Halsky Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 Witam. Upatrzyłem sobie do do zakupu, ale jest tam niejasna sytuacja odnośnie właścicieli tego domu. Jakieś rodzinne przepychanki i zakup tego domu się cały czas odkłada. Zadałem kartą pytanie. Czy w ciągu 6 m-cy uda się kupić ten dom. ROZKŁAD 3 2 4 1 5 i do 5 dobrałem dwie karty 6 i 7 1. Obecna sytuacja 2. Co stanie się wkrótce - bardzo krótki czas 3. Sedno sprawy, sprawa kluczowa 4. Niedaleka przyszłość w tym przypadku 6 miesięcy 5. Wynik, a 6 i 7 karty pomocnicze do wyniku Oto co wyszło 1. CESARZ IV 2. As mieczy 3. IV mieczy 4. As monet 5. X mieczy 6. VI mieczy 7. Walet monet Nie potrafię zinterpretować dokładnie tego układu. Wydaje się być ciężki, ale to co mi wyszło: Sprawnie radzę sobie ze sprawami. Wiem czego chcę ale działam na siłę. Wkrótce spotka mnie coś dobrego, pojawi się szansa, ale będzie wymagać sporego wysiłku. Tu mi wyszło dziwnie, że może warto się cofnąć i popatrzeć na coś innego. W ciągu 6 miesięcy czeka mnie sukces. Będzie nagroda za wysiłek. Wynikiem tego jest to że przyjdzie czas na ułożenie swojego życia. Ostrzeżenie, że zacznie się coś nowego. . Będzie trzeba iść do przodu i znaleźć łatwiejsza drogę. Czeka mnie nowe przedsięwzięcie i szukanie nowych możliwości. Ogólnie z jednej strony wychodzi na to, że w ciągu 6 miesięcy kupię ten budynek, choć będzie wymagał wysiłku. Gdy go kupię będą nowe możliwości, jakby inne życie. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 W chwili obecnej zakup jest niemożliwy i nie jest to zależne od Ciebie, w krótce zapadnie jakaś decyzja i oferta kupna może stać się możliwa i to albo w korzystnej cenie albo Ciebie będzie stać by ten dom kupić,bo będziesz w lepszej sytuacji finansowej. Ja myślę,że wynik jest taki, że znajdziesz duuuużo lepszą ofertę gdzieś inadziej i z tej sam zrezygnujesz 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 zakup do 6 miesięcy powinien być, ale niekoniecznie to musi być ten dom. Też myślę, że znajdziesz coś lepszego, poszukaj jeszcze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi