Skocz do zawartości

Co przyniesie mi rok 2014 w sferze zawodowej?

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

6 Buław, 3 Buławy, 2 Monety suma Świat

Pomyślność:). Może nawet awans. Współpracownicy będą mnie doceniać, będę się z nimi dobrze dogadywać. 2 Monety odczytuje tutaj jako zmiany na lepsze, ewentualnie elastyczność i wykorzystywanie wszystkich możliwości, które pojawią się na mojej drodze. Opcji 2 prac nie biorę pod uwagę;).

Napisano

myslę, że szykują się jakieś zmiany zawodowe u Ciebie, nowe możlliwości o których się dowiesz początkiem roku, może to być podwyżka i Twoja radość z tego wynikająca albo awans w okolicy marca/kwietnia i wdrażanie się w owe zmiany. Dalej to juz kontynuacja tego co będzie...:). Ładne perspektywy Cię czekają. Poza tym os stycznia podnsi sie najniższa krajowa więc powinna byc zmieniona umowa przez pracodawcę, jeśli pesja jest bliska najniższzej aktualnej to może sie okazać przymusowe podniesienie.

Powodzenia :okok:

Napisano

Nayala ja z jedną ledwie wyrabiam:)

Daffne mam nadzieję, że podwyżkę dostaną nie tylko osoby z najniższą krajową, bo wtedy mam szansę ją otrzymać. Poza tym już od roku nie było podwyżek w firmie.

Napisano

6 Buław, 3 Buławy, 2 Monety suma Świat

uwazam,ze dostaniesz nowa propozycje i kluczowa dla Ciebie bedzie tu kwestia finansowa. To czy tam pojdziesz zalezy od Ciebie,ale z pewnoscia bedziesz tam miala wieksze mozliwosci do rozwoju i prawdopodobnie zawazy to na Twojej ostatecznej decyzji.

Napisano

osiągnięci celu, zadowolenie współpracowników/swoje/szefa, przyglądanie się/czekanie na to, co ma nadejść, współpraca zawodowa. Może marzy Ci się lepsze stanowisko, czekasz na jakąś decyzję, aby podjąć "podróż" lub chcesz zmiany.

Napisano

może Cię czekać zmiana w pracy, ale nie chodzi o firmę tylko w obrębie firmy w której pracujesz np. przejście do innego działu, co możesz w swoim odbiorze traktowac jako awans