie 2buław Dobre Uczucia 9buław, as denarów Niechęć do kogoś, w podsumowanie sad ostateczny,wiec obstawiam,ze do kogos z przeszlosci Niespodzianka 6buław, kapłan, 8pucharów 6 bulaw, to milosc sprzed lat,zatem ktos bedzie chcial wrocic, bedzie pelen mieszanych uczuc Znajomość 10denarów, 7pucharów, 2denarów zakonczona w czyims odczuciu, snucie nierealnych planow byloby dla was sporym dylematem Cytuj
pretoria Napisano 23 Listopada 2013 Autor Napisano 23 Listopada 2013 Wszystko tak jak napisałaś, tyle że w uczuciach to nie ktoś z przeszłości, a w niespodziance odezwał się mój 'amant', z którym nie miałam kontaktu 2miesiące. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Znajomość 10denarów, 7pucharów, 2denarów -> Kapłan, H.B Słońce znajomość na bezpiecznym gruncie(szkolny, zawodowy, koleżeński itp.), ale też fantazje o czymś/kimś innym Samopoczucie 2buław planowanie podróży, umiarkowane, możesz czuć się trochę pobudzona do działania Ogólna aura 6 mieczy podróże, oderwanie się od tego co było, rezygnacja z czegoś/kogoś Uczucia i niespodzianka już się spełniły, więc nie dopisuję. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Wszystko tak jak napisałaś, tyle że w uczuciach to nie ktoś z przeszłości, a w niespodziance odezwał się mój 'amant', z którym nie miałam kontaktu 2miesiące. bardzo mi milo to slyszec Cytuj
emilr Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Ogólna aura 6 mieczy Postanowisz coś zmienić, odejdziesz od kogoś albo przeciwnie - wróćisz na nowych zasadach Samopoczucie 2buław z nadzieją spojrzysz w przyszłość, może dużo będziesz rozmyślała, snuła plany Uczucia 9buław, as denarów ktos mozę Cie zaintryguje, ożywisz sie trochę, wyjdziesz z cienia, coś sie ruszy Niespodzianka 6buław, kapłan, 8pucharów myślę, ze ktoś powróci Znajomość 10denarów, 7pucharów, 2denarów -> Kapłan, H.B Słońce Tu znó mysle, ze nastapi jakaś stabilizacja. Jakaś znajmosć sie umocni. Spojrszysz z nadzieja w przyszłość edit ooojjjjj. Nie wiedziałąm, że to stary wątek. Myślłam, że na grudzień. Ale przynajmniej troche trafiłam:) i mam od razu weryfikację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi