Skocz do zawartości

Uczucia w grudniu :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Dziękuję Inez za wyciągnięcie karcioch :buziak::bukiet:

To jest: Pustelnik - Dużo teraz myślę, samotność też już trochę doskwiera...

Krzyżuje się: 5 mieczy - Nie było happy endu, jestem po rozstaniu...już jakiś czas, ale nadal mam wrażenie, że...jakoś mi los nie sprzyja w tej materii...

Nastawienie: Księżyc - Zaczynam wątpić, ale z drugiej strony te obawy to chyba bardziej mój wymysł i odbiór rzeczywistości: takie pozytywne przesłanie Księżyca ;)

Świadomość: 2 mieczy - Dużo we mnie emocji, które ukrywam, trzymam w sobie...czuje się jak w sytuacji bez wyjścia...

Podświadomość: 4 buław - Podświadomie jednak dążę do harmonijnej relacji...

Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy...

Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - Nadchodzą zmiany i to na dobre... Może przeboleję, co moje i zacznę nowy rozdział...

Obawy: Cesarz - ...że facet będzie chciał dominować ;)

Nadzieje: Głupiec - Na początek czegoś nowego :)

Otoczenie: Rycerz Mieczy - Hmmm...chyba zrywy jakiegoś pana, ale bardziej nerwowe niż spontaniczne... W sumie to chyba wiem, o kogo może chodzić ;)

Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - Troszkę będzie u mnie emocjonalnie...ale pójdę dalej, zrobię kolejny krok... Stwierdzę, że it's time to move on... Tutaj w Magu jakiś pan może zacząć czarować... ;)

A jak Wy to widzicie?

Pozdrawiam, :usmiech:

Maddie

Napisano
To jest: Pustelnik

Samotność, dokształcanie się - chodzisz jeszcze do szkoły, na kursy itp?

Krzyżuje się: 5 mieczy

kłótnia, konflikt, nieprzyjemne sprawy, w których musieliśmy uczestniczyć, wygrana z czegoś przy jednoczesnej stracie, nie obeszło się bez sińców(fizycznych, emocjonalnych)

Nastawienie: Księżyc

tęsknota, pragniesz księżyca, ale cóż byś z nim zrobiła? To czego teraz chcesz nie jest dla Ciebie, lepiej zmienić tor, patrz bardziej realnie na świat i swoje możliwości

Świadomość: 2 mieczy

masz "klapki na oczach" i nie widzisz jasno sytuacji, nie chcesz, aby na razie ktoś się do Ciebie zbliżył, pilnujesz wejścia do własnych uczuć i nie pozwolisz ich poznać pierwszemu lepszemu(kobiet też się to tyczy)

Podświadomość: 4 buław

pragniesz emocji, namiętności, zabawy, związku(przynajmniej takiego na zasadzie chodzenia)

Mija: Król Kielichów

odchodzą emocje związane z tym panem

Nadchodzi: Śmierć/Kapłan

nadchodzi zmiana, metamorfoza, może bardziej zainwestujesz w siebie, zgłębisz siebie, dowiesz się o co tak na prawdę Ci chodzi

Obawy: Cesarz

nowy mężczyzn w Twoim życiu, brak okazywanych Tobie uczuć, zamknięcie się na innych albo na tego "odpowiedniego"

Nadzieje: Głupiec

chcesz być znowu szczęśliwa, skakać z radości jak dziecko, zacząć nowy związek(co by miało sens z podświadomością)

Otoczenie: Rycerz Mieczy

otoczenie nabierze tempa, a Ty będziesz musiała się w tym odnaleźć. Możliwe większe wytężenie umysłu niż do tej pory

Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło

uczucia będę górować nad rozumem, jeszcze taki żal/łzy, odcięcie się, chęć dotarcia na stały brzeg, ucieczka od smutku,

imprezy, zabawy, przebywanie w gronie znajomych i rozpoczęcie nowego etapu z nowymi doświadczeniami, odmiana losu, gdy wyjdziesz z dołu :)

Napisano

To jest: Pustelnik - czujesz sie samotna, ale chyba wierzysz, ze w końcu znajdziesz tego właściwego. pustelnik ciągle szuka, ma to swoją latarenkę. Jest samotny, ale bogaty w doswiadczenia i wie, czeg chce, czego szuka

Krzyżuje się: 5 mieczy - masz poczucie klęski, niespełnienia. Nie tak miało być.

Nastawienie: Księżyc - myśle, że dużą wage przykładasz teraz do tego, czego Ty pragniesz. Skupiasz sie na swoich emocjach, odczuciach, moze do tej pory spychanych na plan dalszy. Twoja intuicja teraz sie odzywa i Ty chcesz nią sie kierować. Nie chcesz niczego udawać, chcesz być sba i to jest dla Ciebie teraz bardzo ważne.

Świadomość: 2 mieczy - że nie jest Ci łątwo. Szukasz, szukasz.... Coś, gdzieś majaczy, dojrzewa w Tobe. Ale na razie czujesz, ze błądzisz po omacku.

Podświadomość: 4 buław - Podświadomie jednak dążę do harmonijnej relacji... - zgdazam się. I potrafisz wiele z siebie dać: ciepął, radosci, wsparcia. Jesteś lubiana.

Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy.... Też sie zgadzam. I moze takie czekanie na coś, ale bez konkretów jednak

Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - zdecydowanie zmiany nadchodzą. Ty bedziesz wiedziałą czego oczekujesz

Obawy: Cesarz - że nie uda sie postawic na swoim? Że rzeczywiscie facet bedzie próbował dominować, czego nie oczekujesz i nie chcesz.

Nadzieje: Głupiec - zaczynasz na nowo. Przeszłść zamknięta, nowe nadchodzi. Potrafisz bez obciążeń wejść w nową relację. Pełna życia, radosci, nadziei:)

Otoczenie: Rycerz Mieczy - rzeczywiscie ktosmoze coś dość chaotycznie ipod wpływem emocji coś działąć w Twoim kierunku

Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - pozbierasz się i zaczniesz sie ciszyć życiem. Spotkaniaw miyłm gronie, może kogoś poznasz?

• Lubię to! 1
Napisano
To jest: Pustelnik - czujesz sie samotna, ale chyba wierzysz, ze w końcu znajdziesz tego właściwego. pustelnik ciągle szuka, ma to swoją latarenkę. Jest samotny, ale bogaty w doswiadczenia i wie, czeg chce, czego szuka

Krzyżuje się: 5 mieczy - masz poczucie klęski, niespełnienia. Nie tak miało być.

Nastawienie: Księżyc - myśle, że dużą wage przykładasz teraz do tego, czego Ty pragniesz. Skupiasz sie na swoich emocjach, odczuciach, moze do tej pory spychanych na plan dalszy. Twoja intuicja teraz sie odzywa i Ty chcesz nią sie kierować. Nie chcesz niczego udawać, chcesz być sba i to jest dla Ciebie teraz bardzo ważne.

Świadomość: 2 mieczy - że nie jest Ci łątwo. Szukasz, szukasz.... Coś, gdzieś majaczy, dojrzewa w Tobe. Ale na razie czujesz, ze błądzisz po omacku.

Podświadomość: 4 buław - Podświadomie jednak dążę do harmonijnej relacji... - zgdazam się. I potrafisz wiele z siebie dać: ciepął, radosci, wsparcia. Jesteś lubiana.

Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy.... Też sie zgadzam. I moze takie czekanie na coś, ale bez konkretów jednak

Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - zdecydowanie zmiany nadchodzą. Ty bedziesz wiedziałą czego oczekujesz

Obawy: Cesarz - że nie uda sie postawic na swoim? Że rzeczywiscie facet bedzie próbował dominować, czego nie oczekujesz i nie chcesz.

Nadzieje: Głupiec - zaczynasz na nowo. Przeszłść zamknięta, nowe nadchodzi. Potrafisz bez obciążeń wejść w nową relację. Pełna życia, radosci, nadziei:)

Otoczenie: Rycerz Mieczy - rzeczywiscie ktosmoze coś dość chaotycznie ipod wpływem emocji coś działąć w Twoim kierunku

Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - pozbierasz się i zaczniesz sie ciszyć życiem. Spotkaniaw miyłm gronie, może kogoś poznasz?

Bardzo dużo się zgadza... Dziękuję, emilr :buziak:

Napisano

Uczucia w grudniu

To jest: Pustelnik

wewnętrzny spokój, potrzeba wycofania. Musisz to i owo przemyśleć. Zdajesz sobie z tego sprawę i tak też się dzieje. JesteśTy i Twoje myśli

Krzyżuje się: 5 mieczy -

strach, obawa przed zranieniem. Kolejne niepowodzenia.

Nastawienie: Księżyc

Negatywne ;) raczej takie ciemne myśli niż realne patrzenie na świat, na to, co jest, co się dzieje.

Świadomość: 2 mieczy

Strach niestety

Podświadomość: 4 buław

a jednak ciągnie do stworzenia rodzinki, domu i to jest silne uczucie. Bardzo kłoci się u Ciebie rozum z serduchem ;)

Mija: Król Kielichów

oj… uczucie do pewnego Pana

Nadchodzi: Śmierć/Kapłan -

odrodzenie, przemyślenie pewnych spraw, zmiana myślenia.

Obawy: Cesarz

że natrafisz na kolejnego ‘frajera’ zadufanego w sobie, egoiste etc. Który będzie chciał być górą i jego zawsze na wierzchu

że w końcu poznasz kogoś normalnego ;)

Otoczenie: Rycerz Mieczy

oj ale na razie nie widać kandydata na stały związek, raczej przelotne znajomości, flirty, romanse

Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło

nic się niestety nie wydarzy, może z poprzednim chłopakiem, raczej luźnie imprezy i znajomości. Zajmiesz się ogarnianiem swoich uczuć.
  • Lubię to! 1
Napisano

To jest: Pustelnik - czujesz się samotnie, szukasz drogi do szczęscia

Krzyżuje się: 5 mieczy - czujesz ogromny smutek

Nastawienie: Księżyc - w tej karcie tez widze smutek nawet lekka depreche

Świadomość: 2 mieczy - blokady

Podświadomość: 4 buław - ze uwolnisz sie od problemu

Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy...- możliwe

Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - czas przemyslen i to duzych

Obawy: Cesarz - ze nie masz tego co chciala bys miec, czegos cennego

Otoczenie: Rycerz Mieczy - ktoś może byc, ktos kto byłby zainteresowany

Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło -troche sprzeczne karty. Ale sadze,ze sie pozbierasz i bedziesz szukala kogos na nowo (krolowa kieli jako szukajaca milosci)

• Lubię to! 1
Napisano

@Trida i panna.marta: Jest dużo przemyśleń, smutno też jest..bywało o wiele lepiej ;) Blokady chyba też sobie nakładam, z obawy przed kolejnym rozczarowaniem... No nic, życie dało kopa, trzeba mieć twardą dupę i się pozbierać... :) Dziękuję, dziewczyny :uscisk::bukiet:

Napisano
Witam :)

Dziękuję Inez za wyciągnięcie karcioch :buziak::bukiet:

To jest: Pustelnik - Dużo teraz myślę, samotność też już trochę doskwiera...

Krzyżuje się: 5 mieczy - Nie było happy endu, jestem po rozstaniu...już jakiś czas, ale nadal mam wrażenie, że...jakoś mi los nie sprzyja w tej materii...

Nastawienie: Księżyc - Zaczynam wątpić, ale z drugiej strony te obawy to chyba bardziej mój wymysł i odbiór rzeczywistości: takie pozytywne przesłanie Księżyca ;)

Świadomość: 2 mieczy - Dużo we mnie emocji, które ukrywam, trzymam w sobie...czuje się jak w sytuacji bez wyjścia...

Podświadomość: 4 buław - Podświadomie jednak dążę do harmonijnej relacji...

Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy...

Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - Nadchodzą zmiany i to na dobre... Może przeboleję, co moje i zacznę nowy rozdział...

Obawy: Cesarz - ...że facet będzie chciał dominować ;)

Otoczenie: Rycerz Mieczy - Hmmm...chyba zrywy jakiegoś pana, ale bardziej nerwowe niż spontaniczne... W sumie to chyba wiem, o kogo może chodzić ;)

Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - Troszkę będzie u mnie emocjonalnie...ale pójdę dalej, zrobię kolejny krok... Stwierdzę, że it's time to move on... Tutaj w Magu jakiś pan może zacząć czarować... ;)

A jak Wy to widzicie?

Maddie

Maddie na razie jestes sama troche obolała inie bardzo wiedzaca czy juz byc kogos chciała ( bo z jednej strony tak ale z drugiej to moze i nie do konca (Ksiezyc, 2 mieczy) ) podswiadomie dążysz do stabilnych relacji, chcialabys zwiazku ale i obawiasz sie, że hm.... jakiegos pana z pracy? bynajmniej jak na moj gust to wejdziesz w jakas relacje/ spotkanai z nowym panem, ktory niespodziewanie pojawi sie w Twoim życiu ()albo juz jest od niedawna)

Napisano
Maddie na razie jestes sama troche obolała inie bardzo wiedzaca czy juz byc kogos chciała ( bo z jednej strony tak ale z drugiej to moze i nie do konca (Ksiezyc, 2 mieczy) ) podswiadomie dążysz do stabilnych relacji, chcialabys zwiazku ale i obawiasz sie, że hm.... jakiegos pana z pracy? bynajmniej jak na moj gust to wejdziesz w jakas relacje/ spotkanai z nowym panem, ktory niespodziewanie pojawi sie w Twoim życiu ()albo juz jest od niedawna)

Tak jest...chciałabym, ale... Co do pana z pracy, to taki jest i mam wrażenie, że stąpamy po kruchym lodzie... Jakiś jednoznacznych kroków pan na szczęście nie podjął i mam nadzieję, że tak zostanie. To jest jednak praca, a oboje mamy teraz trudny czas... Więc mam bardzo mieszane uczucia... No nic, na szczęście koniec grudnia blisko :) Będę weryfikować :) Dzięki, rogi :buziak::usmiech:

Napisano

Witaj maddie88

To jest: Pustelnik -

Tak, albo mozesz sie czuc samotna, badz ogolnie teraz potrzebujesz sie wyciszyc, isc swoja wlasna droga, przemyslec rozne sprawy. Chodz Eremita na zewnatrz wyglada bardzo skromnie, to w srodku ma ukryte bogactwo wiedzy, doswiadczenia. Moze to czas na to, abys przewartosciowala swoje zycie. Eremita to madry czlowiek.

Krzyżuje się: 5 mieczy -

Tak, sa przeciwnosci ze sie cos w tej sprawie nie udaje, jakies albo walki wewnetrzne, badz walki z kims innym.

Nastawienie: Księżyc -

Tak mozesz miec nastawienie niezbyt optymistyczne, zwatpienie, takze wielka niewiadoma, jakies obawy, albo lęki, albo tez masz jakies marzenia (Księżyc).

Świadomość: 2 mieczy -

Wielka niewiadoma, zwatpienie, bladzeniepo omacku, trudnosc z podjeciem decyzji.

Podświadomość: 4 buław -

Tak, do tego aby utworzyc cos stabilnego, aby wreszcie gdzies zapuscic korzenie, czuj sie pewnie, miec zaufanie.

Mija: Król Kielichów -

Mija to co bylo wczesniejz jakims panem, albood odszedl albo ty podjelas decyzje o rozstaniu. Krol kielichow, to zwykle partner, maz, itp.

Nadchodzi: Śmierć/Kapłan -

Zakonczy sie jakis etap w twoim zyciu, cos umrze smiercia naturalna, przyjda zmiany, transformacje. Arcykaplan, moze tez mowic o nauce, z karta smierc, np: zakonczenie nauki. Takze to moze byc ogolnie koniec jakiegos etapu (smierc) oraz jakas nauka (arcykaplan). Te karty obok siebie mowi tez o duchowych (arcykaplan) transformacjach (smierc). Oraz jakies sprawy u czlowieka o typie arcykaplana.

Obawy: Cesarz - .

Tak, alb ze bedzie chcial miec dominujaca pozycje, albo obawa ze nie spotkasz tego swojego Cesarza o jakim martzysz.

Tak nadzieja na poczatek czefgos nowego, na nowe mozliwosci, na beztroske.

Tak, ktos tam moze byc nerwowy, nerwowo reagowac....

czeka cie wyjazd (6 mieczy), na imprezke (3 kieliochow), albo ogolnie bedzisz miec czas towarzyski. Kroloa kielichow to mozesz byc ty albo twoja mama. Mag duzo komunikacji, kontaktow, wszystko w twoich rekach. mag tez moze zapowiadac faceta czarusia, to prawda.

Suma - kolo: nagle cos sie odmieni, albo wprowadzi troche chaosu w zyciue.

Pozdrawiam.

Maddie

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

Przepraszam, że z lekkim poślizgiem... ;) Faktycznie, był to czas, w którym przerobiłam pewne uczucia do końca, powoli otwieram się na coś nowego... Pana pewnego poznałam, ale....w zasadzie spotkaliśmy się dopiero dwa razy i na razie nie myślę nad kolejnym spotkaniem ;)

Dziękuję jeszcze raz, dziewczyny :buziak::kwiatek:

Pozdrawiam, :uscisk:

Maddie