Halsky Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Rozkład Pytanie: Na pracę w innej miejscowości - ta sama firma tylko inne miesjce 1. Moja obecna sytuacja - VII mieczy 2. Na tym muszę się skupić - DIABEŁ XV 3. Kłopotliwe wpływy - As pucharów 4. To ma sens - MOC XI 5. Niespodziewane przebłyski intuicji - VI mieczy 6. Wynik - GŁUPIEC XXII Moja interpretacja jest taka, że w obecnej pracy jest tylko obłuda, oszczerstwa, jakaś kobieta przeszkadza i to bardzo. Przeniesienie da mi spokój, i będzie dobrze, trzeba podjąć nowy kierunek. W nowej pracy będzie dobrze. Proszę o waszą interpretację. Z powodu tego że złożyłem podanie o przeniesienie już mam źle, taka zemsta. Nie wiem co mam robić. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Skoro już jest źle to nie pozostaje nic innego jak się przenieść i to pokazują karty -> Głupiec to nowy początek, a 6 mieczy pokazuje zmianę miejsca, to także karta odejścia czy przeprowadzki. Trzymaj się swojej decyzji, czyli 6 mieczy, to Ci podpowiada intuicja. Jeśli to Ty kładłeś te karty to intuicje masz dobrą i masz rękę do kart - bardzo dobrze pokazały Twoją sytuację. Więcej wiary w siebie Cytuj
niiwa Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Podaniem pokazałeś, że masz swoje plany - wypiąłeś się jednym słowem - czujesz się z tym nie najlepiej, bo teraz skazany jesteś na siebie. Ale tak trzymaj i nie odpuszczaj /Diabeł, Moc/ - a czeka Cię nowy etap, nie obawiaj się. Z czasem obecne zatrudnienie stanie się tylko dawnym doświadczeniem, które przyda Ci się w nowym miejscu pracy. Odpuść sentymenty i panuj nad emocjami/As puch/ Powodzenia. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 brak monet w rozkładzie, brak stabilizacji, twardego podłoża. Nie czujesz się pewnie i ta sprawa jest dla Ciebie bardzo ważna. obok 6 mieczy masz głupca, więc powiedziałabym, że to podróż do lepszego świata. Może oznaczać nie tyle coś nowego, ale też sprawi, że poczujesz się szczęśliwszy Powodzenie Cytuj
panna.marta Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 1. Moja obecna sytuacja - VII mieczy - wydaje mi sie,że jestes nieco przybita ta sytuacja i sadze,ze cos tu jeszcze jest na rzeczy, ta decyzja troche Cie przerasta (na karcie 7 mieczy mezyczna upada od sztyletow ktore sa w niego wbite) 2. Na tym muszę się skupić - DIABEŁ XV - porzuc dotychczasowe przyzwyczajenie 3. Kłopotliwe wpływy - As pucharów - za duzo sentymentow 4. To ma sens - MOC XI - musisz podjac odwazna decyzje/kroki 5. Niespodziewane przebłyski intuicji - VI mieczy - ja mysle,ze postanowisz sie odciac od dotychczasowego miejsca i czujesz,ze jednak tam jest twoje miejsce 6. Wynik - GŁUPIEC XXII - zaczniesz prace w nowym miejscu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi