beatrycze18 Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 Co przyniesie mi 2014 r. w sferze zawodowej i finansowej? rycerz kielichów, 6 mieczy, 8 kielichów wyjazd, odcięcie od starego od tego co się nie sprawdziło zostawienie tego co było.Początek nowego, być może pracy... Proszę o zerknięcie na to Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 szukasz obecnie pracy czy już ją masz? Cytuj
beatrycze18 Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 szukasz obecnie pracy czy już ją masz? Szukam pracy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 w takim razie możliwe, że zostaniesz zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną lub nadal będziesz poszukiwać, bardziej przez Internet z nadzieję na zrealizowanie planów. Cytuj
Agiatis Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 Rycerz Kielichów, 6 Mieczy, 8 Kielichów ---> Diabeł, Hb Umiarkowanie/Arcykapłan Szukasz pracy, działasz w tym kierunku, ciągły ruch. Mam wrażenie, że to będzie inny zawód niż chciałbyś pracować, lub masz wyuczony. W efekcie końcowym powinnaś dostać pracę. Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 ja mysle,ze nadal bedziesz szukala i w pewnej chwili mozesz miec dosc. Zakloci to Two spokoj wewnetrzny. Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Co przyniesie mi 2014 r. w sferze zawodowej i finansowej? rycerz kielichów, 6 mieczy, 8 kielichów wyjazd, odcięcie od starego od tego co się nie sprawdziło zostawienie tego co było.Początek nowego, być może pracy... Proszę o zerknięcie na to może sie okazać, że do pracy trzeba będzie sporo dojeżdżać Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 ja myslę, że w okolicy kwietnia pojawi sie okazja do rozmowy kwalifikacyjnej, ale może być to dla Ciebie nie opłacalne albo nie wypali, w związku z czym będziesz nieco zaniepokojona ogólnie trudnością otrzymania pracy. Dzialaj, wysyłaj, codziennie po kilka CV, nie patrz na wymagaina aż tak surowo, czasem przyjmują kogoś kto ich nie spełnia więc więcej wiary w siebie i konkretnego zabiegania o pracę. Nie bać się a zmienisz swój los Powodzenia i trzymam kciuki Cytuj
Gość Mana Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 widać tu Twoje starania by pracę uzyskać. Jest szansa, że po różnych poszukiwaniach uda Ci się coś znaleźć choć może aby tak się stało to wymagać to jakieś zmiany w Tobie lub Twym postępowaniu. Nie poddawaj się... teraz takie czasy, że ciężko od razu coś znaleźć i potrzeba nawet roku by coś znaleźć... nie poddawaj się trudnością Powodzenia :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi