Gość Linkinia Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Poprosiłam Inez (dziękuję! ;**) o zrobienie mi tego rozkładu. Uważam, że jest ciekawy i pomocny... Obiecuję zweryfikować. Będę bardzo wdzięczna za pomoc w interpretacji 1. Mój wymarzony partner. Moja druga połówka - Giermek Monet, 7 buław suma Mag, HB Rydwan To ktoś w moim wieku lub niewiele starszy, np. o rok czy dwa, kto też studiuje lub dopiero te studia skończył. Mężczyzna, który ma siłę przebicia na rynku pracy i który będzie o mnie zabiegał. Ktoś energiczny, zdecydowany, ciekawy świata. 2. Ja - As Buław, As kielichów, 8 monet suma Siła, HB Koło, Mag Jestem otwarta na uczucie i na poznanie kogoś, zamknęłam za sobą jakiś etap, doświadczenia i teraz czuję się gotowa na coś nowego – dobrze pokazują to Asy. 8 denarów wskazuje, że chcę podejść odpowiedzialnie, chcę pracować nad relacją i że nie szukam na siłę – zajmuję się sobą. 3. Moje życzenie wobec relacji partnerskiej - Świat, 8 mieczy suma Rydwan, HB Sprawiedliwość, Kapłanka Chcę mieć pewność, że to właściwa osoba, chcę czuć miłość z jego strony i sama go nią obdarzać. Chcę, żeby był tylko mój, żeby nie myślał o innych kobietach (czyli był wierny) i żeby relacja była ciekawa – wspólne wyjazdy, koncerty itp., żeby było dynamicznie. 4. Moje nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej - 6 kielichów, Księżyc suma Wisielec, HB Kochankowie Miłość, taka głęboka… i chyba chciałabym, żebym w tej relacji stopniowo odkrywała więcej, żebyśmy oboje dla siebie byli ciągle interesujący. Myślę, że karty mogły pokazać moje życzenie, żeby ta relacja była na tyle poważna i z perspektywami, żeby była zupełnie jawna dla rodziny. 5. Jak mogę spotkać mojego wymarzonego partnera? Śmierc 10 buław suma Mag, HB Kapłan Muszę przejść transformację… tak sobie myślę, może to koniec studiów licencjackich będzie i np. przeprowadzka do innego miasta i tam studia magisterskie. Albo muszę zmienić totalnie podejście, może zachowanie. 6. Po czym rozpoznam moją drugą połówkę? - 3 kielichów, Wisielec suma Cesarzowa, HB Diabeł, Kochankowie Po tym, że świetnie będziemy się rozumieć, często spotykać i rozmawiać o wszystkim. Wisielca widziałabym na dwa sposoby: spojrzę na kogoś zupełnie inaczej, tak jakby się ocknę, że fajny facet; relacja z kimś zmieni się, będzie wyglądała inaczej niż do tej pory. Jeżeli chodzi o sumę: poczuję chemię 7. Jakie wspólne zadanie jest nam pisane? - Umiarkowanie, Król Monet suma Sprawiedliwość, HB Umiarkowanie, Kapłan Uczucie jak i związek – to będzie się rozwijało powoli, bez nagłych zwrotów akcji. W tej sytuacji Króla monet czytałabym, jako rozsądne podejście, planowanie przyszłości, dbanie o swoje bezpieczeństwo – także materialne. To też związek poważny, stabilny. 8. Jak będzie wygladała najbliższa przyszłość w kwestii szukania wymarzonego partnera? Królowa Kielichów Cesarz Król Kielichów suma Kapłanka, HB Cesarz Ja go już znam, ale nie zauważam… Królowa kielichów jest bierna. Ja chyba będę wsparciem dla pana, który z czasem okaże swoje uczucia lub dopiero wtedy się zaangażuje. Odczuję to, że jestem dla niego ważna… Edytowane 18 Listopada 2013 przez Linkinia Cytuj
panna.marta Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 1. Mój wymarzony partner. Moja druga połówka - Giermek Monet, 7 buław suma Mag, HB Rydwan ktoś równy wiekiem, raczej starsze osoby Ci nie odpowiadają, najlepiej,żeby to był ktoś z kręgu znajomych 2. Ja - As Buław, As kielichów, 8 monet suma Siła, HB Koło, Mag pragniesz prawdziwej miłości z całego serca i do tego dążysz, masz nadzieję,że los Ci będzie sprzyjał 3. Moje życzenie wobec relacji partnerskiej - Świat, 8 mieczy suma Rydwan, HB Sprawiedliwość, Kapłanka stały zwiazek, w którym ktoś o Ciebie zabiega, daje Ci poczucie bezpieczeństwa i stabilizacji na dłużej, rzekłabym,że wręcz sformalizowany 4. Moje nieuświadomione życzenia wobec relacji partnerskiej - 6 kielichów, Księżyc suma Wisielec, HB Kochankowie ciepłe uczucie na dłużej, ktoś kogo znasz, spełnienie Twoich marzeń, budowanie relacji z kimś przy kim zapomnisz o całym świecie i świat się dla Ciebie zatrzyma 5. Jak mogę spotkać mojego wymarzonego partnera? Śmierc 10 buław suma Mag, HB Kapłan musisz zamknac pewien etap w swoim zyciu, ktory ciazy na tobie i zaczac cos od nowa 6. Po czym rozpoznam moją drugą połówkę? - 3 kielichów, Wisielec suma Cesarzowa, HB Diabeł, Kochankowie ktos poznany podczas zabawy, imprezy, ten ktos nie bedzie sie zyt dobrze bawil albo bedzie zły albo nie pewny tego co on tam robi jednym slowem nie w sosie 7. Jakie wspólne zadanie jest nam pisane? - Umiarkowanie, Król Monet suma Sprawiedliwość, HB Umiarkowanie, Kapłan on Ci zapewni spokój i bezpieczeństwo również te materialne 8. Jak będzie wygladała najbliższa przyszłość w kwestii szukania wymarzonego partnera? Królowa Kielichów Cesarz Król Kielichów suma Kapłanka, HB Cesarz no będziesz szukała aż znajdziesz kogoś równie uczuciowego jak TY, wiernego i oddanego. Poczujesz się przy nim spełniona, spokojna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi