Hilia Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 Gdzie powinnam szukać fajnego faceta w celach związkowych? 10 denarów kapłan król monet Przyszedł mi do głowy Blake Carrington - głowa rodu z serialu "Dynastia" - może pamiętacie Czy te karty pokazują jakaś rodzinę z tradycjami? Czy może grupę ludzi, z którymi wiążą mnie sprawy finansowe? Z drugiej strony może po prostu karty mówią, że będę się zajmowała sprawami rodzinnymi, szkoleniami i próbowała zadbać o finanse, a nie szukała fajnego faceta. Cytuj
nowa_anna Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 a moze tak z bankiem sie ozenic:-P; szukaj czklowieka a nie podloza materialnego,bo nie znajdziesz nic.. Cytuj
bridaa Napisano 21 Listopada 2013 Napisano 21 Listopada 2013 może być że to ktoś kogo poznasz przy rodzinie, przez rodzinę, albo już znasz może to byc portal społecznościowy, ale nie randkowy, tylko taki w którym wymieniamy sie wiedzą lub z którego czerpiesz wiedzę moze to być ktoś, kto byłby/jest dla Ciebie autorytetem , i tak jak napisałaś - finanse też tu pasują, jesli masz grupę ludzi z którą łączą Cię sprawy finansowe - to jak najbardziej takie otoczenie też Powodzenia w rozglądaniu się :-) a i jeszcze jedno - powiedziałabym że to kogoś starszy od Ciebie Cytuj
Hilia Napisano 21 Listopada 2013 Autor Napisano 21 Listopada 2013 Autorytet w dodatku z wielkim denarem - hm, to spełnienie moich marzeń Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 10 denarów kapłan król monet tam, gdzie się człowiek kształci, zdobywa wiedzę - kursy, szkoła, biblioteka, praca, park, dom, bank, świątynie itp. miejsce spokojne, bez dużego ruchu i szumu tam, gdzie jest ciepło, człowiek czuje się jak u siebie, powinnaś wiązać z tym miejscem przyjemne uczucia Możliwe, że już tam byłaś nie raz... Cytuj
panna.marta Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 przede wszystkim nie szukac. A wg kart to musi być ktoś kto przywiązany jest do tradycyjnych form, ktoś starszy, inteligemtmy i doświadczony życiowo. Może yć też związany zawodowo z finansami,ale nie koniecznie, bo równie dobrze może mieć cechy charakteru króla denarów. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 moje skojarzenie - kolko rozancowe, jakas oaza Cytuj
Hilia Napisano 23 Listopada 2013 Autor Napisano 23 Listopada 2013 moje skojarzenie - kolko rozancowe, jakas oaza Jestem za stara na oazę, za młoda na kółko, w dodatku nie katoliczka, ale kto wie, co jeszcze się wydarzy Dziękuję za pomoc w interpretacji Cytuj
Trida Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Gdzie powinnam szukać fajnego faceta w celach związkowych?10 denarów kapłan król monet a moze jakas impreza pracownicza czy cos w desen :>? ja miałam raczej takie skojarzenie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi