Skocz do zawartości

Rozkład "Znajomość" - pan Z (ZWERYFIKOWANY)

Gość Euterpe

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Rozkład "Znajomość"

1. Mężczyzna(karta określająca osobę, o którą pytamy) -> 8 buław

2. Co mnie do niego przyciąga? -> X Koło fortuny

3. Jakie cechy charakteru są mi bliskie? -> 6 buław

4. Jakie cechy charakteru trudno mi jest zaakceptować? -> XIV Umiarkowanie

5. Co nas łączy? -> Król buław

6. Co nas dzieli? -> 8 denarów

7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? -> Rycerz pucharów, 9 denarów, XVII Gwiazda -> HB XIII Śmierć, IV Cesarz, z zwykłej Kapłan

Czas ograniczyłam do końca czerwca 2014 roku. Więc dopiero wtedy podam weryfikację.

On jest osobą impulsywną, działa szybko, czasami bez zastanowienia, namiętna.

Wg numerologii karma nas nie łączy, ewentualnie jest coś jeszcze o czym nie wiem.

Zwycięstwo, optymizm, sukces, namiętność.

W Umiarkowaniu ciężko mi znaleźć coś negatywnego. Może brak ruchu/ kontaktu z jego strony.

Nic nas nie łączy, król siedzi sam na tronie. Albo: dążenie do władzy, zaspokojenia potrzeb...

Dzieli nas to, że każde z nas teraz patrzy tylko swojego interesu i się w nim realizuje.

Przyszłość tutaj wygląda lepiej niż z moim partnerem :( Możliwe, że do końca czerwca znowu się spotkamy i to on wyjdzie z propozycją.

Obecnie ma dziewczynę, to kolega, z którym dawno nie rozmawiałam, a byłam ciekawa dalszego ciągu znajomości.

Edytowane przez Euterpe
Napisano

1. Mężczyzna(karta określająca osobę, o którą pytamy) -> 8 buław

energiczny, impulsywny dziala często bez przemyślenia raptownie co różnie sie może dla niego kończyć.

2. Co mnie do niego przyciąga? -> X Koło fortuny

hm może nieprzewidywalność i umiejętność odnalezienia sie w każdej syuacji losowej.

3. Jakie cechy charakteru są mi bliskie? -> 6 buław

waleczność, odwaga upór i władczość. Oboje lubieliście postawić na swoim, dominować.

karta to w pozytywnie jest oznaką ostoi, bezpiczenstwa, w negatynie dysharmonii,chosie. A więc trudno było zaakceptować zmienność, ciągłą niestabilność tej osoby.

5. Co nas łączy? -> Król buław

pociąg fizyczny, przyciąganie silne

wzajemne roszczenia wobec siebie, niechęć do podemowaina wysiłków

7,8,9 Charakter znajomości w przyszłości? -> Rycerz pucharów, 9 denarów, XVII Gwiazda -> HB XIII Śmierć, IV Cesarz

w ciągu 2 meisięcy czyli do konca roku będzie wzdychał do CIebie owy Pan, może nawet się odezwie jeśli jesli jeszcze tego nie zrobił, może Cię gdzieś zaaskoczyć, zauroczony Pania będzie w tej Gwieździe. Ale poza ewentualnym spotkaniem gdzięś za 3/4 miesiące nie widze nic specjalnego, gwiazda to stan zauroczenia, adorowana będziesz. Nic konkretniejszego nie widąć.

Napisano

masz rację :) za odważnego, to jago nie uważam, ale obje oboje jesteśmy uparci jak osły.

Dziękuję :)

W innym rozkładzie też wyszło, że wzdycha...

• 3 miesiące temu...
Gość Euterpe
Napisano

wreszcie wychodzi do mnie ten rycerz ze swoim kielichem :)

Dzięki Daffne :bukiet:

Napisano
Rozkład "Znajomość"

Ja to umiarkowanie odczytuję w tym wypadku jako dystansowanie się mężczyzny, co Ci przeszkadza. Może byś chciała by był bardziej otwarty ogólnie jako człowiek?

Natomiast 8 denarów postrzegam jako skupianie się was obojga na pracy i innych tego typu obowiązkach, zaniedbując tym samym wasze relacje, spotkania. Tak jakby wam nie zależało na kontynuowaniu tej znajomości, za to zależy na pracy.