panna.marta Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 (edytowane) Od dwóch dni coś sie dzieje z moim zdrowiem, nigdy tak sie nie czułam. Nie chciałabym się wgłębiać w szczegóły. Wizyte lekarska mam dopiero jutro wieczorem a ja sie denerwuje,wiec zadałam pytanie kartom: Jakie podłoże ma obecna choroba? diabeł XVI, słońce XIX, cesarzowa III-> diabeł XVI wydaje mi się,że to jakieś zapalenie i chodzi tu o sprawy kobiece co właśnie podejrzewam... Czy uda mi sie wyjsc z tego w maire szybko? cesarz IV, 6 buław, 10 denarów-> moc VIII Wygląda na to, że tak. Moze Pani doktor skieruje mnie do jakiegos dobrego specjalisty mezczyzny? Blagam o pomoc osoby,ktore znaja sie na zdrowie w tarocie!! Edytowane 20 Listopada 2013 przez panna.marta Cytuj
Agiatis Napisano 20 Listopada 2013 Napisano 20 Listopada 2013 Na choroby stawiam rozkład który podpowiada mi w czym jest problem... korzystam z tego rozkładu jest genialny sprawdzał mi sie w 100% Rozkład - zdrowie, diagnoza, kiedy poprawa? - Tarot w praktyce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Cytuj
Trida Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 oj tak stawia na sprawy kobiece ale drugi rozkład sugeruje mi jakieś małe problemy, łatwe do zaleczenia, typu przeziębienie czy coś, bo 6tkąbuław szczęścliwie z tego wyjdziesz a w 10 denków -wracasz do pełni zdrowia. I też stawiałabym na jakiegoś pana specjaliste, który szybko Ci pomoze Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Jakie podłoże ma obecna choroba? diabeł XVI, słońce XIX, cesarzowa III-> diabeł XVI/Kochankowie; HB - Diabeł ------WIsielec-------Głupiec-------Księżyc-------------- -------------Wisielec-----Księżyc----------------------- -----------------Sprawiedliwość------------------------ widać, że mocne masz dolegliwości i cierpisz (diabeł), powodem może być mężczyzna (słońce), który się nie leczy a zaraził się czymś i przechodzi bezobjawowo lub/i zaziębienie chłodem mogące prowadzić do zapalenia układu moczowego plus drogi rodne. Konieczna jest wizyta u lekarza leczenie siebie i partnera, inaczej dolegliwości bedą nawracać. Pytasz o podłoże choroby, wychodzi tu infekcja od drugiej osoby po akcie dość nieprzemyslanym (diabel) (słońce) (Wisielec) (Głupiec). Jeśli to mężczyzna, co do którego mogą być "wątpliwości" to zbadałabym się bardziej dokładnie na wszelki wypadek. Czy uda mi sie wyjsc z tego w maire szybko? cesarz IV, 6 buław, 10 denarów-> moc VIII uda się tylko tzreba będzie szybko zadziałać z lekarzem i leczyć co najmniej tydzień (6 buław) max do 2 tygodni, potem się unormuje wszystko. Nic tu groźnego myslę, że nie ma Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2013 Autor Napisano 21 Listopada 2013 dziekuje Daffne, co do mezczyzny to raczej nie to o czym myslimy ale czuje,ze jestes blisko i karty tak pokazaly. dziekuje za wpisy :* Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 dziekuje Daffne, co do mezczyzny to raczej nie to o czym myslimy ale czuje,ze jestes blisko i karty tak pokazaly. dziekuje za wpisy :* Wybacz, że tak wprost napisalam no ale snułam troszkę domysly więc wolałam napisać każdą ewentualnosc jaka mi na mysl przyszła ważne byś wyzdrowiala Cytuj
Gość Nayala Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 tez stawiam na kobiecie... diabel to cos co jest wg mnie masz cos z jajnikiem tak jak mowisz moze byc zapalenie jajnika... diabel i slonce sa gorące.../kojarza sie z czyms takim... sama konstrukcja karty diabla zawsze mi si ekojarzy wlasnie z macicą i jajnikami pokazuje,ze tam " cos się własnie zlego dzieje"> Pomoze Ci lekarz. stawia na kobite. Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2013 Autor Napisano 21 Listopada 2013 Wybacz, że tak wprost napisalam no ale snułam troszkę domysly więc wolałam napisać każdą ewentualnosc jaka mi na mysl przyszła ważne byś wyzdrowiala spoko, ale twoja interpretacja potwierdza moje domysly w dodatku jest bardzo szczegolowa za co dziekuje:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 w dodatku jest bardzo szczegolowa za co dziekuje:) tak mi się czasem zdarza ;]. Cieszę sie, że pomogła Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2013 Autor Napisano 21 Listopada 2013 Czesciowa weryfikacja- zapalenie ukladu moczowego. Dostalam antybiotyk na cito, wstepna terapia ma trwac 7 dni, jutro bede miala tez wstepne wyniki badan. Mam nadzieje,ze nie doszlo to do ukladu rodnego. Dzieki za wpisy, moje karty wyczuly moj stan zdrowia Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 dzięki za info, czyli opcja zapalenia jednak, będzie dobrze Cytuj
panna.marta Napisano 21 Listopada 2013 Autor Napisano 21 Listopada 2013 diabel i to dwa razy a bol jest straszny Cytuj
panna.marta Napisano 22 Listopada 2013 Autor Napisano 22 Listopada 2013 dzis moim przypadkiem zajal sie pan doktor-on po kolejnych badaniach ma inna diagnoze-> cesarz. Moze on mi pomoze przy cesarzu wyszly bardzo dobre karty. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Poza tematem chcialabym powieDziec, ze w ciagu tych 3 Dni slyszalam o wielu przypaDkach pogorszenia zDrowia. Ja mialam bole w klatce piersiowej, moja mama nie mogla spac w nocy, a moja ciocia pojechala o 2 w nocy Do szpitala. Teraz czytam o kartach jakie postawila panna.marta i wyDaje mi sie to Dziwne, ze tyle osob w tym samym czasie ma problemy zDrowotne. Cytuj
panna.marta Napisano 23 Listopada 2013 Autor Napisano 23 Listopada 2013 badanie wykazalo kamien w ukladzie moczowym. Mam nadzieje,ze w ciagu kilku dni sie tego pozbede,bo koncu umre!!!!!!!!!! Cesarz mial racje!!! diabel to powinien byc razy 3 to tak boli ;( Cytuj
x-latek Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Ojej! Tzn. kamica nerkowa? Mój ojciec to miał to wiem że to jest bolesne. Zawsze współczuję ludziom w bólu. W wolnych chwilach będę łączył się z Tobą myślami w zwalczeniu bólu - jeśli to miałoby pomóc. Poważnie. Tymczasem przesyłam Ci dobre energie :energia: Nie żartuję. EDIT: To weź piwa sobie kup a bo coś tam. Poważnie. Zawsze to może jakoś złagodzić ten ból. Edytowane 23 Listopada 2013 przez x-latek Cytuj
panna.marta Napisano 23 Listopada 2013 Autor Napisano 23 Listopada 2013 jej, dziekuje bardzo:) tak kamica, tyle ze moj kamien juz zszedl dosyc nisko i chyba najgorsze to sie dopiero zacznie ;( Cytuj
x-latek Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 jej, dziekuje bardzo:) tak kamica, tyle ze moj kamien juz zszedl dosyc nisko i chyba najgorsze to sie dopiero zacznie ;( Ee... przeżyjesz. Zobaczysz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi