Skocz do zawartości

Grudzień Linkinii

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Będę wdzięczna za każde spostrzeżenie :bukiet:

Grudzień

1-10 dnia miesiąca – Świat

To powinien być czas mojego zadowolenia, trochę aktywny, rozwijający mnie.

10-20 dnia miesiąca – Umiarkowanie

Tu spokojnie, nic szczególnego się nie wydarzy, dobry nastrój, sporo kontaktów z innymi.

20-31 dnia miesiąca – Paź buław

Zaproszenia, inicjatywy, aktywny czas.

Uczucia – 2 mieczy, 9 denarów, 3 denarów --> H.B. Umiarkowanie, Kapłan

W uczuciach zostanie po staremu; mało będzie się działo, jakiś drobny flirt tylko. Mimo wszystko będę zadowolona.

Przyjaźnie – 10 buław, 2 kielichów, Siła --> H.B. Sąd Ostateczny, Kapłanka

Będę bardzo zadowolona z życia towarzyskiego i przyjaźni – widać tu przezwyciężenie jakichś trudności lub dogadanie się, jeżeli jakaś relacja będzie mi ciążyła. Pełne otworzenie się na siebie, radość dzielona z najbliższymi. Myślę, że sporo mogę inicjować spotkań, rozmów.

Nieoczekiwane – As kielichów, Głupiec, Księżyc --> Kapłan

Hm. Zaskoczy mnie czyjeś zachowanie albo propozycja, może sama wyjdę spontanicznie z czymś.

Ogólna atmosfera miesiąca – 6 denarów, 9 kielichów, 9 buław --> H.B. Kochankowie

Fajny miesiąc ;) Będę miała czas zarówno dla siebie, jak i dla bliskich, będę mogła na nich liczyć. Wyciszę się.

Napisano

Grudzień

Przejście z jednego cyklu w drugi, szczęśliwe zakończenie spraw.

Okres spokoju, stabilizacji, harmonii.

Pomoc ze strony kogoś młodego, nieoczekiwane wiadomości.

Ja myślę, że jeszcze sama nie jesteś gotowa na dojrzały związek, dlatego też takowego póki co na horyzoncie nie ma. W uczuciach blokada, pasywność

TAK JAK NAPISAŁAŚ Będę bardzo zadowolona z życia towarzyskiego i przyjaźni, spotkania rozmowy.

Ogólna atmosfera miesiąca – 6 denarów, 9 kielichów, 9 buław --> H.B. Kochankowie

Dobre samopoczucie, spotkania, odpoczynek.

Napisano

Grudzień

Jakaś szansa, na pewno zmiana na dobre. Ogólnie będziesz zadowolona z siebie, z tego, co się dzieje wokół

tutaj spokój, zastój, taka lekka zaduma bym powiedziała. Wszystko sobie płynie

No przygotowanie do świąt pełną parą, sylwester – dzieje się :)

raczej spotkania w gronie znajomych, ktoś może Cię zawieść. Raczej zajmiesz się sobą niż romansami

Przyjaźnie – 10 buław, 2 kielichów, Siła --> H.B. Sąd Ostateczny, Kapłanka[/b

możliwe, że komuś pomożesz, ktoś będzie Ci na pewno wdzięczny. Wykażesz się mądrością, empatią

ktoś może zawrócić Ci w głowie ale będzie to chwilowe lub – Ty będziesz bardzo sceptycznie nastawiona

wszystko fajnie, miło ale raczej tak ‘samotnie’ ale w sensie, że miesiąc dla Ciebie nie dla innych
  • 1 miesiąc temu...
Gość Linkinia
Napisano

Dziękuję bardzo za pomoc w interpretacji! :szampan_na::szampan_na:

WERYFIKACJA

Grudzień

To powinien być czas mojego zadowolenia, trochę aktywny, rozwijający mnie.

Tu spokojnie, nic szczególnego się nie wydarzy, dobry nastrój, sporo kontaktów z innymi.

Zaproszenia, inicjatywy, aktywny czas.

W uczuciach zostanie po staremu; mało będzie się działo, jakiś drobny flirt tylko. Mimo wszystko będę zadowolona.

Będę bardzo zadowolona z życia towarzyskiego i przyjaźni – widać tu przezwyciężenie jakichś trudności lub dogadanie się, jeżeli jakaś relacja będzie mi ciążyła. Pełne otworzenie się na siebie, radość dzielona z najbliższymi. Myślę, że sporo mogę inicjować spotkań, rozmów.

Hm. Zaskoczy mnie czyjeś zachowanie albo propozycja, może sama wyjdę spontanicznie z czymś. --> dokładnie pocałunek ;)

Fajny miesiąc ;) Będę miała czas zarówno dla siebie, jak i dla bliskich, będę mogła na nich liczyć. Wyciszę się.

Grudzień

Przejście z jednego cyklu w drugi, szczęśliwe zakończenie spraw.

Okres spokoju, stabilizacji, harmonii.

Pomoc ze strony kogoś młodego, nieoczekiwane wiadomości.

Ja myślę, że jeszcze sama nie jesteś gotowa na dojrzały związek, dlatego też takowego póki co na horyzoncie nie ma. W uczuciach blokada, pasywność

TAK JAK NAPISAŁAŚ Będę bardzo zadowolona z życia towarzyskiego i przyjaźni, spotkania rozmowy.

Dobre samopoczucie, spotkania, odpoczynek.

Jakaś szansa, na pewno zmiana na dobre. Ogólnie będziesz zadowolona z siebie, z tego, co się dzieje wokół

tutaj spokój, zastój, taka lekka zaduma bym powiedziała. Wszystko sobie płynie

No przygotowanie do świąt pełną parą, sylwester – dzieje się :)

raczej spotkania w gronie znajomych, ktoś może Cię zawieść. Raczej zajmiesz się sobą niż romansami

możliwe, że komuś pomożesz, ktoś będzie Ci na pewno wdzięczny. Wykażesz się mądrością, empatią

ktoś może zawrócić Ci w głowie ale będzie to chwilowe lub – Ty będziesz bardzo sceptycznie nastawiona

wszystko fajnie, miło ale raczej tak ‘samotnie’ ale w sensie, że miesiąc dla Ciebie nie dla innych