Skocz do zawartości

badanie

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak brzebiegnie moje jutrzejsze badanie. Stresuje sie :(

rycerz buław, 6 denarów, 2 denarów, dołożone wieża XVI dołożone 9 pucharów-> głupiec

Zaniepokoiła mnie wieża. Wygląda na to jakby miał się pojawić problem z wykonaniem badania... po dołożeniu 9 pucharów wygląda już to lepiej.

Napisano

Rycerz buław może pokazywać lekarza, który zna się na rzeczy i przeprowadzi badanie szybko i sprawnie albo sam tok badania. 6 denarów może mówić o tym, że trochę wydasz(+ 2 denary - współpraca połączona z pieniędzmi) albo w drugą stronę dostaniesz informacje(+ dwa denary - sama współpraca). Wieża Ci powie, że zmienisz myślenie. Dzisiaj widzisz to w ten sposób, po badaniu zobaczysz to wszystko w innym świetle. 9 denarów powie o zadowoleniu lekarza lub Twojego.

W podsumie głupiec, więc tok myślenia powinien zmienić się na pozytywniejszy lub rozpoczniesz coś nowego - dodatkowe badania?

Ten rycerz na początku układu może też wskazywać na Twoje obecne emocje, czujesz się pobudzona, denerwujesz się, jesteś spięta...

Powodzenia :)

Napisano

moze wieza pokazala moje obawy. Ja nie place, bo mam wszystkie badania w pakiecie. Czuje,ze to wszyszly karty emocjonalne. Dzis sie okaze :(

Napisano
rycerz buław, 6 denarów, 2 denarów, dołożone wieża XVI dołożone 9 pucharów-> głupiec

przebiegnie szybko ale wieża pokazuje wg mnie możliwość powtórki jakiegoś badania, bo np wyniki nie wyjdą prawidłowo ale 9 kieli Cie uspokaja.

Napisano

Badanie będzie rzeczywiscie sprawne, fajnie bedziecie wspopracowac z lekarzem. Ja nei wiem czmeu ,ale taka mam mysl od razu z zaloeznia jakich ci rad udzieli :D zebys sie nei forsowala, dbala o diete, takze zmniejszyla ilosci alkoholu. Nie wiem takei milam przeczucie po 9 , glupcu ;-) no i powinnas byc zadowolona. Wieza w tym przyadku mowi raczej o tym,ze moze skonczy sie 'uciazliosc' problemu. Powodzenia

Napisano
jak brzebiegnie moje jutrzejsze badanie. Stresuje sie :(

Zaniepokoiła mnie wieża. Wygląda na to jakby miał się pojawić problem z wykonaniem badania... po dołożeniu 9 pucharów wygląda już to lepiej.

Nie wiem z czym jest związane badanie, ale pomyślałam o usg jajników.. Które nie działają prawidłowo, wieża skojarzyły mi się z takim nastawieniem typu: "nie taki diabeł straszny jak go malują". Prawdopodobnie dię okaże, że choroba/dolegliwości nie są aż tak straszne jak myślałaś..

Napisano (edytowane)

Marta nie stosuje odwróconych kart. Jeśli chodzi o zdrowie to wiem, że odwrócony Rycerz Buław wskazuje na zapalenia. No nie wiem jak to tam wyjdzie/co tam wyjdzie przy badaniu.

EDIT: O, teraz przeczytałem drugi wątek Marty o zdrowiu. To jednak zapalenie.

Edytowane przez x-latek
  • Nie lubię 1
Napisano

nie, to nie zapalenie. Tam nie ma odwrocnego rycerza.

Badanie tak szybko nie trwalo,ale lekarz idealnie pasowal do rycerza bulaw, badanie trwalo dlugo i szczegolowo szukal przyczyny-znalazl.

• Nie lubię 1