walki15 Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 Witam. Ostatnio śniło mi się że przebudziłem się w nocy i spojrzałem na telefon. Zobaczyłem że dostałem sms-a od dziewczyny która bardzo mi się podoba. Nie mogłem przeczytać całej wiadomości ( była nie wyraźna ) ale przeczytałem zdanie w stylu " proszę odezwij się do mnie " Byłem bardzo skołowany i nie wiedziałem co zrobić. Czy to jest wskazówka abym skontaktował się z nią ?? Dodam że z pewnych względów od dłuższego czasu nie mieliśmy ze sobą kontaktu i ciągle zastanawiam się czy próbować go nawiązać. Nie jest to moja dziewczyna choć bardzo bym tego chciał. Cytuj
nowa_anna Napisano 17 Listopada 2013 Napisano 17 Listopada 2013 a co ci szkodzi,zadzwon w pysk nie dostaniesz...,zawsze to cos .aa moze sie zgodzi na spotkanie Cytuj
Slawomir Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 Wróć teraz do snu z drzwiami a ten bedzie jasny jak słońce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi