Skocz do zawartości

Rozkład na zmianę pracy - przeniesienie w obecnej pracy do innej miejscowości

Halsky

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkład

Pytanie: Na pracę w innej miejscowości - ta sama firma tylko inne miesjce

1. Moja obecna sytuacja - VII mieczy

2. Na tym muszę się skupić - DIABEŁ XV

3. Kłopotliwe wpływy - As pucharów

4. To ma sens - MOC XI

5. Niespodziewane przebłyski intuicji - VI mieczy

6. Wynik - GŁUPIEC XXII

Moja interpretacja jest taka, że w obecnej pracy jest tylko obłuda, oszczerstwa, jakaś kobieta przeszkadza i to bardzo. Przeniesienie da mi spokój, i będzie dobrze, trzeba podjąć nowy kierunek. W nowej pracy będzie dobrze.

Proszę o waszą interpretację. Z powodu tego że złożyłem podanie o przeniesienie już mam źle, taka zemsta. Nie wiem co mam robić.

Gość SooYoung
Napisano

Skoro już jest źle to nie pozostaje nic innego jak się przenieść i to pokazują karty -> Głupiec to nowy początek, a 6 mieczy pokazuje zmianę miejsca, to także karta odejścia czy przeprowadzki. Trzymaj się swojej decyzji, czyli 6 mieczy, to Ci podpowiada intuicja.

Jeśli to Ty kładłeś te karty to intuicje masz dobrą i masz rękę do kart - bardzo dobrze pokazały Twoją sytuację.

Więcej wiary w siebie :)

Napisano

Podaniem pokazałeś, że masz swoje plany - wypiąłeś się jednym słowem - czujesz się z tym nie najlepiej, bo teraz skazany jesteś na siebie.

Ale tak trzymaj i nie odpuszczaj /Diabeł, Moc/ - a czeka Cię nowy etap, nie obawiaj się.

Z czasem obecne zatrudnienie stanie się tylko dawnym doświadczeniem, które przyda Ci się w nowym miejscu pracy.

Odpuść sentymenty i panuj nad emocjami/As puch/

Powodzenia.

Napisano

brak monet w rozkładzie, brak stabilizacji, twardego podłoża. Nie czujesz się pewnie i ta sprawa jest dla Ciebie bardzo ważna.

obok 6 mieczy masz głupca, więc powiedziałabym, że to podróż do lepszego świata. Może oznaczać nie tyle coś nowego, ale też sprawi, że poczujesz się szczęśliwszy :)

Powodzenie :)

Napisano

1. Moja obecna sytuacja - VII mieczy - wydaje mi sie,że jestes nieco przybita ta sytuacja i sadze,ze cos tu jeszcze jest na rzeczy, ta decyzja troche Cie przerasta (na karcie 7 mieczy mezyczna upada od sztyletow ktore sa w niego wbite)

2. Na tym muszę się skupić - DIABEŁ XV - porzuc dotychczasowe przyzwyczajenie

3. Kłopotliwe wpływy - As pucharów - za duzo sentymentow

4. To ma sens - MOC XI - musisz podjac odwazna decyzje/kroki

5. Niespodziewane przebłyski intuicji - VI mieczy - ja mysle,ze postanowisz sie odciac od dotychczasowego miejsca i czujesz,ze jednak tam jest twoje miejsce

6. Wynik - GŁUPIEC XXII - zaczniesz prace w nowym miejscu