Skocz do zawartości

gudzien 2013

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

grudzien 2013

Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW--przeciążona będe sprawami pracy

Uczucia RYCERZ BULAW 3 KIELICHY ŚWIAT DOŁOŻYŁAM rycerz pucharów-oj cos się dzieje i będzie wybór miedzy kilkoma kandydatami jakieś romanse randki

Otoczenie 10 buław mag świat----troche mnie dolowałao ale ruszyło do działania

Dom głupiec ryverz miczy umiarkowanie--jakiejs problemy z dziećnmi

Niespodzianka 4 denary as bulaw krolowa denarow--hmhm nowy początek dla mnie rusze z zastoju i bede zadowolona z siebie

Co robić 6 mieczy as mieczy gwiazda----zamknąć przeszłośc i dac sobie szansę

Czego nie robić 5 denarow kolo slońce -nie rozpaczać tylko się brać do dzieła

Rada sprawiedliwosc paź denarów 4 kielchy--odpuścić cos co sie wydarzyło

Ogólnie nie tak źle wygląda ...zobaczymy

Napisano

na dniach spróbuję coś tu napisać... a to znak by nie zapomnieć i móc znaleźć wątek ;)

Napisano

Jeżeli chodzi o finanse to nie będą gorsze od obecnych, potrzeba trochę czasu a poprawią się. ale pamiętaj o rozchodzie, żyj z przychodem w zgodzie.

W uczuciach dwóch mężczyzn/jeden jest w trójkącie/, drugi puka do drzwi i ma poważne zamiary, życie uczuciowe nabierze tempa.

W otoczeniu zmiany na lepsze, było ciężko ale wszystko idzie w dobrym kierunku, tak jakbyś musiała zaaklimatyzować się w nowym otoczeniu.

W domu nieporozumienie, konflikt, musisz wykazać się taktem i cierpliwością.

Kobieta może sprawić Ci niespodziankę, tak jakbyś dostała pieniądze- sprawy urzędowe.

Z nadzieją na lepsze zamknij przeszłość i zacznij inaczej myśleć i patrzeć na wiele spraw.

Nie czekaj aż los za Ciebie cos zrobi , to Ty zacznij działać.

Oceń obiektywnie rzeczywistość, nie czas na depresje ale wykorzystaj wszelkie szanse, które pojawią się w Twoim życiu.

• Maestro
Napisano

Finanse bez zmian jak dla mnie, sporo marzeń i fantazjowania jak zarobić, ale na tym się skończy

Uczucia spotkania z młodszym mężczyzną i jakis wzdychający w zaciszu

Otoczenie ktoś może Ciebie bardzo męczyć, jednocześnie masz tam koło siebie adoratora, który może próbować Ciebie uwieść

Dom jakiś chaos spowodowany nieporozumieniem, potem się wyciszy

Niespodzianka spotkanie z panią królową denarów;)

Co robic zapomnieć o tym co było złe i nadal wierzyć w lepszą przyszłośc

Czego nie robić nie prosić się o czyjeś zainteresowanie, ani nie zuży7wac nadmiaru energii, byc uważną na zdarzenia losowe

Rada badź uczciwa i obiektywna, dawaj tylko tyle, ile inni Ci dają

Napisano

grudzien 2013

Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW-jeszcze bez poprawy - jak było tak jest

Uczucia RYCERZ BULAW 3 KIELICHY ŚWIAT DOŁOŻYŁAM rycerz pucharów-oj będzie miło- nawet bardzo

Otoczenie 10 buław mag świat----jeszcze bedzie ciezko momentami ale z elementami poprawy

Dom głupiec ryverz miczy umiarkowanie-oooooooooo.........tu jakis człowiek bedzie chciał wymusic pewne dzialania

Niespodzianka 4 denary as bulaw krolowa denarow--powiedziedzialaby, ze tutaj cos z finansami/ w pracy wyskoczy

Co robić 6 mieczy as mieczy gwiazda----myslec pozytywnie

Czego nie robić 5 denarow kolo slońce -nie liczyc tylko na los- brac sprawy w swoje ręce

Rada sprawiedliwosc paź denarów 4 kielchy--szukac nowych rozwiązań i nie zniechęcac się od racu, ze cos nie wychodzi tak jak by się chciało- nie od razu Kroaków zbudowano :P

Napisano

grudzien 2013

Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW--

tu źle nie powinno być.. choć możesz trochę więcej wydać w tym miesiącu to jednak źle nie powinno być...

Uczucia RYCERZ BULAW 3 KIELICHY ŚWIAT DOŁOŻYŁAM rycerz pucharów-

tu nudno nie powinno być. Ktoś może się kręcić wokół Ciebie i możecie miło spędzić razem chwile. W każdym razie choć możesz być trochę zalatana to będzie raczej miło.

Otoczenie 10 buław mag świat----

mogą zbyt dużo od Ciebie oczekiwać... ale też będzie Cię przekonywać być otworzyła się na coś lub kogoś bardziej

Dom głupiec ryverz miczy umiarkowanie--

możliwe, że coś będzie się działo... jakieś nieporozumienia możliwe bądź wytężone działanie będzie wymagane lub przedstawienie własnych racji... ale wszystko powinno się zakończyć nadejściem pewnej równowagi

Niespodzianka 4 denary as bulaw krolowa denarow--

hm... może dotyczy to jakieś prezentu, którego się nie spodziewasz albo spływu gotówki

Co robić 6 mieczy as mieczy gwiazda----

zamknąć pewne sprawy i zacząć myśleć o czymś innym, o przyszłości, swych marzeniach...

Czego nie robić 5 denarow kolo slońce -

nie marnuj energii na niepotrzebne sprawy i przejmowanie się nimi... bo tylko niepotrzebnie stracisz energię. Nie na wszystko mamy wpływ... a jak już na coś mamy nieraz lepiej pozwolić pewnym rzeczą odejść niż się ich kurczowo trzymać nawet jak wyglądają z pozoru przepięknie

Rada sprawiedliwosc paź denarów 4 kielchy--

myślę, że chodzi o swoisty rachunek sumienia, przyjrzenie się upływającemu rokowi 2013 i wyciągnięcie z niego wniosków... tego co było dobre i pouczające a co tylko przyniosło sztormy i ulewny deszcz

Udanego miesiąca życzę :buzki:

Napisano
Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW

praca, możesz być trochę na boku, będziesz marzyć o czymś innym/lepszym lub myśleć, że to jednak nie to...

Uczucia RYCERZ BULAW 3 KIELICHY ŚWIAT DOŁOŻYŁAM rycerz pucharów

namiętność i nerwy, spędzanie czasu w towarzystwie(nie powinnaś tutaj się czuć samotna), podróże, masz własny świat, może i zaproszenie, ktoś Ci powie coś miłego :)

Otoczenie 10 buław mag świat

możesz się czuć jakby ktoś Ci zrzucił ciężar na barki lub Ty tak postąpisz wobec kogoś, może też sprawić, że poczujesz się trochę ciężej niż zazwyczaj, mag to nowości, otoczenie może chcieć wiedzieć o Tobie więcej(lub ktoś zechce wejść butami w Twoje życie), ale Ty masz na to swoje zdanie. Otoczenie będzie mieć na Ciebie wielki wpływ.

Dom głupiec ryverz miczy umiarkowanie

szczęście i zadowolenie, mogą się zdarzyć potyczki słowne albo Ty będziesz bardziej gdzieś pędzić lub spędzać więcej czasu przed komputerem, jednak wynik mówi o dojściu do równowagi, spokoju...

Niespodzianka 4 denary as bulaw krolowa denarow

będąc w stagnacji dostaniesz impuls/powód do działania, ale zachowasz rozsądek, będziesz kalkulować niczym kupiec, czy Ci się to opłaci czy nie, zachowasz spokój, postąpisz rozsądnie. Coś co na chwilę wytrąci Cię z położenia i ta osoba z karty 4 denary zamieni się w Królową denarów.

Co robić 6 mieczy as mieczy gwiazda

podróżować, odciąć się od tego, co nas męczy, osłabia, jest dla nas toksyczne. Spędzać więcej czasu przed kompem :D Dokształcać się, może zacząć się interesować czymś nowym, nie tracić nadziei :)

Czego nie robić 5 denarow kolo slońce

nie pozwól, aby los Tobą pomiatał, weź sprawy we własne ręce, miej optymizm, uśmiechaj się częściej, nie zatracaj się w negatywnych emocjach

Rada sprawiedliwosc paź denarów 4 kielchy

oceniaj sprawiedliwie kierując się rozsądkiem, pozwól sobie na chwilkę przyjemności, przyjmij rękę, która jest do Ciebie wyciągana, nie siedź wiecznie w kącie

Napisano

Okres wytężonej pracy/dodatkowe obowiązki.

Dwóch panów będzie w otoczeniu, myślę, że będziecie razem się bawili ( piwko, kino itd ).

Otoczenie może kłaść na Ciebie jakiś nacisk.

Nieporozumienie, mała wymiana zdań.

Niespodzianka będzie związana z pracą/finansami.

Iść na przód, działać. Nie myśleć o przeszłość i pozamykać te sprawy.

Działaj, działaj i jeszcze raz działaj ;)

Spróbuj przyjąć obiektywny punkt widzenia. Uznaj swą odpowiedzialność za sytuację i nie zrzucaj jej na innych. Krytycznie i rozważnie zbadaj sytuację, zanim podejmiesz mądrą i uczciwą decyzję.

Napisano

grudzien 2013

Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW-

Praca, duuużo pracy, okres świąteczny będzie dla Ciebie bardzo pracowity i niestety nie nastroi CIe to najlepiej, będziesz trochę zła, sfrustrowana

coś się może zacząć dziać, jakieś imprezy, miłe słowa, zainteresowanie drugą osobą itd. Jakaś randka na pewno :)

Otoczenie 10 buław mag świat----praca dużo Twoich myśli zajmie ale coś się ruszy, jakiś projekt, zadanie. Widać szczęście pod koniec grudnia :)

małą kłotnia, jakieś spiecie ale ogólna atmosfera spokojna

Niespodzianka 4 denary as bulaw krolowa denarow--
spotkanie z kimś znajomym, jakaś kobieta na pewno wpłynie na Twoje zachowanie

Co robić 6 mieczy as mieczy gwiazda---
Odciąć się od toksycznych znajomości, zacząć wierzyć w siebie, zacząć dostrzegać opcje, szanse, które zsyła Ci los.

stać w miejscu I użalać się nad sobą, robić coś :)

Rada sprawiedliwosc paź denarów 4 kielchy-
spokojnie dąż do celu, nie zniechęcaj się. Pamiętaj, ze osiągnięcie celu wymaga czasu – a on i tak upłynie ;)

W sprawiedliwości wydaje mi się, zę los Ci sprzyja :)

• 1 miesiąc temu...
Gość AngeloYasmine
Napisano

WERYFIKACJA

ANEZ

Jeżeli chodzi o finanse to nie będą gorsze od obecnych, potrzeba trochę czasu a poprawią się. ale pamiętaj o rozchodzie, żyj z przychodem w zgodzie.

TO BY SIĘ ZGADZAŁO

W uczuciach dwóch mężczyzn/jeden jest w trójkącie/, drugi puka do drzwi i ma poważne zamiary, życie uczuciowe nabierze tempa.--TUTAJ TAKŻE

W domu nieporozumienie, konflikt, musisz wykazać się taktem i cierpliwością.KONFLIT BYŁ HEHE

dZIĘKUJĘ KOCHANA -DUŻO PRAWDY:)

INEZZ

Uczucia spotkania z młodszym mężczyzną i jakis wzdychający w zaciszuPRAWDA

Otoczenie ktoś może Ciebie bardzo męczyć, jednocześnie masz tam koło siebie adoratora, który może próbować Ciebie uwieśćMĘCZĄ MNIE WSZYSYCY HEHE NIE WIDZE ADORATORA KTÓRY MNIE CHCIAŁ UWIEŚĆ

Dom jakiś chaos spowodowany nieporozumieniem, potem się wyciszyPRAWDA

Niespodzianka spotkanie z panią królową denarów;) TA NA KONIEC MIESIĄCA Z TOBĄ:) I eRZA HEHEHE

DZIEKUJĘ WARIATKO MOJA

ROGI 7

Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW-jeszcze bez poprawy - jak było tak jestPRAWDA

Czego nie robić 5 denarow kolo slońce -nie liczyc tylko na los- brac sprawy w swoje ręcePRAWDA

DZIĘKUJĘ KOCHANA

Gość AngeloYasmine
Napisano

AIRI

Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW--

tu źle nie powinno być.. choć możesz trochę więcej wydać w tym miesiącu to jednak źle nie powinno być... MOŻE BYĆ

Uczucia RYCERZ BULAW 3 KIELICHY ŚWIAT DOŁOŻYŁAM rycerz pucharów-

tu nudno nie powinno być. Ktoś może się kręcić wokół Ciebie i możecie miło spędzić razem chwile. W każdym razie choć możesz być trochę zalatana to będzie raczej miło.

COŚ W TYM JEST

możliwe, że coś będzie się działo... jakieś nieporozumienia możliwe bądź wytężone działanie będzie wymagane lub przedstawienie własnych racji... ale wszystko powinno się zakończyć nadejściem pewnej równowagi PRAWDA

Co robić 6 mieczy as mieczy gwiazda----

zamknąć pewne sprawy i zacząć myśleć o czymś innym, o przyszłości, swych marzeniach... PRAWDA

DZIEKUJE KOCHANA

EUTERPE

Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW

praca, możesz być trochę na boku, będziesz marzyć o czymś innym/lepszym lub myśleć, że to jednak nie to... HMMM COŚ W TYM EJST

namiętność i nerwy, spędzanie czasu w towarzystwie(nie powinnaś tutaj się czuć samotna), podróże, masz własny świat, może i zaproszenie, ktoś Ci powie coś miłego :) RANDKA

Otoczenie 10 buław mag świat

możesz się czuć jakby ktoś Ci zrzucił ciężar na barki lub Ty tak postąpisz wobec kogoś, może też sprawić, że poczujesz się trochę ciężej niż zazwyczaj, mag to nowości, otoczenie może chcieć wiedzieć o Tobie więcej(lub ktoś zechce wejść butami w Twoje życie), ale Ty masz na to swoje zdanie. Otoczenie będzie mieć na Ciebie wielki wpływ. PRAWDA

dZIĘKUJĘ KOCHANA

PRETORIA

Okres wytężonej pracy/dodatkowe obowiązki.

PRAWDA

Dwóch panów będzie w otoczeniu, myślę, że będziecie razem się bawili ( piwko, kino itd ).PRAWDA

Działaj, działaj i jeszcze raz działaj ;)

Spróbuj przyjąć obiektywny punkt widzenia. Uznaj swą odpowiedzialność za sytuację i nie zrzucaj jej na innych. Krytycznie i rozważnie zbadaj sytuację, zanim podejmiesz mądrą i uczciwą decyzję. COŚ W TYM EJST:)

dZIEKUJĘ KOCHANA

TRIDA

Cytat Zamieszczone przez AngeloYasmine Zobacz posta

grudzien 2013

Finanse 8 DENARÓW 9 BUŁAW 7 KIELICHÓW-

Praca, duuużo pracy, okres świąteczny będzie dla Ciebie bardzo pracowity i niestety nie nastroi CIe to najlepiej, będziesz trochę zła, sfrustrowana

DUZO PRACY CIAGLE W PRACY

coś się może zacząć dziać, jakieś imprezy, miłe słowa, zainteresowanie drugą osobą itd. Jakaś randka na pewno :)BYLA RANDKA

Otoczenie 10 buław mag świat----praca dużo Twoich myśli zajmie ale coś się ruszy, jakiś projekt, zadanie. Widać szczęście pod koniec grudnia :) WSZYSTKO ZWIĄZANE Z PRACA ALE NIC KONKRETNEGO

małą kłotnia, jakieś spiecie ale ogólna atmosfera spokojnaKŁOTNIA BYŁA

Co robić 6 mieczy as mieczy gwiazda---

Odciąć się od toksycznych znajomości, zacząć wierzyć w siebie, zacząć dostrzegać opcje, szanse, które zsyła Ci los.ODCINAM SIE I DOCIELAM OD NIEKTORYCH ZNAJOMOSCI

stać w miejscu I użalać się nad sobą, robić coś :)STARAM SIE

dZIĘKUJE KOCHANA

Rada sprawiedliwosc paź denarów 4 kielchy-

spokojnie dąż do celu, nie zniechęcaj się. Pamiętaj, ze osiągnięcie celu wymaga czasu – a on i tak upłynie ;)

W sprawiedliwości wydaje mi się, zę los Ci sprzyja :)