Skocz do zawartości

zmiana pracy

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po dłuzszym przemyśleniu sprawy stwierdziłam,że będę szukała nowej pracy po nowym roku, gdyż tu czuję się niepewnie. Zapytałam kart:

1. Kiedy nastąpi zmiana pracy?

4 denarów

4 miesiące od dziś, czyli przełom zimy i wiosny-prawdopodobnie z początkiem wiosny będę już w nowej pracy....

2. Czy to będzie już praca na stałe (w sensie na czas nieokreślony) czy znowu na określony?

2 pucharów, 4 mieczy, 3 pucharów-> rydwan VII

nigdy nie kładłam kart na takie pytanie ale... wydaje mi się,że z początkiem będzie na czas określony po czym po 4 mieczy zawiązanie nowej

Co Wy o tym sadzicie??

Napisano

myślę, że najpierw może być coś w rodzaju stażu, potem właśnie jaka przerwa i powrót do łask. Podpisuję się pod Twoją interpretacją. Koniecznie zweryfikuj! C:

Napisano

dzieki, w sumie to zawsze tak jest ze najpierw cos na jakis czas okreslony ale juz bym chciala,zeby ta firma byla ta docelowa...

Napisano

po 4 denarów powiedziałabym że jednak tej pracy nie zmienisz, a jesli karta pokazala tylko czas to jest to koniec Koziorożca 10-20 styczeń bodajże

a czy na stałe jesli zmienisz? - powiedziałabym, że nie na stałe

Napisano

ja uwazam,ze 4 to zamkniecie w ty co jest...zgadzam sie z brida...aczkolwiek ejsli o dokladne terminy to ja nei okreslam takich rzeczy, sa zbyt wzgledne. Powodzenia.

Napisano
2. Czy to będzie już praca na stałe (w sensie na czas nieokreślony) czy znowu na określony?

2 pucharów, 4 mieczy, 3 pucharów-> rydwan VII

Na czasie niestety się nie znam :(

Do drugiej odpowiedzi mam dwie interpretacje:

- obecnie jesteś już w układzie(2 puchary), w 4 mieczach czekasz na lepsze, później dostaniesz ciekawą propozycję, która Cię ucieszy(3 puchary)

- zakładając, że te trzy karty tyczą się tylko przyszłości, to tak, podpiszesz umowę(2 puchary), dzięki której będziesz mogła odpocząć od poszukiwań(4 miecze) i będziesz bardzo szczęśliwa(3 puchary) :)

Tak czy siak, w ostatecznym rozrachunku powinno się udać :)