maddie88 Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Witam Dziękuję Inez za wyciągnięcie karcioch To jest: Pustelnik - Dużo teraz myślę, samotność też już trochę doskwiera... Krzyżuje się: 5 mieczy - Nie było happy endu, jestem po rozstaniu...już jakiś czas, ale nadal mam wrażenie, że...jakoś mi los nie sprzyja w tej materii... Nastawienie: Księżyc - Zaczynam wątpić, ale z drugiej strony te obawy to chyba bardziej mój wymysł i odbiór rzeczywistości: takie pozytywne przesłanie Księżyca Świadomość: 2 mieczy - Dużo we mnie emocji, które ukrywam, trzymam w sobie...czuje się jak w sytuacji bez wyjścia... Podświadomość: 4 buław - Podświadomie jednak dążę do harmonijnej relacji... Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy... Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - Nadchodzą zmiany i to na dobre... Może przeboleję, co moje i zacznę nowy rozdział... Obawy: Cesarz - ...że facet będzie chciał dominować Nadzieje: Głupiec - Na początek czegoś nowego Otoczenie: Rycerz Mieczy - Hmmm...chyba zrywy jakiegoś pana, ale bardziej nerwowe niż spontaniczne... W sumie to chyba wiem, o kogo może chodzić Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - Troszkę będzie u mnie emocjonalnie...ale pójdę dalej, zrobię kolejny krok... Stwierdzę, że it's time to move on... Tutaj w Magu jakiś pan może zacząć czarować... A jak Wy to widzicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 To jest: Pustelnik Samotność, dokształcanie się - chodzisz jeszcze do szkoły, na kursy itp? Krzyżuje się: 5 mieczy kłótnia, konflikt, nieprzyjemne sprawy, w których musieliśmy uczestniczyć, wygrana z czegoś przy jednoczesnej stracie, nie obeszło się bez sińców(fizycznych, emocjonalnych) Nastawienie: Księżyc tęsknota, pragniesz księżyca, ale cóż byś z nim zrobiła? To czego teraz chcesz nie jest dla Ciebie, lepiej zmienić tor, patrz bardziej realnie na świat i swoje możliwości Świadomość: 2 mieczy masz "klapki na oczach" i nie widzisz jasno sytuacji, nie chcesz, aby na razie ktoś się do Ciebie zbliżył, pilnujesz wejścia do własnych uczuć i nie pozwolisz ich poznać pierwszemu lepszemu(kobiet też się to tyczy) Podświadomość: 4 buław pragniesz emocji, namiętności, zabawy, związku(przynajmniej takiego na zasadzie chodzenia) Mija: Król Kielichów odchodzą emocje związane z tym panem Nadchodzi: Śmierć/Kapłan nadchodzi zmiana, metamorfoza, może bardziej zainwestujesz w siebie, zgłębisz siebie, dowiesz się o co tak na prawdę Ci chodzi Obawy: Cesarz nowy mężczyzn w Twoim życiu, brak okazywanych Tobie uczuć, zamknięcie się na innych albo na tego "odpowiedniego" Nadzieje: Głupiec chcesz być znowu szczęśliwa, skakać z radości jak dziecko, zacząć nowy związek(co by miało sens z podświadomością) Otoczenie: Rycerz Mieczy otoczenie nabierze tempa, a Ty będziesz musiała się w tym odnaleźć. Możliwe większe wytężenie umysłu niż do tej pory Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło uczucia będę górować nad rozumem, jeszcze taki żal/łzy, odcięcie się, chęć dotarcia na stały brzeg, ucieczka od smutku, imprezy, zabawy, przebywanie w gronie znajomych i rozpoczęcie nowego etapu z nowymi doświadczeniami, odmiana losu, gdy wyjdziesz z dołu Cytuj
emilr Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 To jest: Pustelnik - czujesz sie samotna, ale chyba wierzysz, ze w końcu znajdziesz tego właściwego. pustelnik ciągle szuka, ma to swoją latarenkę. Jest samotny, ale bogaty w doswiadczenia i wie, czeg chce, czego szuka Krzyżuje się: 5 mieczy - masz poczucie klęski, niespełnienia. Nie tak miało być. Nastawienie: Księżyc - myśle, że dużą wage przykładasz teraz do tego, czego Ty pragniesz. Skupiasz sie na swoich emocjach, odczuciach, moze do tej pory spychanych na plan dalszy. Twoja intuicja teraz sie odzywa i Ty chcesz nią sie kierować. Nie chcesz niczego udawać, chcesz być sba i to jest dla Ciebie teraz bardzo ważne. Świadomość: 2 mieczy - że nie jest Ci łątwo. Szukasz, szukasz.... Coś, gdzieś majaczy, dojrzewa w Tobe. Ale na razie czujesz, ze błądzisz po omacku. Podświadomość: 4 buław - Podświadomie jednak dążę do harmonijnej relacji... - zgdazam się. I potrafisz wiele z siebie dać: ciepął, radosci, wsparcia. Jesteś lubiana. Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy.... Też sie zgadzam. I moze takie czekanie na coś, ale bez konkretów jednak Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - zdecydowanie zmiany nadchodzą. Ty bedziesz wiedziałą czego oczekujesz Obawy: Cesarz - że nie uda sie postawic na swoim? Że rzeczywiscie facet bedzie próbował dominować, czego nie oczekujesz i nie chcesz. Nadzieje: Głupiec - zaczynasz na nowo. Przeszłść zamknięta, nowe nadchodzi. Potrafisz bez obciążeń wejść w nową relację. Pełna życia, radosci, nadziei:) Otoczenie: Rycerz Mieczy - rzeczywiscie ktosmoze coś dość chaotycznie ipod wpływem emocji coś działąć w Twoim kierunku Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - pozbierasz się i zaczniesz sie ciszyć życiem. Spotkaniaw miyłm gronie, może kogoś poznasz? 1 Cytuj
maddie88 Napisano 23 Listopada 2013 Autor Napisano 23 Listopada 2013 To jest: Pustelnik - czujesz sie samotna, ale chyba wierzysz, ze w końcu znajdziesz tego właściwego. pustelnik ciągle szuka, ma to swoją latarenkę. Jest samotny, ale bogaty w doswiadczenia i wie, czeg chce, czego szukaKrzyżuje się: 5 mieczy - masz poczucie klęski, niespełnienia. Nie tak miało być. Nastawienie: Księżyc - myśle, że dużą wage przykładasz teraz do tego, czego Ty pragniesz. Skupiasz sie na swoich emocjach, odczuciach, moze do tej pory spychanych na plan dalszy. Twoja intuicja teraz sie odzywa i Ty chcesz nią sie kierować. Nie chcesz niczego udawać, chcesz być sba i to jest dla Ciebie teraz bardzo ważne. Świadomość: 2 mieczy - że nie jest Ci łątwo. Szukasz, szukasz.... Coś, gdzieś majaczy, dojrzewa w Tobe. Ale na razie czujesz, ze błądzisz po omacku. Podświadomość: 4 buław - Podświadomie jednak dążę do harmonijnej relacji... - zgdazam się. I potrafisz wiele z siebie dać: ciepął, radosci, wsparcia. Jesteś lubiana. Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy.... Też sie zgadzam. I moze takie czekanie na coś, ale bez konkretów jednak Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - zdecydowanie zmiany nadchodzą. Ty bedziesz wiedziałą czego oczekujesz Obawy: Cesarz - że nie uda sie postawic na swoim? Że rzeczywiscie facet bedzie próbował dominować, czego nie oczekujesz i nie chcesz. Nadzieje: Głupiec - zaczynasz na nowo. Przeszłść zamknięta, nowe nadchodzi. Potrafisz bez obciążeń wejść w nową relację. Pełna życia, radosci, nadziei:) Otoczenie: Rycerz Mieczy - rzeczywiscie ktosmoze coś dość chaotycznie ipod wpływem emocji coś działąć w Twoim kierunku Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - pozbierasz się i zaczniesz sie ciszyć życiem. Spotkaniaw miyłm gronie, może kogoś poznasz? Bardzo dużo się zgadza... Dziękuję, emilr Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Uczucia w grudniu To jest: Pustelnik wewnętrzny spokój, potrzeba wycofania. Musisz to i owo przemyśleć. Zdajesz sobie z tego sprawę i tak też się dzieje. JesteśTy i Twoje myśli Krzyżuje się: 5 mieczy - strach, obawa przed zranieniem. Kolejne niepowodzenia. Nastawienie: Księżyc Negatywne raczej takie ciemne myśli niż realne patrzenie na świat, na to, co jest, co się dzieje. Świadomość: 2 mieczy Strach niestety Podświadomość: 4 buław a jednak ciągnie do stworzenia rodzinki, domu i to jest silne uczucie. Bardzo kłoci się u Ciebie rozum z serduchem Mija: Król Kielichów oj… uczucie do pewnego Pana Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - odrodzenie, przemyślenie pewnych spraw, zmiana myślenia. Obawy: Cesarz że natrafisz na kolejnego ‘frajera’ zadufanego w sobie, egoiste etc. Który będzie chciał być górą i jego zawsze na wierzchu Nadzieje: Głupiec że w końcu poznasz kogoś normalnego Otoczenie: Rycerz Mieczy oj ale na razie nie widać kandydata na stały związek, raczej przelotne znajomości, flirty, romanse Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło nic się niestety nie wydarzy, może z poprzednim chłopakiem, raczej luźnie imprezy i znajomości. Zajmiesz się ogarnianiem swoich uczuć. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 To jest: Pustelnik - czujesz się samotnie, szukasz drogi do szczęscia Krzyżuje się: 5 mieczy - czujesz ogromny smutek Nastawienie: Księżyc - w tej karcie tez widze smutek nawet lekka depreche Świadomość: 2 mieczy - blokady Podświadomość: 4 buław - ze uwolnisz sie od problemu Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy...- możliwe Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - czas przemyslen i to duzych Obawy: Cesarz - ze nie masz tego co chciala bys miec, czegos cennego Nadzieje: Głupiec - Na początek czegoś nowego Otoczenie: Rycerz Mieczy - ktoś może byc, ktos kto byłby zainteresowany Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło -troche sprzeczne karty. Ale sadze,ze sie pozbierasz i bedziesz szukala kogos na nowo (krolowa kieli jako szukajaca milosci) 1 Cytuj
maddie88 Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 @Trida i panna.marta: Jest dużo przemyśleń, smutno też jest..bywało o wiele lepiej Blokady chyba też sobie nakładam, z obawy przed kolejnym rozczarowaniem... No nic, życie dało kopa, trzeba mieć twardą dupę i się pozbierać... Dziękuję, dziewczyny Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Witam Dziękuję Inez za wyciągnięcie karcioch To jest: Pustelnik - Dużo teraz myślę, samotność też już trochę doskwiera... Krzyżuje się: 5 mieczy - Nie było happy endu, jestem po rozstaniu...już jakiś czas, ale nadal mam wrażenie, że...jakoś mi los nie sprzyja w tej materii... Nastawienie: Księżyc - Zaczynam wątpić, ale z drugiej strony te obawy to chyba bardziej mój wymysł i odbiór rzeczywistości: takie pozytywne przesłanie Księżyca Świadomość: 2 mieczy - Dużo we mnie emocji, które ukrywam, trzymam w sobie...czuje się jak w sytuacji bez wyjścia... Podświadomość: 4 buław - Podświadomie jednak dążę do harmonijnej relacji... Mija: Król Kielichów - Pan, z którym się rozstaliśmy... Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - Nadchodzą zmiany i to na dobre... Może przeboleję, co moje i zacznę nowy rozdział... Obawy: Cesarz - ...że facet będzie chciał dominować Nadzieje: Głupiec - Na początek czegoś nowego Otoczenie: Rycerz Mieczy - Hmmm...chyba zrywy jakiegoś pana, ale bardziej nerwowe niż spontaniczne... W sumie to chyba wiem, o kogo może chodzić Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - Troszkę będzie u mnie emocjonalnie...ale pójdę dalej, zrobię kolejny krok... Stwierdzę, że it's time to move on... Tutaj w Magu jakiś pan może zacząć czarować... A jak Wy to widzicie? Pozdrawiam, Maddie Maddie na razie jestes sama troche obolała inie bardzo wiedzaca czy juz byc kogos chciała ( bo z jednej strony tak ale z drugiej to moze i nie do konca (Ksiezyc, 2 mieczy) ) podswiadomie dążysz do stabilnych relacji, chcialabys zwiazku ale i obawiasz sie, że hm.... jakiegos pana z pracy? bynajmniej jak na moj gust to wejdziesz w jakas relacje/ spotkanai z nowym panem, ktory niespodziewanie pojawi sie w Twoim życiu ()albo juz jest od niedawna) Cytuj
maddie88 Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 Maddie na razie jestes sama troche obolała inie bardzo wiedzaca czy juz byc kogos chciała ( bo z jednej strony tak ale z drugiej to moze i nie do konca (Ksiezyc, 2 mieczy) ) podswiadomie dążysz do stabilnych relacji, chcialabys zwiazku ale i obawiasz sie, że hm.... jakiegos pana z pracy? bynajmniej jak na moj gust to wejdziesz w jakas relacje/ spotkanai z nowym panem, ktory niespodziewanie pojawi sie w Twoim życiu ()albo juz jest od niedawna) Tak jest...chciałabym, ale... Co do pana z pracy, to taki jest i mam wrażenie, że stąpamy po kruchym lodzie... Jakiś jednoznacznych kroków pan na szczęście nie podjął i mam nadzieję, że tak zostanie. To jest jednak praca, a oboje mamy teraz trudny czas... Więc mam bardzo mieszane uczucia... No nic, na szczęście koniec grudnia blisko Będę weryfikować Dzięki, rogi Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 27 Listopada 2013 Napisano 27 Listopada 2013 Witaj maddie88 To jest: Pustelnik - Tak, albo mozesz sie czuc samotna, badz ogolnie teraz potrzebujesz sie wyciszyc, isc swoja wlasna droga, przemyslec rozne sprawy. Chodz Eremita na zewnatrz wyglada bardzo skromnie, to w srodku ma ukryte bogactwo wiedzy, doswiadczenia. Moze to czas na to, abys przewartosciowala swoje zycie. Eremita to madry czlowiek. Krzyżuje się: 5 mieczy - Tak, sa przeciwnosci ze sie cos w tej sprawie nie udaje, jakies albo walki wewnetrzne, badz walki z kims innym. Nastawienie: Księżyc - Tak mozesz miec nastawienie niezbyt optymistyczne, zwatpienie, takze wielka niewiadoma, jakies obawy, albo lęki, albo tez masz jakies marzenia (Księżyc). Świadomość: 2 mieczy - Wielka niewiadoma, zwatpienie, bladzeniepo omacku, trudnosc z podjeciem decyzji. Podświadomość: 4 buław - Tak, do tego aby utworzyc cos stabilnego, aby wreszcie gdzies zapuscic korzenie, czuj sie pewnie, miec zaufanie. Mija: Król Kielichów - Mija to co bylo wczesniejz jakims panem, albood odszedl albo ty podjelas decyzje o rozstaniu. Krol kielichow, to zwykle partner, maz, itp. Nadchodzi: Śmierć/Kapłan - Zakonczy sie jakis etap w twoim zyciu, cos umrze smiercia naturalna, przyjda zmiany, transformacje. Arcykaplan, moze tez mowic o nauce, z karta smierc, np: zakonczenie nauki. Takze to moze byc ogolnie koniec jakiegos etapu (smierc) oraz jakas nauka (arcykaplan). Te karty obok siebie mowi tez o duchowych (arcykaplan) transformacjach (smierc). Oraz jakies sprawy u czlowieka o typie arcykaplana. Obawy: Cesarz - . Tak, alb ze bedzie chcial miec dominujaca pozycje, albo obawa ze nie spotkasz tego swojego Cesarza o jakim martzysz. Nadzieje: Głupiec Tak nadzieja na poczatek czefgos nowego, na nowe mozliwosci, na beztroske. Otoczenie: Rycerz Mieczy - Hmmm...chyba zrywy jakiegoś pana, ale bardziej nerwowe niż spontaniczne... W sumie to chyba wiem, o kogo może chodzić Tak, ktos tam moze byc nerwowy, nerwowo reagowac.... Wynik do końca grudnia 2013 r.: Królowa Kielichów 6 mieczy 3 kielichów Mag suma Koło - Troszkę będzie u mnie emocjonalnie...ale pójdę dalej, zrobię kolejny krok... Stwierdzę, że it's time to move on... Tutaj w Magu jakiś pan może zacząć czarować... czeka cie wyjazd (6 mieczy), na imprezke (3 kieliochow), albo ogolnie bedzisz miec czas towarzyski. Kroloa kielichow to mozesz byc ty albo twoja mama. Mag duzo komunikacji, kontaktow, wszystko w twoich rekach. mag tez moze zapowiadac faceta czarusia, to prawda. Suma - kolo: nagle cos sie odmieni, albo wprowadzi troche chaosu w zyciue. Pozdrawiam. Pozdrawiam, Maddie 1 Cytuj
maddie88 Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Napisano 25 Stycznia 2014 Weryfikacja: Przepraszam, że z lekkim poślizgiem... Faktycznie, był to czas, w którym przerobiłam pewne uczucia do końca, powoli otwieram się na coś nowego... Pana pewnego poznałam, ale....w zasadzie spotkaliśmy się dopiero dwa razy i na razie nie myślę nad kolejnym spotkaniem Dziękuję jeszcze raz, dziewczyny Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi