Gość Euterpe Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Jak spędzę Sylwestra 2013? As denarów, 10 denarów, Giermek pucharów Zakup szampana, zabawa w rodzinnym gronie, paź kielichów wyskakuje mi wtedy, gdy napływają do mnie informacje, więc może dowiem się czegoś ciekawego albo dostanę sms'a z życzeniami na nowy rok Z podsumy pustelnik, więc mogę się czuć osamotniona, z HB mag, więc może zdarzy się coś nowego Jaki będzie mój nastrój na drugi dzień? 8 pucharów, I Mag, 9 pucharów Zostanę opuszczona przez towarzystwo albo ja ich opuszczę, ale będę pełna energii i pozytywnych myśli Z podsumy mam wieżę, więc zajdą jakieś zmiany, z HB jest sprawiedliwość i kapłanka, zakładam więc, że kaca nie dostanę Edytowane 20 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 na bogato, na drugi dzien mozesz zle sie czuc,ale i tak bedziesz zadowolona Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Szykuje Ci się chyba domówka i Ciebie albo kogoś znajomego, aczkolwiek nie widze tu karty przemieszczania się, więc sądzę, że u Ciebie w domku coś zorganizujesz i poleje się alkoholu. Wygodnie i w ciepełku spędzisz ten czas, fajerwerki pooglądasz (może przez szybkę bo zimno) hehe na drugi dzień rankiem niewyspana, będziesz dochodzić do siebie, popołudniem Ci się już poprawi i nastój wieczorem będzie dobry:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Dziękuję Wam Ostatnio karta 10 denarów pokazała mi bardzo obfity obiad oraz kolację - miałam więcej niż chciałam na talerzu, a że do tego było smaczne, to nie mogłam sobie nie odmówić Więc zapewne będę się zajadać bardzo w ten dzień + alkohol Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 WERYFIKACJA!!! Domówka, 10 denarów pokazała mi nie tyle rodzinę, ale też większą ilość jedzenia(nie wszystko dałam radę umieścić w żołądku), alkohol był oczywiście Nastrój na drugi dzień bardzo dobry, upewniłam się tylko co do moich nowych postanowień(stare zostawiłam za sobą) i teraz będę kroczyć nową drogą. Jestem szczęśliwa Znacie tą wróżbę, kogo się zobaczy pierwszego - mężczyznę czy kobietę - w nowy rok? Zaraz po północy wyjrzałam przez okno, aby popatrzeć na fajerwerki i wtedy zauważyłam dwie pary jak trzymają się ze sobą za ręce, a za jakiś czas gromadkę chłopaków, którzy gdzieś się spieszą uradowani WSZYSTKIEGO DOBREGO :* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi