Skocz do zawartości

Euterpe Sylwester 2013(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jak spędzę Sylwestra 2013?

As denarów, 10 denarów, Giermek pucharów

Zakup szampana, zabawa w rodzinnym gronie, paź kielichów wyskakuje mi wtedy, gdy napływają do mnie informacje, więc może dowiem się czegoś ciekawego albo dostanę sms'a z życzeniami na nowy rok :)

Z podsumy pustelnik, więc mogę się czuć osamotniona, z HB mag, więc może zdarzy się coś nowego :)

Jaki będzie mój nastrój na drugi dzień?

8 pucharów, I Mag, 9 pucharów

Zostanę opuszczona przez towarzystwo albo ja ich opuszczę, ale będę pełna energii i pozytywnych myśli :)

Z podsumy mam wieżę, więc zajdą jakieś zmiany, z HB jest sprawiedliwość i kapłanka, zakładam więc, że kaca nie dostanę :)

Edytowane przez Euterpe
Napisano

na bogato, na drugi dzien mozesz zle sie czuc,ale i tak bedziesz zadowolona

Napisano

Szykuje Ci się chyba domówka i Ciebie albo kogoś znajomego, aczkolwiek nie widze tu karty przemieszczania się, więc sądzę, że u Ciebie w domku coś zorganizujesz i poleje się alkoholu. Wygodnie i w ciepełku spędzisz ten czas, fajerwerki pooglądasz (może przez szybkę bo zimno) hehe

na drugi dzień rankiem niewyspana, będziesz dochodzić do siebie, popołudniem Ci się już poprawi i nastój wieczorem będzie dobry:)

Napisano

Dziękuję Wam :)

Ostatnio karta 10 denarów pokazała mi bardzo obfity obiad oraz kolację - miałam więcej niż chciałam na talerzu, a że do tego było smaczne, to nie mogłam sobie nie odmówić :) Więc zapewne będę się zajadać bardzo w ten dzień + alkohol :)

• 1 miesiąc temu...
Gość Euterpe
Napisano

WERYFIKACJA!!!

Domówka, 10 denarów pokazała mi nie tyle rodzinę, ale też większą ilość jedzenia(nie wszystko dałam radę umieścić w żołądku), alkohol był oczywiście :)

Nastrój na drugi dzień bardzo dobry, upewniłam się tylko co do moich nowych postanowień(stare zostawiłam za sobą) i teraz będę kroczyć nową drogą. Jestem szczęśliwa :)

Znacie tą wróżbę, kogo się zobaczy pierwszego - mężczyznę czy kobietę - w nowy rok? Zaraz po północy wyjrzałam przez okno, aby popatrzeć na fajerwerki i wtedy zauważyłam dwie pary jak trzymają się ze sobą za ręce, a za jakiś czas gromadkę chłopaków, którzy gdzieś się spieszą uradowani :)

WSZYSTKIEGO DOBREGO :*