Skocz do zawartości

Euterpe grudzień 2013(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

praca

6 mieczy, 4 buławy, 9 buław

finanse

0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc

uczucia

Król pucharów, 2 miecze, 3 puchary

samopoczucie

7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość

zdrowie

XIV Umiarkowanie, Rycerz denarów, Giermek pucharów

Miła niespodzianka

I Mag

Rada, co robić

7 denarów

Rada będzie mówić o tym, abym była cierpliwa, opanowana, na wszystko jest swój czas, oszczędna, nie robiła/mówiła nic pochopnie

Z niespodzianki... ktoś nowy się pojawi, dostanę zastrzyk energii, aby opanować wszystkie cztery żywioły, a właściwie pogodzić życie osobiste z pracą, hobby, własnym rozwojem.

Zdrowie - na początku miesiąca zapewne równowaga, ale później wizyta prywatna u lekarza

Samopoczucie - możliwe, że będę się przed czymś/kimś wzbraniać, odgradzać się, będę postępować sprawiedliwie, mogą być nerwy, ale spowodowane przez coś lub kogoś, poczuję się panią sytuacji

Uczucia - moim sercem zawładnie pewien wrażliwy pan :) porozumienie i weselenie się z czegoś :) jak dostanę pracę na pewno będę na początku skakać z radości, może właśnie to będziemy świętować?

Finanse - oj, zapewne wydatki, ale muszę się opanować...

Praca - wyjazd, świętowanie no i w końcu odosobnienie.... może jednak podpiszę umowę o pracę...? Ciągle się o nią staram

Edytowane przez Euterpe
Napisano

praca

jesli szukasz mozesz zaniechac poszukiwan, bo bedziesz miala juz lekko dosyc, jesli masz to mozesz troszke sie odciac od niej, bedziesz chciala odpoczac

finanse

mozesz poszukiwac pieniazkow z jakiegos innego zrodla niz do tej pory

uczucia

na poczatku bedzie jakis konflikt wewnetrzny, ale pozniej troszke odzyjesz :)

samopoczucie

7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość - mozesz poczuc sie nieco zdenerwowana i pomyslec sobie "a dajcie mi wszyscy swiety spokoj"

zdrowie

nie znam sie za bardzo na zdrowiu, wiec omine ten punkt

Miła niespodzianka

I Mag

zaskoczysz sama siebie jak wiele mozesz zdzialac w pewnych sprawach

Rada, co robić

7 denarów

wszystko o co sie starasz -musisz czekac cierpliwie na owocne wyniki, nie zamartwiaj sie, tylko badz cierpliwa-na wszystko przyjdzie pora

Napisano
praca

Próba znalezienia pracy, karta ta pokazuje mi sie w przypadku braku kontaktu osobistego, jakbyś szukała pracy online, wysyłała CV pocztą lub e mail potem chwila euforii i potem rezygnacja z Twojej strony - nie poddawaj sie:)

finanse

Poszukiwanie pieniędzy, Królowa Buław możesz to być Ty jako Kobieta Działająca w tym kierunku, obawiasz się o ich brak...

samopoczucie

Początek może być trudny, walka sama ze sobą, ze swoim perfekcjonizmem? a może tutaj jakiś mężczyzna wciśnie swoje przysłowiowe trzy grosze,Tutaj sprawiedliwość możne pokazać żę będziesz pośredniczką czyimś sporze, ( co wpłynie negatywnie na Twoje samopoczucie) który sprawiedliwie "rozliczysz" Jak również sama dojdziesz do wniosku iż warto czasem "wyluzować"

zdrowie

Jeśli pytam o zdrowie - Umiarkowanie podpowiada z problemami w obrębie dolnych kończyn, dalej kart wskazują iż wszystko będzie dobrze.

Miła niespodzianka

I Mag

tutaj pięknia karta, może to być pojawienie sie mężczyzny, kontakt z nim - dołożyłabym jeszcze karty o co chodzi;) Może być to też niespodzianka w postaci jakiegoś kursu, nauki do zawodu...

Rada, co robić

7 denarów

Przede wszystkim być cierpliwym;)

Pozdrawiam serdecznie i życzę Powodzenia:)

Napisano

Dzięki dziewczyny :)

Do Agiatis: zapomniałaś o uczuciach, będzie mi miło, jak dopiszesz :)

Do panna.marta: co do zdrowia, to nic nie szkodzi :)

Tak, CV i LM wysyłam tylko drogą elektroniczną, słyszałam, że nie ma sensu samemu chodzić, bo i tak wywalą to do kosza.

Fajnie by było, gdyby w tych czterech buławach okazało się spełnienie, czyli podpisanie umowy o pracę :)

Napisano

Ano umknęło mi to.. już dopisuję;)

uczucia

Król Pucharów może oznaczać, iż kręci się koło Ciebie Mężczyzna, dojrzały, Ciepły uczuciowy. Poczujesz się zdezorientowana, lecz w efekcie końcowym jest radość, może jakaś impreza.

Napisano

jeżeli to będzie mój obecny partner, to extra :) Ostatnio mamy mniej czasu dla siebie, więc może los odmieni się na lepsze :)

Innych mężczyzn kręcących się wokół mnie brak, nie licząc partnera, ojca, kota i pozostałych krewnych płci męskiej :)

Napisano
praca 6 mieczy, 4 buławy, 9 buław

mogą Ci zaproponować jakieś zmiany, ucieszysz się z nich, ale tak nie do końca.. to nie będzie to, co ty byś chciała....

finanse 0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc
hm... nie wiem, czy tutaj się nie pokazują niespodziewane/spontaniczne wydatki... może ktoś z twoich bliskich będzie miał imieniny/urodziny i będziesz szukać prezentu? :-)

uczucia Król pucharów, 2 miecze, 3 puchar
jest jakiś Pan, który rozstroi Cię uczuciowo i nie będziesz na początku wiedziała co masz myśleć, koniec końców, będziesz zadowolona:-)

samopoczucie 7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość
nie wiem... może twój partner/tata nie będzie z czegoś zadowolony co robisz, nie będzie tego popierał, a ty nie będziesz się dobrze z tym czuć...?

zdrowie XIV Umiarkowanie, Rycerz denarów, Giermek pucharów
za zdrowie to się nie biorę...

Miła niespodzianka I Mag
szkoda, że nie dobrałaś... na pewno coś się będzie dziać... ale co, to ja nie wiem...:-)

Rada, co robić

7 denarów

spokojnie obserwować i czekać...
Napisano

Praca - będziesz bardziej zajęta obowiązkami domowymi i to będzie Twoja 'praca'

Trema, że nie wystarczy pieniędzy, że zbyt szybko się rozejdą...

Tłumienie wszystkiego w sobie, czekanie, impas, a w 3pucharach zabawa i radość.

Nie zbyt dobre, ponieważ możesz czuć, że nie jesteś rozumiana przez kogoś ( bynajmniej tak będzie na początku ).

Rozpoczniesz nowye działania. Poczujesz, że posiadasz potrzebne atuty w konkretnej sytuacji.

Uzbrój się w cierpliwość i wierz, że wszystko obróci się na lepsze.

Napisano
praca

Ty nie planujesz zwolnić się przypadkiem :> bo tutaj ta 6 mieczy to albo zawiedzenie z Twojej strony, ze nic się nie zmienia, takie odejście z niczym a dalej buławy – robisz swoje i tyle.. Chociaż z podsumy Słoneczko więc szansa na awansik niby jest ;)

finanse

będziesz miałą nadzieje na jakieśświąteczne premie ale niestety… Jak było tak będzie.

uczucia

widać Pana obok, małe spięcie, brak czasu, jakiś taki strch’ właśnie, ze za mało czasu spędzacie ale to się zmieni ;) raczej na imprezowanie w gronie znajomych ale dobre i to wg mnie :)

samopoczucie

Powiedziałabym, ze średnie, przez Lubego (brak czasu dla niego) ale- to się zmieni. Widać światełko w tunelu :) poprawę samopoczucia pod koniec miesiąca.

zdrowie

Uważaj na przeziębienia i karat. A reszta – wszystko wporządku.

Miła niespodzianka

I Mag

możliwość rozpoczęcia jakiegoś projektu, zrobienia czegoś nowego. Nowa nauka.

Rada, co robić

7 denarów

nauczyć się cierpliwości ;) ta karta zawsze mi to pokazuje. Czekanie na efekty.
Napisano

nie zamierzam się zwalniać, dopiero szukam pracy, czegoś na stałe, związanego z moimi umiejętnościami, wyrobionym zawodem... Ale czasem myślę o czymś innym, jednak na razie boję się podjąć w tej dziedzinie kroków

Gość AngeloYasmine
Napisano

praca

6 mieczy, 4 buławy, 9 buław---ciagła walka szarpanina ,niby bedziesz w niej ale masz dość ,za duzo obowiązków

finanse

0 Głupiec, Królowa buław, XVIII Księżyc--oj ale zaczniesz szalec i mzoec miec wyrzuty sumeinia

uczucia

Król pucharów, 2 miecze, 3 puchary---dojdzie do jakeijś rozmowy miedzy kims kogo darzysz uczuciem ale wietrze tu romasn ze strony faceta albo glupie jakiejs sprawy zamieszania się z babami w flirty

samopoczucie

7 buław, IV Cesarz, XI Sprawiedliwość--przeciążona bedziesz chco stabilne

zdrowie

ok zdrowie mzoe byc

Miła niespodzianka

I Mag----flirt nowa zmiana cos nowego

Rada, co robić

7 denarów--nauczyć sie cierpliwości

• 4 tygodnie później...
Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA!!!

praca

szukałam w swoim zawodzie, ale nic z tego nie wyszło. Odcięłam się od tego pomysłu i dokształcam się w czymś innym, 9 buław może mówić o tym, że na rezultaty trzeba będzie jeszcze poczekać, a to się ładnie łączy z radą - cierpliwość :)

finanse

o tak, kupiłam sobie kilka nowych rzeczy i poprawiło mi to na jakiś czas nastrój :)

uczucia

Myślałam o partnerze i o kimś innym. Później musiałam porozmawiałam o naszej sytuacji z moim i doszliśmy oboje do wniosku, że lepiej będzie jak zostaniemy kolegami. Teraz czuję się o wiele lepiej niż w związku, bardziej wyluzowana :) Napięta sytuacja odeszła :)

samopoczucie

powalczyłam o pracę, związek i doszłam do wniosku, że powinnam zachować większy rozsądek(IV Cesarz), dlatego zmieniłam zakres poszukiwań i doszkalam się w czymś innym, ze znalezieniem pracy jest bardzo ciężko, więc postawiłam na realizm sytuacji i pójdę tam, gdzie mam większe szanse, a co do tej drugiej sprawy, to postanowiłam trochę odpuścić, wyluzować, nie jest źle, jesteśmy kolegami :)

zdrowie

bardzo dobre, jednak nie obyło się bez wizyty, ale wszystko skończyło się dobrze :)

miła niespodzianka

rozpoczęłam naukę w nowej dziedzinie

rada

o tak, staram się być cierpliwa :)

Dziękuję wszystkim :bukiet:

Edytowane przez Euterpe