Skocz do zawartości

Boze Narodzenie panny marty

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spedze w tym roku Boze Narodzenie.Kocham te swieta i juz sie nie moge doczekac.

10 denarow, 9 pucharow, swiat XXI, giermek pucharow -> moc VIII

Święta spędzone w gronie rodzinnym, domowym. Wygląda na to,że będzie wesoło, bogato ktoś może nas odwiedzić, ktoś z daleka?

• Maestro
Napisano (edytowane)

.........................................

Edytowane przez Inez2503
Napisano

super święta :) pełne szczęścia, radości z bliskości z rodziną, uśmiech na widok prezentów, choinki, możliwy przyjazd dalszej rodziny lub wyjazd do rodziny, naprawdę widać, że lubisz ten czas :)

Napisano
Jak spedze w tym roku Boze Narodzenie.Kocham te swieta i juz sie nie moge doczekac.

w pierwszej i drugiej karcie widać zadowolenie ze spędzonego czasu z rodziną i pewnie będzie to krąg zamknięty, żadnych niezapowiedzianych gości. Giermek pucharów pokazuje mi nowe wiadomości, może się czegoś dowiesz :) Moc w podsumie w tym pytaniu to piękna karta, wszystko pójdzie gładko, nawet jak się zdarzy przykra niespodzianka, od razu zostanie rozwiązana :) Czas spędzony bardzo miło :)

Napisano

Rodzinnie i dostatnio:). Mnóstwo pozytywnych emocji widać w tych kartach:). Możliwe spotkanie z kimś, kogo b. lubisz, a kogo dawno nie widziałaś.

Napisano

swieta super takze wyjazd do kogos,moze mlodszego........................wesolo,cielo,ful jedzenia,na 2 dzien chyba popijecie;d

Napisano

Poczatek swiat w domu, z bliskimi, dalej mozesz zostac przez kogos zaproszona. :)

Ewentualnie gosc w dom.

Napisano

No proszę, jaka fanatyczka świąt - mało takich osób :)

Święta bardzo, bardzo pozytywnie spędzisz. Dużo rodzinności, oparcia - takie bajkowe/filmowe święta ;)

Napisano

Bardzo udanie ;) 10 denarow to dzielenie sie z kimś swoimi "bogactwami" od pieniędzy po najdrobniejsze prezenty. 9 pucharów, wg tego co mnie pokazywała to karta to dzień spełniony pod każdym względem.. niestety jedno "ale" pokazała mi.. że miałam wszystko a jednak jakiejś osoby mi niesamowicie brakowało..

Wizyta być może kogoś z daleka.. a jeśli nie wizytę, to ta karta może pokazywać, że końcówka świąt może być niezwykle udana.