Skocz do zawartości

Kiedy pani Y zajdzie w ciążę?

violetta7726

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.....2......3

....4.....5...

.......6.......

1- 7 buław

2- As monet

3- 6 monet

4- księzyc

5- 8 bulaw

6- krol pucharów

Wychodzi że to jeszcze nie pora, musi pokonać problemy, związane także ze stroną materialna życia? Bądź będzie za bardzo zajęta pracą. Poprawa standardu życia. Ksieżyc uważam jako ciaże i zajdzie ona w nia szybko, bez namysłu, jakaś szybka akcja? ;p No i na koncu jest krol Pucharów - i tu nie wiem, mąż czy lekarz? W prawdzie p. Y nie ma meża więc nie wiem czy tu chodzi że dopiero po slubie? Ogolnie w kartach nie doczytałam sie "kiedy". Uczę się od niedawna, wiec wybaczcie skromną ( i może niepoprawna interpretacje).

Jak Wy to widzicie?

Pozdrawiam!! :)

Napisano

123 - przeszłośc która łaczy sie z terazniejszoscia,

4,5 przyszłosc

6 dolozyłam jedna karte.

Wiem, mało precyzyjny, ale probuje sie wprawiac :)

Napisano

ja też nie widzę czasu, ale myślę, że ciąża jednak będzie. Ten księżyc przy ośmiu buławach i królu pucharów(ten ostatni wypada mi na lekarza) mogło by mówić o poczęciu.

Wcześnie(lub teraz 123) na pewno ta pani się starała o dziecko, może zainwestowała w nastrój w sypialni albo faszerowała się odpowiednimi tabletkami.

Najlepszy w takim wypadku byłby rozkład:

- rok 2013:

* listopad

* grudzień

- rok 2014:

* styczeń

* luty

* marzec

itd...

Albo taki:

- rok 2013

* zima

- rok 2014:

* wiosna

* lato

* jesień

* zima

Życzę szczęścia :)

Napisano

Dziękuję za pomoc :)

rozkład na miesiące rzeczywiście jest pomocny, mam tylko na razie jeszcze problem odszyfrowania po jednej karcie jeśli np. nie mówi ona wprost.

Jakie karty jeszcze świadczą o ciąży? Cesarzowa, Księżyc, As buław jako zapłodnienie, As Pucharów?

Pozdrawiam :))

Napisano

teraz bedzie ciezko tak do pol roku moze byc problem. Po pół roku od rozkladu uwazam,ze pani y zajdzie w ciaze na 100% i to dosc szybko. Z panem z ktorym bedzie wtedy w zwiazku lub z obecnym partnerem.

Napisano

nie tylko karty ciążowe, ale też posiadanie dziecka.

Jeszcze nikomu na to nie wróżyłam, ale jakbyś zrobiła rozkład, to on Ci ładnie powinien pokazać. Mogą nawet nie pojawić się te karty, które wymieniłaś, ale to się czuje. Tę najsilniejszą, ta, która Cię będzie przyciągać.

Może nie pojawić się "karta ciąży", ale karta, która pokazuje już rodzinę, czyli coś po fakcie. Np, dajmy na to 8 buław, z ciążą niby nic wspólnego, ale mnie m. in. kojarzy się ta karta z plemnikami, które biegną szybko do celu i go osiągają :)

• Maestro
Napisano

Kim jest pani Y? Zapoznaj się z Regulaminem, na osoby trzecie nie wróżymy,chyba, ze ta pani wyraziła zgodę na to, żeby przy pomocy kart na publicznym forum rozpracowywać jej ciążowe problemy.

Napisano

To moja siostra której stawiałam karty :) razem wstawiałysmy posta, można tak powiedzieć. Fakt mogłam wprost napisac o kogo chodzi ale myślałam ze nie ma to znaczenia :)

Miałam też tak że z moja pierwsza talią w ogole nie mogłam się dogadać, patrzyłam na karty i nic...wręcz sie go bałam. Zrobiłam przerwę, wybrałam inna talie i faktycznie patrząc na kartę tak jakby obrazek do mnie mówił. Tylko jeszcze wiele pracy przede mna w kontaktach z kartami :) Uczę się wrożyć na sobie ( karty dnia np) i osoby które wyrażą na to zgodę ;)) pozdrawiam