panna.marta Napisano 22 Listopada 2013 Napisano 22 Listopada 2013 jak brzebiegnie moje jutrzejsze badanie. Stresuje sie rycerz buław, 6 denarów, 2 denarów, dołożone wieża XVI dołożone 9 pucharów-> głupiec Zaniepokoiła mnie wieża. Wygląda na to jakby miał się pojawić problem z wykonaniem badania... po dołożeniu 9 pucharów wygląda już to lepiej. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Rycerz buław może pokazywać lekarza, który zna się na rzeczy i przeprowadzi badanie szybko i sprawnie albo sam tok badania. 6 denarów może mówić o tym, że trochę wydasz(+ 2 denary - współpraca połączona z pieniędzmi) albo w drugą stronę dostaniesz informacje(+ dwa denary - sama współpraca). Wieża Ci powie, że zmienisz myślenie. Dzisiaj widzisz to w ten sposób, po badaniu zobaczysz to wszystko w innym świetle. 9 denarów powie o zadowoleniu lekarza lub Twojego. W podsumie głupiec, więc tok myślenia powinien zmienić się na pozytywniejszy lub rozpoczniesz coś nowego - dodatkowe badania? Ten rycerz na początku układu może też wskazywać na Twoje obecne emocje, czujesz się pobudzona, denerwujesz się, jesteś spięta... Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 23 Listopada 2013 Autor Napisano 23 Listopada 2013 moze wieza pokazala moje obawy. Ja nie place, bo mam wszystkie badania w pakiecie. Czuje,ze to wszyszly karty emocjonalne. Dzis sie okaze Cytuj
Trida Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 rycerz buław, 6 denarów, 2 denarów, dołożone wieża XVI dołożone 9 pucharów-> głupiec przebiegnie szybko ale wieża pokazuje wg mnie możliwość powtórki jakiegoś badania, bo np wyniki nie wyjdą prawidłowo ale 9 kieli Cie uspokaja. Cytuj
Gość Nayala Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Badanie będzie rzeczywiscie sprawne, fajnie bedziecie wspopracowac z lekarzem. Ja nei wiem czmeu ,ale taka mam mysl od razu z zaloeznia jakich ci rad udzieli zebys sie nei forsowala, dbala o diete, takze zmniejszyla ilosci alkoholu. Nie wiem takei milam przeczucie po 9 , glupcu ;-) no i powinnas byc zadowolona. Wieza w tym przyadku mowi raczej o tym,ze moze skonczy sie 'uciazliosc' problemu. Powodzenia Cytuj
Iwka78 Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 jak brzebiegnie moje jutrzejsze badanie. Stresuje sie rycerz buław, 6 denarów, 2 denarów, dołożone wieża XVI dołożone 9 pucharów-> głupiec Zaniepokoiła mnie wieża. Wygląda na to jakby miał się pojawić problem z wykonaniem badania... po dołożeniu 9 pucharów wygląda już to lepiej. Nie wiem z czym jest związane badanie, ale pomyślałam o usg jajników.. Które nie działają prawidłowo, wieża skojarzyły mi się z takim nastawieniem typu: "nie taki diabeł straszny jak go malują". Prawdopodobnie dię okaże, że choroba/dolegliwości nie są aż tak straszne jak myślałaś.. Cytuj
x-latek Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Marta nie stosuje odwróconych kart. Jeśli chodzi o zdrowie to wiem, że odwrócony Rycerz Buław wskazuje na zapalenia. No nie wiem jak to tam wyjdzie/co tam wyjdzie przy badaniu. EDIT: O, teraz przeczytałem drugi wątek Marty o zdrowiu. To jednak zapalenie. Edytowane 23 Listopada 2013 przez x-latek 1 Cytuj
panna.marta Napisano 23 Listopada 2013 Autor Napisano 23 Listopada 2013 nie, to nie zapalenie. Tam nie ma odwrocnego rycerza. Badanie tak szybko nie trwalo,ale lekarz idealnie pasowal do rycerza bulaw, badanie trwalo dlugo i szczegolowo szukal przyczyny-znalazl. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi