marmozeta6 Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Witam, jestem Magda 29.12.1981r., od 12 lat jestem w relacji z mezczyzna urodzonym 11.02.1979r. Teoretycznie łączy nas milosc, namietnosc itd. ale codziennosc jest dla nas trudna. Moge to spokojnie napisac samotnosc we dwoje, która mnie bardzo frustruje. Bardzo prosze o interpretacje tej naszej relacji. O końcu zwiazku raczej nie umiemy nawet myslec, a zyje się ciezko, czy to ma sens... Pozdrawiam serdecznie i dziękuję, M Cytuj
fiore86 Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Witam, jestem Magda 29.12.1981r., od 12 lat jestem w relacji z mezczyzna urodzonym 11.02.1979r. Teoretycznie łączy nas milosc, namietnosc itd. ale codziennosc jest dla nas trudna. Moge to spokojnie napisac samotnosc we dwoje, która mnie bardzo frustruje. Bardzo prosze o interpretacje tej naszej relacji. O końcu zwiazku raczej nie umiemy nawet myslec, a zyje się ciezko, czy to ma sens... Pozdrawiam serdecznie i dziękuję, M Magdo jesteś 33, pan - 3. Jest to związek karmiczny o wibracji 9. Macie taką samą wibrację urodzenia 2/11/29 - więc porozumienie duchowe powinno być... Astrologicznie nieciekawe połączenie. Ty koziorożec, on wodnik - zupełnie inne żywioły, i dysharmonijne... Ale olać związki karmiczne i astrologię.... Jeśli czujesz się samotna w tym związku powiedz o tym swojemu partnerowi... porozmawiajcie... jeśli się kochacie to będziecie próbowali to zmienić... Wszystko zależy od was... Pielęgnujcie tę miłość! Trzymam kciuki! Cytuj
marmozeta6 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Napisano 21 Listopada 2013 Dziękuję za poswiecony czas. Czy ewentualnie mogłabym liczyc na jakas glebsza interpretacje. Bardzo mnie to interesuje. Zwlaszcza, ze chcemy wybudowac razem dom. Pozdrawiam serdecznie, M Cytuj
fiore86 Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Nie wróżę ani jasnowidzem nie jestem, takze nie jestem w stanie cos wiecej powiedziec. Kieruj sie glosem serca. Jesli chcecie to dzialajcie... Cytuj
marmozeta6 Napisano 21 Listopada 2013 Autor Napisano 21 Listopada 2013 Rozumiem dzięki. Miałam na mysli analizę naszych cyfr i interpretację głebszą. Pozdrawiam, M Cytuj
Dorthonion Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Witam a więc tak, Pani Magdo, wasze wnętrza są takie same bo, oboje macie dwójki, czyli wnętrze towarzyskie, Pani jest jest osobą nie zależną. O tym mówi 3 z miesiąca, on jednak lubi prace zespołowe. Pani jest 5 czyli ma Pani skłonności do podejmowania ryzyka, a on 3 czyli niezależny, towarzysz. Razem tworzycie 8 wibracje Praktyczności. 1 Cytuj
marmozeta6 Napisano 23 Maja 2014 Autor Napisano 23 Maja 2014 Dziękuję za odpowiedź. Nie wiem czy ide w dobrym kierunku, ale to chyba oznacza, że bedzie dobrze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi