panna.marta Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - giermek mieczy pełno we mnie niepewności, rozmyślań 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oslepiac - 5 buław, mag I, 10 pucharów-> cesarz IV - walcze o swoje szczęście, dobro i dostatek dla domu i rodziny albo o uznanie wśród najbliższych 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl - 2 buław, rycerz mieczy, 3 pucharów-> głupiec zbieram pierwsze żniwa z ciężkiej pracy? 3 - co zaczyna sie rozmywac, sciemniac, opuszczac mnie... albo co powinno zniknac - 9 mieczy, głupiec, as pucharów dołożone 8 pucharów-> wieża XVI muszę sobie odpuścić pesymistyczne myśli odnośnie samotności Edytowane 19 Listopada 2013 przez Inez2503 Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 w czym Cię obraziłam?nie naciągaj naprawdy. Nie wiem kto tu sobie wystawia świadectwo. Pomyśl czasem jak się zachowujesz i czy przypadkiem nie jest to sprawiające komuś przykrość zachowanie. Ciągle się czepiasz, nie wspomne już o obgadywaniu wśród innych uczestników. Nie strasz mnie regulaminem, bo ja Cię nie wyzywam od nikogo ani nie obrażam. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Listopada 2013 Maestro Napisano 19 Listopada 2013 Może Twoje są robione z braku laku,moje nie są. Włącz czasem myślenie- to wystarczy, by zrozumieć co piszą inni. Nie musisz zmieniać tytułu. Sama to zrobiłam. Art. 15 Na Forum niedozwolone jest: 1. Szerzenie treści (w tym wyrażeń, znaków) niezgodnych lub propagujących postępowanie niezgodne z polskim lub międzynarodowym prawem (w jakiekolwiek formie), dyskryminujących, wulgarnych, obelżywych, obscenicznych, oszczerczych, uznanych powszechnie za obraźliwe, nieetyczne (także w formie niedokończonego wyrazu i wykropkowania), jak również obrażających uczucia religijne różnych grup wyznaniowych. 2. Zamieszczanie treści związanych z poszukiwaniem i oferowaniem klątw, zaklęć i uroków, oraz magii, mających na celu szkodzenie lub manipulowanie innymi osobami. Wpis taki oraz odpowiedź na taką ofertę skutkują natychmiastowym banem biorących w tym udział Użytkowników Forum. Niniejszy punkt dotyczy także umieszczania adresów stron internetowych oferujących takie usługi. 3. Zwracanie się do innych Użytkowników Forum w sposób wyrażający lekceważenie/pogardę. 4. Naruszanie zasad współżycia społecznego poprzez narzucanie swojego zdania/opinii. 5. Wywołanie/podsycanie konfliktów między Użytkownikami. 6. Umieszczanie treści propagujących alkohol, narkotyki lub inne środki odurzające. 7. Umieszczanie wiadomości typu spam. 8. Umieszczanie w treści postów i wpisów linków komercyjnych, (służących do zarobkowania) oraz innych treści zawierających reklamy produktów, usług itp., zarówno w formie ogłoszeń, jak i ofert handlowych ( wymiana, sprzedaż, kupno ) oraz wszelkiego rodzaju linków referencyjnych. Złamanie tej zasady zostanie potraktowane jako spam. źródło: http://www.ezoforum.pl/regulamin-glowny/36528-regulamin-forum.html Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 4. Naruszanie zasad współżycia społecznego poprzez narzucanie swojego zdania/opinii. 5. Wywołanie/podsycanie konfliktów między Użytkownikami. Inez, no to Ty masz dwa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi