Gość Linkinia Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Będę wdzięczna za każde spostrzeżenie Grudzień 1-10 dnia miesiąca – Świat To powinien być czas mojego zadowolenia, trochę aktywny, rozwijający mnie. 10-20 dnia miesiąca – Umiarkowanie Tu spokojnie, nic szczególnego się nie wydarzy, dobry nastrój, sporo kontaktów z innymi. 20-31 dnia miesiąca – Paź buław Zaproszenia, inicjatywy, aktywny czas. Uczucia – 2 mieczy, 9 denarów, 3 denarów --> H.B. Umiarkowanie, Kapłan W uczuciach zostanie po staremu; mało będzie się działo, jakiś drobny flirt tylko. Mimo wszystko będę zadowolona. Przyjaźnie – 10 buław, 2 kielichów, Siła --> H.B. Sąd Ostateczny, Kapłanka Będę bardzo zadowolona z życia towarzyskiego i przyjaźni – widać tu przezwyciężenie jakichś trudności lub dogadanie się, jeżeli jakaś relacja będzie mi ciążyła. Pełne otworzenie się na siebie, radość dzielona z najbliższymi. Myślę, że sporo mogę inicjować spotkań, rozmów. Nieoczekiwane – As kielichów, Głupiec, Księżyc --> Kapłan Hm. Zaskoczy mnie czyjeś zachowanie albo propozycja, może sama wyjdę spontanicznie z czymś. Ogólna atmosfera miesiąca – 6 denarów, 9 kielichów, 9 buław --> H.B. Kochankowie Fajny miesiąc Będę miała czas zarówno dla siebie, jak i dla bliskich, będę mogła na nich liczyć. Wyciszę się. Cytuj
pretoria Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 Zostawiam ślad - zajrzę przez weekend Cytuj
pretoria Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Grudzień 1-10 dnia miesiąca – Świat Przejście z jednego cyklu w drugi, szczęśliwe zakończenie spraw. 10-20 dnia miesiąca – Umiarkowanie Okres spokoju, stabilizacji, harmonii. 20-31 dnia miesiąca – Paź buław Pomoc ze strony kogoś młodego, nieoczekiwane wiadomości. Uczucia – 2 mieczy, 9 denarów, 3 denarów --> H.B. Umiarkowanie, Kapłan Ja myślę, że jeszcze sama nie jesteś gotowa na dojrzały związek, dlatego też takowego póki co na horyzoncie nie ma. W uczuciach blokada, pasywność Przyjaźnie – 10 buław, 2 kielichów, Siła --> H.B. Sąd Ostateczny, Kapłanka TAK JAK NAPISAŁAŚ Będę bardzo zadowolona z życia towarzyskiego i przyjaźni, spotkania rozmowy. Ogólna atmosfera miesiąca – 6 denarów, 9 kielichów, 9 buław --> H.B. Kochankowie Dobre samopoczucie, spotkania, odpoczynek. Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Grudzień 1-10 dnia miesiąca – Świat Jakaś szansa, na pewno zmiana na dobre. Ogólnie będziesz zadowolona z siebie, z tego, co się dzieje wokół 10-20 dnia miesiąca – Umiarkowanie tutaj spokój, zastój, taka lekka zaduma bym powiedziała. Wszystko sobie płynie 20-31 dnia miesiąca – Paź buław No przygotowanie do świąt pełną parą, sylwester – dzieje się Uczucia – 2 mieczy, 9 denarów, 3 denarów --> H.B. Umiarkowanie, Kapłan raczej spotkania w gronie znajomych, ktoś może Cię zawieść. Raczej zajmiesz się sobą niż romansami Przyjaźnie – 10 buław, 2 kielichów, Siła --> H.B. Sąd Ostateczny, Kapłanka[/b możliwe, że komuś pomożesz, ktoś będzie Ci na pewno wdzięczny. Wykażesz się mądrością, empatią Nieoczekiwane – As kielichów, Głupiec, Księżyc --> Kapłan ktoś może zawrócić Ci w głowie ale będzie to chwilowe lub – Ty będziesz bardzo sceptycznie nastawiona Ogólna atmosfera miesiąca – 6 denarów, 9 kielichów, 9 buław --> H.B. Kochankowie wszystko fajnie, miło ale raczej tak ‘samotnie’ ale w sensie, że miesiąc dla Ciebie nie dla innych Cytuj
Gość Linkinia Napisano 1 Stycznia 2014 Napisano 1 Stycznia 2014 Dziękuję bardzo za pomoc w interpretacji! :szampan_na: WERYFIKACJA Grudzień 1-10 dnia miesiąca – Świat To powinien być czas mojego zadowolenia, trochę aktywny, rozwijający mnie. 10-20 dnia miesiąca – Umiarkowanie Tu spokojnie, nic szczególnego się nie wydarzy, dobry nastrój, sporo kontaktów z innymi. 20-31 dnia miesiąca – Paź buław Zaproszenia, inicjatywy, aktywny czas. Uczucia – 2 mieczy, 9 denarów, 3 denarów --> H.B. Umiarkowanie, Kapłan W uczuciach zostanie po staremu; mało będzie się działo, jakiś drobny flirt tylko. Mimo wszystko będę zadowolona. Przyjaźnie – 10 buław, 2 kielichów, Siła --> H.B. Sąd Ostateczny, Kapłanka Będę bardzo zadowolona z życia towarzyskiego i przyjaźni – widać tu przezwyciężenie jakichś trudności lub dogadanie się, jeżeli jakaś relacja będzie mi ciążyła. Pełne otworzenie się na siebie, radość dzielona z najbliższymi. Myślę, że sporo mogę inicjować spotkań, rozmów. Nieoczekiwane – As kielichów, Głupiec, Księżyc --> Kapłan Hm. Zaskoczy mnie czyjeś zachowanie albo propozycja, może sama wyjdę spontanicznie z czymś. --> dokładnie pocałunek Ogólna atmosfera miesiąca – 6 denarów, 9 kielichów, 9 buław --> H.B. Kochankowie Fajny miesiąc Będę miała czas zarówno dla siebie, jak i dla bliskich, będę mogła na nich liczyć. Wyciszę się. Grudzień1-10 dnia miesiąca – Świat Przejście z jednego cyklu w drugi, szczęśliwe zakończenie spraw. 10-20 dnia miesiąca – Umiarkowanie Okres spokoju, stabilizacji, harmonii. 20-31 dnia miesiąca – Paź buław Pomoc ze strony kogoś młodego, nieoczekiwane wiadomości. Uczucia – 2 mieczy, 9 denarów, 3 denarów --> H.B. Umiarkowanie, Kapłan Ja myślę, że jeszcze sama nie jesteś gotowa na dojrzały związek, dlatego też takowego póki co na horyzoncie nie ma. W uczuciach blokada, pasywność Przyjaźnie – 10 buław, 2 kielichów, Siła --> H.B. Sąd Ostateczny, Kapłanka TAK JAK NAPISAŁAŚ Będę bardzo zadowolona z życia towarzyskiego i przyjaźni, spotkania rozmowy. Ogólna atmosfera miesiąca – 6 denarów, 9 kielichów, 9 buław --> H.B. Kochankowie Dobre samopoczucie, spotkania, odpoczynek. Jakaś szansa, na pewno zmiana na dobre. Ogólnie będziesz zadowolona z siebie, z tego, co się dzieje wokół tutaj spokój, zastój, taka lekka zaduma bym powiedziała. Wszystko sobie płynie No przygotowanie do świąt pełną parą, sylwester – dzieje się :) raczej spotkania w gronie znajomych, ktoś może Cię zawieść. Raczej zajmiesz się sobą niż romansami możliwe, że komuś pomożesz, ktoś będzie Ci na pewno wdzięczny. Wykażesz się mądrością, empatią ktoś może zawrócić Ci w głowie ale będzie to chwilowe lub – Ty będziesz bardzo sceptycznie nastawiona wszystko fajnie, miło ale raczej tak ‘samotnie’ ale w sensie, że miesiąc dla Ciebie nie dla innych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi