Skocz do zawartości

Pełnia od 17.11 panna.marta

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - giermek mieczy pełno we mnie niepewności, rozmyślań

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 5 buław, mag I, 10 pucharów-> cesarz IV - walcze o swoje szczęście, dobro i dostatek dla domu i rodziny albo o uznanie wśród najbliższych

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 buław, rycerz mieczy, 3 pucharów-> głupiec zbieram pierwsze żniwa z ciężkiej pracy?

3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 9 mieczy, głupiec, as pucharów dołożone 8 pucharów-> wieża XVI muszę sobie odpuścić pesymistyczne myśli odnośnie samotności

Edytowane przez Inez2503
Napisano

w czym Cię obraziłam?nie naciągaj naprawdy. Nie wiem kto tu sobie wystawia świadectwo. Pomyśl czasem jak się zachowujesz i czy przypadkiem nie jest to sprawiające komuś przykrość zachowanie. Ciągle się czepiasz, nie wspomne już o obgadywaniu wśród innych uczestników. Nie strasz mnie regulaminem, bo ja Cię nie wyzywam od nikogo ani nie obrażam.

• Maestro
Napisano
Może Twoje są robione z braku laku,moje nie są. Włącz czasem myślenie- to wystarczy, by zrozumieć co piszą inni. Nie musisz zmieniać tytułu. Sama to zrobiłam.

Art. 15

Na Forum niedozwolone jest:

1. Szerzenie treści (w tym wyrażeń, znaków) niezgodnych lub propagujących postępowanie niezgodne z polskim lub międzynarodowym prawem (w jakiekolwiek formie), dyskryminujących, wulgarnych, obelżywych, obscenicznych, oszczerczych, uznanych powszechnie za obraźliwe, nieetyczne (także w formie niedokończonego wyrazu i wykropkowania), jak również obrażających uczucia religijne różnych grup wyznaniowych.

2. Zamieszczanie treści związanych z poszukiwaniem i oferowaniem klątw, zaklęć i uroków, oraz magii, mających na celu szkodzenie lub manipulowanie innymi osobami. Wpis taki oraz odpowiedź na taką ofertę skutkują natychmiastowym banem biorących w tym udział Użytkowników Forum. Niniejszy punkt dotyczy także umieszczania adresów stron internetowych oferujących takie usługi.

3. Zwracanie się do innych Użytkowników Forum w sposób wyrażający lekceważenie/pogardę.

4. Naruszanie zasad współżycia społecznego poprzez narzucanie swojego zdania/opinii.

5. Wywołanie/podsycanie konfliktów między Użytkownikami.

6. Umieszczanie treści propagujących alkohol, narkotyki lub inne środki odurzające.

7. Umieszczanie wiadomości typu spam.

8. Umieszczanie w treści postów i wpisów linków komercyjnych, (służących do zarobkowania) oraz innych treści zawierających reklamy produktów, usług itp., zarówno w formie ogłoszeń, jak i ofert handlowych ( wymiana, sprzedaż, kupno ) oraz wszelkiego rodzaju linków referencyjnych. Złamanie tej zasady zostanie potraktowane jako spam.

źródło: http://www.ezoforum.pl/regulamin-glowny/36528-regulamin-forum.html

Napisano

4. Naruszanie zasad współżycia społecznego poprzez narzucanie swojego zdania/opinii.

5. Wywołanie/podsycanie konfliktów między Użytkownikami.

Inez, no to Ty masz dwa :)