Skocz do zawartości

Stypendium > 500 zł lub 500 +

Cicha23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Za dwa tygodnie mam otrzymać stypendium ze szkoły. W zeszłym roku było ono w kwocie 450 zł. Mnie przysługuje to najwyższe. Co roku zmieniają próg.. Nie podają jakie są progi na dany rok akademicki, póki nie przeleją pieniędzy. Chciałabym aby trochę podnieśli.. Kwota od 500 zł w pełni by mnie usatysfakcjonowała, bo starczyło by mi na wszystko.. Krótko mówiąc "było by na styk". Nie musiałabym prosić o pomoc rodziców.. Słyszałam, że w tym roku jest to możliwe ale to było podane przez zwykłą osobę, która tego nie potwierdziła...

Moje pytanie które zadałam brzmiało..

Czy kwota mojego stypendium będzie wynosić od 500 zł

Podczas tasowania wypadły 10 denarów > Często ta karta pokazuję mi dość spore pieniądze w banku (nie w gotówce), lub spora kasę którą nie mogę wydać na przyjemności bo mam na wyżej wyznaczone cele (w tym przypadku drogi dojazd do miasta itd. wszystko co się łączy ze szkołą)

druga karta która wyleciała wysoko i spadła przede mną to Gwiazda> Ona może pokazywać tylko moje ogromne nadzieję w związku z tym stypendium i to jakich efektów oczekuje w związku z ta sprawą.. Bo właśnie cały czas o tym myślę i strasznie bym chciała podniesioną kwotę.

1-2-3

4-5-6

Postawiłam 6 kart

6 denarów, 5 denarów, 8 mieczy > Tutaj Karty pokazały jak narazie samo otrzymanie stypendium, a 5 den i 8 mieczy to pięknie pokazały dług, jaki muszę oddać tacie za pożyczone pieniądze, zaraz po otrzymaniu styp. na konto..

Mag, 7 denarów, Sprawiedliwość > Ostatnie karty ustawione tuż pod pierwszą trójką, mówią raczej negatywnie, czyli ze kwota nie będzie wynosić tyle ile bym chciała. Co prawda nie ma tu jakiś rozczarowujących kart.. ale nie są też super pozytywne..

Napisano

z kart, które wypadły to mogły być karty życzeniowe, szczególnie,że była tam gwiazda karta nadziei.

Z kart właściwych, wychodzi,że otrzymasz kwotę mniejszą, co Cię mocno rozczaruje i sprawi,że będziesz się czuła trochę niezręcznie.

Dalej, karty mówią o tym,że masz się od tej decyzji albo odwołać albo chodzić za tą sprawą i czekać na ich decyzję.Wydaje mi się,że będzie to kwota <500zł.

• 2 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

Dostałam równe 500. Dziękuje Pannie Marcie, że jako jedyna odpowiedziała mi w moim temacie a nie jak większości osób wsadzają swoje rozkłady a innym nie umieją pomoc w interpretacji, egoiści jednym słowem. Przynajmniej Panna Marta potrafi pomóc ;)

Napisano

Nie szkodzi karty faktycznie mówiły jakby nie.. Nie ma co ukrywać, ale dziękuję

Napisano

Cicha, bo nie każdy ma czas w tygodniu ;)

ja pracuje, mam swoje obowiązki w tygodniu i mam czas niestety tylko na takie krótkie szybkie rozkłady...

zdarza misie nie zagłębiać w tematy tylko pach - dużo tekstu - no niestety w 15 minut, które mam rano nie zdążę takiego rozkładu zinterpretować.

Nie oceniaj z góry...

Btw - jakbym interpretowała to po kartach bym powiedziała, ze lekko ponad 500 zł dostaniesz.

Napisano
Cicha, bo nie każdy ma czas w tygodniu ;)

ja pracuje, mam swoje obowiązki w tygodniu i mam czas niestety tylko na takie krótkie szybkie rozkłady...

zdarza misie nie zagłębiać w tematy tylko pach - dużo tekstu - no niestety w 15 minut, które mam rano nie zdążę takiego rozkładu zinterpretować.

Nie oceniaj z góry...

Btw - jakbym interpretowała to po kartach bym powiedziała, ze lekko ponad 500 zł dostaniesz.

Trida ja rozumiem, ale sama kiedyś podobnie w którymś dziale napisałaś. Z resztą.. mam tu na myśli inne osoby. Polubiłam to forum ale na ten moment, nie korzystam bo dochodzi wiele nowych osób które liczą tylko na innych ;) Sama dobrze wiesz.

Napisano

Wiem, pamiętam... z tym, że ja się sama przyznaję, ze kobył nie interpretuję, chybaze mam wene.

Jako moderatorzy staramy się pilnować i dodawania punktów i 'odpowiedania' w innych wątkach ale czasami jest trudno...