angelinaA Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 CO on o mnie mowi...mysli? ON 10 mieczy SIŁA DIABEŁ JA 5 MONET RYDWAN KOCHANKOWIE SYTUACJA GIERMEK BUŁAW RYCERZ BUŁAW wyglada mi na to ze on bardzo cierpi ma jakies problemy , we mnie widzi jakies wsparcie, pociagam go seksualnie i do tego dazy? Czy bedzie podejmowal jakas inicjatywe? Krol buław 1 kielich 3 kielichy Moim zdaniem ma zamiar gdzies mnie zaprosic, na jakas impreze.. Bardzo prosze o interpretacje. bo mi to srednio wychodzi...
duo70 Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 Uważa Cię za atrakcyjna kobietę i ciągnie go do Ciebie, miałby ochotę na co nie co Karty romansowe widać
angelinaA Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 widac tam jakis sens miedzy nami czy raczej w to nie wchodzic?
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 czy ten temat nie powinien byc we wzajemnej?
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2013 Maestro Napisano 20 Listopada 2013 CO on o mnie mowi...mysli?ON 10 mieczy SIŁA DIABEŁ JA 5 MONET RYDWAN KOCHANKOWIE SYTUACJA GIERMEK BUŁAW RYCERZ BUŁAW wyglada mi na to ze on bardzo cierpi ma jakies problemy , we mnie widzi jakies wsparcie, pociagam go seksualnie i do tego dazy? Czy bedzie podejmowal jakas inicjatywe? Krol buław 1 kielich 3 kielichy Moim zdaniem ma zamiar gdzies mnie zaprosic, na jakas impreze.. Bardzo prosze o interpretacje. bo mi to srednio wychodzi... Zbyt skromna interpretacja, a gdzie opis kart pokazujących Twoje emocje?
Gość Euterpe Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 CO on o mnie mowi...mysli?ON 10 mieczy SIŁA DIABEŁ pociągasz go fizycznie(diabeł), aż ledwo się hamuje w Sile dostrzega twoją moc psychiczną, ale na dzień dzisiejszy może mu się wydawać, że jesteś czymś podłamana(10 mieczy). Miecze to też intelekt, więc zapewne robisz na nim wrażenie osoby mądrej Większość AW, zakładam, że nie jesteś mu do końca obojętna JA 5 MONET RYDWAN KOCHANKOWIE Czy on jest w związku? SYTUACJAGIERMEK BUŁAW RYCERZ BUŁAW pokłóciliście się ostatnio? Widać tutaj działania i to szybkie, wymiana słów, kontaktujecie się przez Internet? Czy bedzie podejmowal jakas inicjatywe? Krol buław 1 kielich 3 kielichy Król jest bierny, po co ma się ruszać z wygodnego miejsca(mnie pokazał brak ruchu, to ja musiałam się wykazać), uczucia zapewne i są, ale możesz nie być jedyną, o której myśli(3 puchary)...
marcepanka Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Witaj autorko:) czy to jest rozkład partnerski??? I co to jest 1 kielich??
violetta7726 Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Autorce chodziło chyba o As Pucharów
angelinaA Napisano 20 Listopada 2013 Autor Napisano 20 Listopada 2013 dzięki wielkie ale nic narazie o nim nie wiem takiego.. nie klocilismy sie,dopiero co sie poznalismy.. marcepanka tak to as pucharow sorki
marcepanka Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Autorko:) źle postawiłaś pytanie, jest nie precyzyjne, tak naprawdę pytasz o to co on o tobie mówi czy co on o tobie myśli, nie wiem po co są karty na twój temat, ten ciąg kart bez pozycji, według mnie nie jest możliwy do interpretacji, zrób rozkład np. zwyczajny krzyżak z pytaniami np. Sedno problemu tego o mnie nie myśli/ tego do mnie nie czuje to o mnie myśli/ to do mnie czuje taki jest wynik tych przemyśleń/ odczuć pozdrawiam ciepło:)
angelinaA Napisano 20 Listopada 2013 Autor Napisano 20 Listopada 2013 marcepanka jak wyglada ten rozklad? bo nie wiem za bardzo jak go rozłożyć.. jak krzyz celtycki?
marcepanka Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Angelina:) to zwykły rozkład, który układam jak się trafi, można po kolei 1- sedno,2-tak nie będzie,3- tak będzie,4- wynik, oczywiście treść pytania trzeba dostosować do potrzeb:), plus można dołożyć jeszcze dwie karty do wyniku, ja tak robię, ale ja w ogóle nie układam rozkładów w kolejności, z wyjątkiem celtyckiego:), taki mam patent na karty, można pewnie z większą nabożnością ale ja robię to tak zwyczajnie po prostu:)
Caliel Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Regulamin. Osoba zakladajaca ten watek - dostaje upomnienie. Z racji malej ilosci postow uzytkownika - nie do przeniesienia na wzajemna. Zatem watek zamykam. Pozdrawiam i zapraszam do zapoznania sie z regulaminem.
Rekomendowane odpowiedzi