Skocz do zawartości

Jak dalej potoczy sie ta znajomośc?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak dalej potoczy sie ta znajomośc?Doszło ostatnio do nieporozumienia miedzy mna a panem.Pan przestał sie do mnie odzywać Zrobiłam rozkład jak wobec tego dalej potoczy sie moja znajomosc z panem?

As buław, cesarz, 8 denarów

Pan stanowczy, postawi na swoim.Niestety skupi sie na pracy, chyba nie na mojej osobie.Druga bardziej optymistyczna wersja.Zacznie pracowac i działac aby kontynuować nasza znajomość...

Napisano

As buław, cesarz, 8 denarów => Mag

A moim zdaniem wyjdzie z inicjatywą, napisze... Będzie mu zależeć na kontynuacji tej znajomości, docieraniu się...aczkolwiek na jego zasadach bardziej...

Napisano

nieporozumienie zostało wyjaśnione? Jak, to należałoby rozjaśnić sprawę :) Spróbuj pierwsza wyciągnąć rękę :)

Napisano

ja bym powiedziała, że na razie w Panu jest wiele emocji oj wiele (buławy). Później Pan przemyśli i jednak relacja bezie w jakiś sposób kontynuowana, bo widać pracę nad nią.

Z podsumy Wisielec wiec taka obecna stagnacja może trochę potrwać. Pan ma trochę do przemyślenia i ogarnięcia swojej 'złości'. Ale powinniście wg mnie jeszcze kontynuować znajomość.

I wiesz - wyjdź sama za jakiś czas z inicjatywą ;)

Napisano
Jak dalej potoczy sie ta znajomośc?Doszło ostatnio do nieporozumienia miedzy mna a panem.Pan przestał sie do mnie odzywać Zrobiłam rozkład jak wobec tego dalej potoczy sie moja znajomosc z panem?

As buław, cesarz, 8 denarów

odezwie sie ale znajomosc taka jak do tej pory - albo ulegniesz cesarzowi albo go mic w przyszłości nie będziesz....... taki typ

Gość Linkinia
Napisano

As buław, cesarz, 8 denarów --> H.B. Śmierć, Cesarz

Hmm końca relacji nie widać, ale... mam wrażenie, że pan wycofa się na jakiś czas. Co prawda As buław powinien sugerować jakieś działanie, ale Cesarz pokazał mi pare razy bierność. 8 denarów to skupienie na sprawach bieżących. Myślę więc, że jeżeli sama nie wyciągniesz do niego ręki na zgodę, to on będzie milczał. Jak sobie wyjaśnicie szystko to relacja będzie stabilna, ale się nie zmieni na lepsze - pan charakterny, będzie chciał, by było po jego myśli. I chyba już mało zainteresowany będzie rozruszaniem znajomości, bo nudę tu widać...

Napisano

No i odezwał się pan wczoraj i jest wszystko ok.

Dzieki wszystkim za pomoc w interpretacji