panna.marta Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Jak spedze w tym roku Boze Narodzenie.Kocham te swieta i juz sie nie moge doczekac. 10 denarow, 9 pucharow, swiat XXI, giermek pucharow -> moc VIII Święta spędzone w gronie rodzinnym, domowym. Wygląda na to,że będzie wesoło, bogato ktoś może nas odwiedzić, ktoś z daleka? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Listopada 2013 Maestro Napisano 17 Listopada 2013 (edytowane) ......................................... Edytowane 19 Listopada 2013 przez Inez2503 Cytuj
Erza Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 10 denarow, 9 pucharow, swiat XXI, giermek pucharow -> moc VIII super święta pełne szczęścia, radości z bliskości z rodziną, uśmiech na widok prezentów, choinki, możliwy przyjazd dalszej rodziny lub wyjazd do rodziny, naprawdę widać, że lubisz ten czas Cytuj
panna.marta Napisano 17 Listopada 2013 Autor Napisano 17 Listopada 2013 bardzo! juz sie nie moge doczekac!!!! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Jak spedze w tym roku Boze Narodzenie.Kocham te swieta i juz sie nie moge doczekac. 10 denarow, 9 pucharow, swiat XXI, giermek pucharow -> moc VIII w pierwszej i drugiej karcie widać zadowolenie ze spędzonego czasu z rodziną i pewnie będzie to krąg zamknięty, żadnych niezapowiedzianych gości. Giermek pucharów pokazuje mi nowe wiadomości, może się czegoś dowiesz Moc w podsumie w tym pytaniu to piękna karta, wszystko pójdzie gładko, nawet jak się zdarzy przykra niespodzianka, od razu zostanie rozwiązana Czas spędzony bardzo miło Cytuj
joana_o Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Rodzinnie i dostatnio:). Mnóstwo pozytywnych emocji widać w tych kartach:). Możliwe spotkanie z kimś, kogo b. lubisz, a kogo dawno nie widziałaś. Cytuj
Gość Nayala Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 swieta super takze wyjazd do kogos,moze mlodszego........................wesolo,cielo,ful jedzenia,na 2 dzien chyba popijecie;d Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 Poczatek swiat w domu, z bliskimi, dalej mozesz zostac przez kogos zaproszona. Ewentualnie gosc w dom. Cytuj
pretoria Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 No proszę, jaka fanatyczka świąt - mało takich osób Święta bardzo, bardzo pozytywnie spędzisz. Dużo rodzinności, oparcia - takie bajkowe/filmowe święta Cytuj
Cicha23 Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 Bardzo udanie 10 denarow to dzielenie sie z kimś swoimi "bogactwami" od pieniędzy po najdrobniejsze prezenty. 9 pucharów, wg tego co mnie pokazywała to karta to dzień spełniony pod każdym względem.. niestety jedno "ale" pokazała mi.. że miałam wszystko a jednak jakiejś osoby mi niesamowicie brakowało.. Wizyta być może kogoś z daleka.. a jeśli nie wizytę, to ta karta może pokazywać, że końcówka świąt może być niezwykle udana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi