gucio19 Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Sąd ostateczny p.o 7 buław As denarów->Wieża Czekają mnie jakieś zmiany, rozdarcie wewnętrzne, zerwanie kontaktu z kims? Cytuj
Gość Nayala Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 mozesz sie wkurzyc na kogos z rodziny... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 wydasz trochę grosza, coś odnowisz/poprawisz, chęć odgrodzenia się, walka z czymś/o coś.... Cytuj
niiwa Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Musisz się po prostu "W KOŃCU" - wziąć w garść --- --- odwrócony SĄD - odmawiasz wciąż postawienia czoła temu, co od dawna czeka. - Może chodzić o rodzinę - o relację z kimś Ci bliskim Bronisz się w tej 7 buł - TU chodzi o Twoją ambicję, honor --- no, ale najwyższy czas, aby w końcu zdecydować co dalej zamierzasz.. AS Denarów - zdecydujesz się na Maksa - albo STRACISZ coś, nad czym się zastanawiasz od dawna - pomyśl o tym - czy stać Cię na Nowy start? 1 Cytuj
panna.marta Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 cos co sobie zaplanowales moze sie nie udac. 1 Cytuj
gucio19 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Napisano 21 Listopada 2013 To prawda, ze zwlekam z pewną sprawa od dawna, bo się boję..... na dniach powinnam zadecydowac co zrobic. A co do wczoraj, to faktycznie wydałam trochę i o to miałam spine z mamą dziękuję za odpowiedzi ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi