Gość Euterpe Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) praca 6 mieczy, 4 buławy, 9 buław finanse 0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc uczucia Król pucharów, 2 miecze, 3 puchary samopoczucie 7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość zdrowie XIV Umiarkowanie, Rycerz denarów, Giermek pucharów Miła niespodzianka I Mag Rada, co robić 7 denarów Rada będzie mówić o tym, abym była cierpliwa, opanowana, na wszystko jest swój czas, oszczędna, nie robiła/mówiła nic pochopnie Z niespodzianki... ktoś nowy się pojawi, dostanę zastrzyk energii, aby opanować wszystkie cztery żywioły, a właściwie pogodzić życie osobiste z pracą, hobby, własnym rozwojem. Zdrowie - na początku miesiąca zapewne równowaga, ale później wizyta prywatna u lekarza Samopoczucie - możliwe, że będę się przed czymś/kimś wzbraniać, odgradzać się, będę postępować sprawiedliwie, mogą być nerwy, ale spowodowane przez coś lub kogoś, poczuję się panią sytuacji Uczucia - moim sercem zawładnie pewien wrażliwy pan porozumienie i weselenie się z czegoś jak dostanę pracę na pewno będę na początku skakać z radości, może właśnie to będziemy świętować? Finanse - oj, zapewne wydatki, ale muszę się opanować... Praca - wyjazd, świętowanie no i w końcu odosobnienie.... może jednak podpiszę umowę o pracę...? Ciągle się o nią staram Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 praca 6 mieczy, 4 buławy, 9 buław jesli szukasz mozesz zaniechac poszukiwan, bo bedziesz miala juz lekko dosyc, jesli masz to mozesz troszke sie odciac od niej, bedziesz chciala odpoczac finanse 0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc mozesz poszukiwac pieniazkow z jakiegos innego zrodla niz do tej pory uczucia Król pucharów, 2 miecze, 3 puchary na poczatku bedzie jakis konflikt wewnetrzny, ale pozniej troszke odzyjesz samopoczucie 7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość - mozesz poczuc sie nieco zdenerwowana i pomyslec sobie "a dajcie mi wszyscy swiety spokoj" zdrowie XIV Umiarkowanie, Rycerz denarów, Giermek pucharów nie znam sie za bardzo na zdrowiu, wiec omine ten punkt Miła niespodzianka I Mag zaskoczysz sama siebie jak wiele mozesz zdzialac w pewnych sprawach Rada, co robić 7 denarów wszystko o co sie starasz -musisz czekac cierpliwie na owocne wyniki, nie zamartwiaj sie, tylko badz cierpliwa-na wszystko przyjdzie pora Cytuj
Agiatis Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 praca6 mieczy, 4 buławy, 9 buław Próba znalezienia pracy, karta ta pokazuje mi sie w przypadku braku kontaktu osobistego, jakbyś szukała pracy online, wysyłała CV pocztą lub e mail potem chwila euforii i potem rezygnacja z Twojej strony - nie poddawaj sie:) finanse0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc Poszukiwanie pieniędzy, Królowa Buław możesz to być Ty jako Kobieta Działająca w tym kierunku, obawiasz się o ich brak... samopoczucie7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość Początek może być trudny, walka sama ze sobą, ze swoim perfekcjonizmem? a może tutaj jakiś mężczyzna wciśnie swoje przysłowiowe trzy grosze,Tutaj sprawiedliwość możne pokazać żę będziesz pośredniczką czyimś sporze, ( co wpłynie negatywnie na Twoje samopoczucie) który sprawiedliwie "rozliczysz" Jak również sama dojdziesz do wniosku iż warto czasem "wyluzować" zdrowie XIV Umiarkowanie, Rycerz denarów, Giermek pucharów Jeśli pytam o zdrowie - Umiarkowanie podpowiada z problemami w obrębie dolnych kończyn, dalej kart wskazują iż wszystko będzie dobrze. Miła niespodziankaI Mag tutaj pięknia karta, może to być pojawienie sie mężczyzny, kontakt z nim - dołożyłabym jeszcze karty o co chodzi;) Może być to też niespodzianka w postaci jakiegoś kursu, nauki do zawodu... Rada, co robić7 denarów Przede wszystkim być cierpliwym;) Pozdrawiam serdecznie i życzę Powodzenia:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Dzięki dziewczyny Do Agiatis: zapomniałaś o uczuciach, będzie mi miło, jak dopiszesz Do panna.marta: co do zdrowia, to nic nie szkodzi Tak, CV i LM wysyłam tylko drogą elektroniczną, słyszałam, że nie ma sensu samemu chodzić, bo i tak wywalą to do kosza. Fajnie by było, gdyby w tych czterech buławach okazało się spełnienie, czyli podpisanie umowy o pracę Cytuj
Agiatis Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Ano umknęło mi to.. już dopisuję uczuciaKról pucharów, 2 miecze, 3 puchary Król Pucharów może oznaczać, iż kręci się koło Ciebie Mężczyzna, dojrzały, Ciepły uczuciowy. Poczujesz się zdezorientowana, lecz w efekcie końcowym jest radość, może jakaś impreza. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 jeżeli to będzie mój obecny partner, to extra Ostatnio mamy mniej czasu dla siebie, więc może los odmieni się na lepsze Innych mężczyzn kręcących się wokół mnie brak, nie licząc partnera, ojca, kota i pozostałych krewnych płci męskiej Cytuj
pretoria Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Zostawiam ślad - zajrzę przez weekend Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 praca 6 mieczy, 4 buławy, 9 buław mogą Ci zaproponować jakieś zmiany, ucieszysz się z nich, ale tak nie do końca.. to nie będzie to, co ty byś chciała.... finanse 0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc hm... nie wiem, czy tutaj się nie pokazują niespodziewane/spontaniczne wydatki... może ktoś z twoich bliskich będzie miał imieniny/urodziny i będziesz szukać prezentu? :-) uczucia Król pucharów, 2 miecze, 3 puchar jest jakiś Pan, który rozstroi Cię uczuciowo i nie będziesz na początku wiedziała co masz myśleć, koniec końców, będziesz zadowolona:-) samopoczucie 7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość nie wiem... może twój partner/tata nie będzie z czegoś zadowolony co robisz, nie będzie tego popierał, a ty nie będziesz się dobrze z tym czuć...? zdrowie XIV Umiarkowanie, Rycerz denarów, Giermek pucharów za zdrowie to się nie biorę... Miła niespodzianka I Mag szkoda, że nie dobrałaś... na pewno coś się będzie dziać... ale co, to ja nie wiem...:-) Rada, co robić7 denarów spokojnie obserwować i czekać... Cytuj
pretoria Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Praca - będziesz bardziej zajęta obowiązkami domowymi i to będzie Twoja 'praca' Trema, że nie wystarczy pieniędzy, że zbyt szybko się rozejdą... Tłumienie wszystkiego w sobie, czekanie, impas, a w 3pucharach zabawa i radość. Nie zbyt dobre, ponieważ możesz czuć, że nie jesteś rozumiana przez kogoś ( bynajmniej tak będzie na początku ). Rozpoczniesz nowye działania. Poczujesz, że posiadasz potrzebne atuty w konkretnej sytuacji. Uzbrój się w cierpliwość i wierz, że wszystko obróci się na lepsze. Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 praca6 mieczy, 4 buławy, 9 buław Ty nie planujesz zwolnić się przypadkiem :> bo tutaj ta 6 mieczy to albo zawiedzenie z Twojej strony, ze nic się nie zmienia, takie odejście z niczym a dalej buławy – robisz swoje i tyle.. Chociaż z podsumy Słoneczko więc szansa na awansik niby jest finanse0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc będziesz miałą nadzieje na jakieśświąteczne premie ale niestety… Jak było tak będzie. uczuciaKról pucharów, 2 miecze, 3 puchary widać Pana obok, małe spięcie, brak czasu, jakiś taki strch’ właśnie, ze za mało czasu spędzacie ale to się zmieni raczej na imprezowanie w gronie znajomych ale dobre i to wg mnie samopoczucie7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość Powiedziałabym, ze średnie, przez Lubego (brak czasu dla niego) ale- to się zmieni. Widać światełko w tunelu poprawę samopoczucia pod koniec miesiąca. zdrowieXIV Umiarkowanie, Rycerz denarów, Giermek pucharów Uważaj na przeziębienia i karat. A reszta – wszystko wporządku. Miła niespodziankaI Mag możliwość rozpoczęcia jakiegoś projektu, zrobienia czegoś nowego. Nowa nauka. Rada, co robić7 denarów nauczyć się cierpliwości ta karta zawsze mi to pokazuje. Czekanie na efekty. Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 lukne wieczorkiem lub jutro:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 nie zamierzam się zwalniać, dopiero szukam pracy, czegoś na stałe, związanego z moimi umiejętnościami, wyrobionym zawodem... Ale czasem myślę o czymś innym, jednak na razie boję się podjąć w tej dziedzinie kroków Cytuj
Gość AngeloYasmine Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 praca 6 mieczy, 4 buławy, 9 buław---ciagła walka szarpanina ,niby bedziesz w niej ale masz dość ,za duzo obowiązków finanse 0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc--oj ale zaczniesz szalec i mzoec miec wyrzuty sumeinia uczucia Król pucharów, 2 miecze, 3 puchary---dojdzie do jakeijś rozmowy miedzy kims kogo darzysz uczuciem ale wietrze tu romasn ze strony faceta albo glupie jakiejs sprawy zamieszania się z babami w flirty samopoczucie 7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość--przeciążona bedziesz chco stabilne zdrowie XIV Umiarkowanie, Rycerz denarów, Giermek pucharów ok zdrowie mzoe byc Miła niespodzianka I Mag----flirt nowa zmiana cos nowego Rada, co robić 7 denarów--nauczyć sie cierpliwości Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Grudnia 2013 Napisano 21 Grudnia 2013 (edytowane) WERYFIKACJA!!! praca szukałam w swoim zawodzie, ale nic z tego nie wyszło. Odcięłam się od tego pomysłu i dokształcam się w czymś innym, 9 buław może mówić o tym, że na rezultaty trzeba będzie jeszcze poczekać, a to się ładnie łączy z radą - cierpliwość finanse o tak, kupiłam sobie kilka nowych rzeczy i poprawiło mi to na jakiś czas nastrój uczucia Myślałam o partnerze i o kimś innym. Później musiałam porozmawiałam o naszej sytuacji z moim i doszliśmy oboje do wniosku, że lepiej będzie jak zostaniemy kolegami. Teraz czuję się o wiele lepiej niż w związku, bardziej wyluzowana Napięta sytuacja odeszła samopoczucie powalczyłam o pracę, związek i doszłam do wniosku, że powinnam zachować większy rozsądek(IV Cesarz), dlatego zmieniłam zakres poszukiwań i doszkalam się w czymś innym, ze znalezieniem pracy jest bardzo ciężko, więc postawiłam na realizm sytuacji i pójdę tam, gdzie mam większe szanse, a co do tej drugiej sprawy, to postanowiłam trochę odpuścić, wyluzować, nie jest źle, jesteśmy kolegami zdrowie bardzo dobre, jednak nie obyło się bez wizyty, ale wszystko skończyło się dobrze miła niespodzianka rozpoczęłam naukę w nowej dziedzinie rada o tak, staram się być cierpliwa Dziękuję wszystkim Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi