panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 Po dłuzszym przemyśleniu sprawy stwierdziłam,że będę szukała nowej pracy po nowym roku, gdyż tu czuję się niepewnie. Zapytałam kart: 1. Kiedy nastąpi zmiana pracy? 4 denarów 4 miesiące od dziś, czyli przełom zimy i wiosny-prawdopodobnie z początkiem wiosny będę już w nowej pracy.... 2. Czy to będzie już praca na stałe (w sensie na czas nieokreślony) czy znowu na określony? 2 pucharów, 4 mieczy, 3 pucharów-> rydwan VII nigdy nie kładłam kart na takie pytanie ale... wydaje mi się,że z początkiem będzie na czas określony po czym po 4 mieczy zawiązanie nowej Co Wy o tym sadzicie?? Cytuj
Nygusek Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 myślę, że najpierw może być coś w rodzaju stażu, potem właśnie jaka przerwa i powrót do łask. Podpisuję się pod Twoją interpretacją. Koniecznie zweryfikuj! C: Cytuj
panna.marta Napisano 19 Listopada 2013 Autor Napisano 19 Listopada 2013 dzieki, w sumie to zawsze tak jest ze najpierw cos na jakis czas okreslony ale juz bym chciala,zeby ta firma byla ta docelowa... Cytuj
bridaa Napisano 19 Listopada 2013 Napisano 19 Listopada 2013 po 4 denarów powiedziałabym że jednak tej pracy nie zmienisz, a jesli karta pokazala tylko czas to jest to koniec Koziorożca 10-20 styczeń bodajże a czy na stałe jesli zmienisz? - powiedziałabym, że nie na stałe Cytuj
Gość Nayala Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 ja uwazam,ze 4 to zamkniecie w ty co jest...zgadzam sie z brida...aczkolwiek ejsli o dokladne terminy to ja nei okreslam takich rzeczy, sa zbyt wzgledne. Powodzenia. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 2. Czy to będzie już praca na stałe (w sensie na czas nieokreślony) czy znowu na określony? 2 pucharów, 4 mieczy, 3 pucharów-> rydwan VII Na czasie niestety się nie znam Do drugiej odpowiedzi mam dwie interpretacje: - obecnie jesteś już w układzie(2 puchary), w 4 mieczach czekasz na lepsze, później dostaniesz ciekawą propozycję, która Cię ucieszy(3 puchary) - zakładając, że te trzy karty tyczą się tylko przyszłości, to tak, podpiszesz umowę(2 puchary), dzięki której będziesz mogła odpocząć od poszukiwań(4 miecze) i będziesz bardzo szczęśliwa(3 puchary) Tak czy siak, w ostatecznym rozrachunku powinno się udać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi