Skocz do zawartości

Rozkład "Znajomość" - pan X(ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rozkład "Znajomość"

1. Mężczyzna(karta określająca osobę, o którą pytamy) -> Rycerz mieczy

2. Co mnie do niego przyciąga? -> X Koło fortuny

3. Jakie cechy charakteru są mi bliskie? -> 3 puchary

4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest zaakceptować? -> Królowa buław

5. Co nas łączy? -> V Kapłan

6. Co nas dzieli? -> 6 denarów (znowu ta sama karta!)

7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? -> XI Sprawiedliwość, 7 buław, Król pucharów

Z podsumy: VII Rydwan(może coś jednak ruszy do przodu :) ). Z HB: XI Sprawiedliwość, II Kapłanka(jak ruszy do przodu, to pewnie w chłodnym kierunku).

Czas ograniczyłam do końca czerwca 2014 roku. Więc dopiero wtedy podam weryfikację.

Pan X to mój obecny partner.

Jest intelektualistą, ma pasje, jest dobry w swojej dziedzinie, działa szybko głównie za pomocą Internetu.

Przyciąga mnie do niego karma. Raz się czuję jakbyśmy byli pod kołem, raz nad.

Jest mi bliskie jego ciepło, towarzyskość, dobry humor i pogodny nastrój, optymizm.

To, że nie zawsze potrafi zachować się jak mężczyzna, potrafi być namiętny, ale to ukrywa, panuje nad tym, nie potrafi się do końca ponieść emocjom.

Łączy nas wspólna pasja, nauka, dokształcanie się.

Dzieli nas brak równowagi w dawaniu i otrzymywaniu. I w tym emocjonalnym, i w tym materialnym.

Znajomość do końca czerwca 2014 będzie nadal taka sama, nic się nie zmieni. Ewentualnie nowy Król pucharów wpadnie mi w oku albo on zacznie mi okazywać więcej uczuć, co byłoby przyjemne :)

Edytowane przez Euterpe
Napisano (edytowane)

będziesz surowo oceniać partnera pod kątem moralności, norm i rzetelności pod jakimś względem. Do marca może być nerwowo i agersywnie, później Pana troszkę możesz odsunąć od siebie, ale Panu mimo to nie będziesz obojętna i może walczyc o CIebie.

Edytowane przez Daffne
Napisano

już teraz pokazuje, że walczy, zmienił się. Tylko jest jeden mankament... Jak tylko się upewnił, że nie odejdę tak szybko od niego, znowu powiało chłodem.

Dzięki :)

Napisano
już teraz pokazuje, że walczy, zmienił się. Tylko jest jeden mankament... Jak tylko się upewnił, że nie odejdę tak szybko od niego, znowu powiało chłodem.

Bo ta relacja Wasza jest jak bezkresne morze w blasku Ksieżyca z wszelkimi przypływami i odpływami :]

To również ma swój urok jeśli oczywiście ktoś lubi jak coś się dzieje :)

• 1 miesiąc temu...
Gość Euterpe
Napisano
7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? -> XI Sprawiedliwość, 7 buław, Król pucharów

mogę zweryfikować pierwszą kartę:

sprawiedliwość - przeprowadziliśmy jakiś czas temu rozmową, z której jestem zadowolona. Oboje osądziliśmy nasza relację - co się do tej pory stało, co jest teraz i jak będzie. Poczułam się jak w błędnym kole i nie chciałam tak dalej, bo bardzo mnie to męczyło. Wynik tego moim zdaniem jest sprawiedliwy, mogę spokojnie zasnąć w nocy a i kolejna rozmowa po tamtej też była przyjemna, koleżeńska, ale fajna :) Więc, jest ok :)

Zobaczymy co pokażą kolejne karty :)

Dzięki Daffne:okok:

Gość Daffne
Napisano

Euterpe dziękuje za weryfikacje i cieszę się, że udało się poprawić relacje :))

małe kroczki tez są istotne, czasem nawet bardziej niż tajfun zmian bo co nagle to po diable :)

Napisano

1. Mężczyzna(karta określająca osobę, o którą pytamy) -> Rycerz mieczy - facet inteligentny, idzie jak burza przez życie, może troszkę narwany :P

2. Co mnie do niego przyciąga? -> X Koło fortuny - przeznaczenie! :)

3. Jakie cechy charakteru są mi bliskie? -> 3 puchary - otwartość na kontakty z innymi, ciepły, sympatyczny człowiek :)

4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest zaakceptować? -> Królowa buław - troszkę się ścieracie, bo obydwoje macie własne zdanie i lubicie postawić na swoim

5. Co nas łączy? -> V Kapłan - jesteście oczytani, inteligentni

6. Co nas dzieli? -> 6 denarów (znowu ta sama karta!) - występuje nierównowaga między dawaniem i braniem, ktoś z Was może zbyt mało dawać od siebie i ta druga osoba może mieć o to pretensje

Z podsumy: VII Rydwan Z HB: XI Sprawiedliwość, II Kapłanka - hmm.. troszkę się ochłodzi i może się pojawić nowy mężczyzna na horyzoncie :)

Napisano

Ojejku, troszkę się pospieszyłam, bo post był z listopada, ale mam nadzieję, że nic nie szkodzi :)

Gość Euterpe
Napisano

Weryfikacja dopiero pierwszego lipca 2014, więc spoko :)

Gość Euterpe
Napisano

Też swoją drogą mam jeszcze nadzieję, że zawalczy w tych siedmiu buławach i będzie dobrze :)

Napisano

Dla mnie to pokazuje 7 Buław... facet broni swojej pozycji i tego co "ma" jak czuje zagrożenie, że odejdziesz...

• 4 tygodnie później...