Skocz do zawartości

na zmiane pracy rozkłąd o wróżki stansławskiej

Gość AngeloYasmine

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AngeloYasmine
Napisano

Che zmienić pracę i jestem już przekonana wewnętrznie że to czas i chce wiedzieć czy to dobra decyzja,wyszukałam w internecie rozkład o od PAni Stanisławskiej i trochę go zmodyfikowałam na moje pytania .Dziękuję za ten rozkład......

jak wplywa na mnie obecna sytuacja w pracy? cesarz----sama nie wiem zastój i ani w prawo ani w lewo brak rozwoju tylko stagnacja

co mi w niej nie sprzyja?? as monet---brak satysfkacji z pracy i finansów

relacje ze wspólpracownikami? 7 monet---moga byc

czy decyzja o zmianie pracy jest słuszna?? walet bulaw---wydaje mi się że tak,nowa szansa awans inna praca

jesli zdecyduję się na zmianę co mnie czeka w nowej pracy?? 6 mieczy dolożylam 3 moenty---odnajde nową drogę zmienie się pozbędę się cieżaru i osiagne stabilizację

na czym bede się musiala skupic w nowej pracy? as pucharów--hehehe na miłości na nowym poczatku i zadowoleniu

zarobki w nowej pracy? walet monet---nieźle

otoczenie relacje atmosfera? 10 monet---chyba będzie ok jak w rodzinie

za zmiana pracy? król pucharów---wpływ miłości mojej

przeciw zmainei pracy ---ksieżyc---ukryte intencje osób coś się dzieję i nie ejst takie jakie nam się wydaje...

Napisano
jak wplywa na mnie obecna sytuacja w pracy? cesarz

bardzo, kieruje Tobą

co mi w niej nie sprzyja?? as monet

za mało dukatów w kieszeni

relacje ze wspólpracownikami? 7 monet

mogłyby być weselsze, ale takie też nie są złe :) spokojne...

czy decyzja o zmianie pracy jest słuszna?? walet bulaw

już sobie zaplanowałaś, kierujesz się przy tym uczuciami, o czym później też to mówi król pucharów, będziesz działać

jesli zdecyduję się na zmianę co mnie czeka w nowej pracy?? 6 mieczy dołożyłam 3 monety

dojazd? 6 mieczy to podróż, zmiana miejsca zamieszkania/pracy/obranej drogi, 3 denary to rozmowy, współpraca z większą ilością osób

na czym bede się musiala skupic w nowej pracy? as pucharów

na nowych odczuciach? Będziesz musiała troszkę się zmienić? Może ten kielich przypomina jakiś przyrząd, na którym będziesz pracować?

zarobki w nowej pracy? walet monet

mogłyby być większe, ale myślę, że będziesz zadowolona :)

otoczenie relacje atmosfera? 10 monet

miła, rodzinna, wszyscy znają się od dawna, lubią gotówkę :)

za zmiana pracy? król pucharów

uczucia, chęć zmiany

przeciw zmainei pracy ---ksieżyc

marzenie o tym, na razie tylko wzdychasz, boisz się, że to wszystko okaże się kłamstwem czymś, co sobie wymyśliłaś...