Gość Euterpe Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Jak spędzę Boże Narodzenie? Królowa buław, As buław, 6 denarów -> VI Rydwan, HB XI Sprawiedliwość, II Kapłanka Będę musiała opanować emocje, poczuję pewien impuls, a 6 monet będzie mówić o kolejnych wydatkach... Z podsumy rydwan, więc może gdzieś wyruszę, odwiedzę dalekich krewnych? Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 bedziesz sie bardzo dobrze czula, pelna energii do dzialania, moze cos dostaniesz cennego w prezencie albo pieniazki Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Święta spędziłam bardzo dobrze Od obu babć dostałam co nie co, w tym parę drobnych na noworoczne wydatki Bardzo dziękuję Jeszcze przed świętami uczyłam się dodatkowych rzeczy, aby mieć większe szanse na znalezienie pracy. Teraz nadal to robię, ale już trochę w innej dziedzinie(właśnie rozpoczęte w czasie świąt) i czuję się z tym pewniej. Dodatkowo wyjaśniłam kilka spraw z moim znajomym i teraz jest znacznie lepiej. Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi