Gość AngeloYasmine Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Che zmienić pracę i jestem już przekonana wewnętrznie że to czas i chce wiedzieć czy to dobra decyzja,wyszukałam w internecie rozkład o od PAni Stanisławskiej i trochę go zmodyfikowałam na moje pytania .Dziękuję za ten rozkład...... jak wplywa na mnie obecna sytuacja w pracy? cesarz----sama nie wiem zastój i ani w prawo ani w lewo brak rozwoju tylko stagnacja co mi w niej nie sprzyja?? as monet---brak satysfkacji z pracy i finansów relacje ze wspólpracownikami? 7 monet---moga byc czy decyzja o zmianie pracy jest słuszna?? walet bulaw---wydaje mi się że tak,nowa szansa awans inna praca jesli zdecyduję się na zmianę co mnie czeka w nowej pracy?? 6 mieczy dolożylam 3 moenty---odnajde nową drogę zmienie się pozbędę się cieżaru i osiagne stabilizację na czym bede się musiala skupic w nowej pracy? as pucharów--hehehe na miłości na nowym poczatku i zadowoleniu zarobki w nowej pracy? walet monet---nieźle otoczenie relacje atmosfera? 10 monet---chyba będzie ok jak w rodzinie za zmiana pracy? król pucharów---wpływ miłości mojej przeciw zmainei pracy ---ksieżyc---ukryte intencje osób coś się dzieję i nie ejst takie jakie nam się wydaje... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 jak wplywa na mnie obecna sytuacja w pracy? cesarz bardzo, kieruje Tobą co mi w niej nie sprzyja?? as monet za mało dukatów w kieszeni relacje ze wspólpracownikami? 7 monet mogłyby być weselsze, ale takie też nie są złe spokojne... czy decyzja o zmianie pracy jest słuszna?? walet bulaw już sobie zaplanowałaś, kierujesz się przy tym uczuciami, o czym później też to mówi król pucharów, będziesz działać jesli zdecyduję się na zmianę co mnie czeka w nowej pracy?? 6 mieczy dołożyłam 3 monety dojazd? 6 mieczy to podróż, zmiana miejsca zamieszkania/pracy/obranej drogi, 3 denary to rozmowy, współpraca z większą ilością osób na czym bede się musiala skupic w nowej pracy? as pucharów na nowych odczuciach? Będziesz musiała troszkę się zmienić? Może ten kielich przypomina jakiś przyrząd, na którym będziesz pracować? zarobki w nowej pracy? walet monet mogłyby być większe, ale myślę, że będziesz zadowolona otoczenie relacje atmosfera? 10 monet miła, rodzinna, wszyscy znają się od dawna, lubią gotówkę za zmiana pracy? król pucharów uczucia, chęć zmiany przeciw zmainei pracy ---ksieżyc marzenie o tym, na razie tylko wzdychasz, boisz się, że to wszystko okaże się kłamstwem czymś, co sobie wymyśliłaś... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi