Halsky Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Witam. Proszę mi pomóc zinterpretować rozkład mojej żony na pracę. Obecnie ma umowę na zastępstwo, ale chcielibyśmy wiedzieć jak to będzie wyglądać w przyszłości. ROZKŁAD 3 2 4 1 5 i do 5 dobrałem dwie karty 6 i 7 1. Obecna sytuacja 2. Co stanie się wkrótce - bardzo krótki czas 3. Sedno sprawy, sprawa kluczowa 4. Niedaleka przyszłość w tym przypadku 6 miesięcy 5. Wynik, a 6 i 7 karty pomocnicze do wyniku Oto co wyszło 1. VI kijów 2. Królowa mieczy 3. GŁUPIEC XXII 4. As monet 5. IX mieczy 6. VI mieczy 7. IV kije Moja interpretacja: Obecnie moja żona czuje spełnienie w obecnej pracy, W najbliższej przyszłości będzie trzeba się wykazać pewnością siebie lub jakiś mężczyzna pomoże. Możliwa jest zmiana pracy, ale bez wysiłku. niedługo przyjdzie nagroda - nowa praca. Mimo, że wszystko jest beznadziejnie to niebawem będzie bardzo dobrze. Trzeba obrać nowy kierunek działania i będzie się świętować w nowej pracy - zadowolenie. I to wygląda że będzie nie dalej niż 6 miesięcy. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 6 kijów mówi o tym, co już się stało czyli zwycięstwo, zdobycie posady(chociaż na chwilę) wkrótce należy podjąć decyzję kierując się rozsądkiem, zostanie wezwana przez szefa/szefową na rozmowę, będzie nadal pracować tak jak do tej pory, ale chłodniejszym, logicznym podejściem czyli na zasadzie lepiej się nie przywiązywać sednem sprawy jest ta nowa praca lub chęć zaczęcia czegoś na stałe, teraz jesteście zadowoleni, ale przed Wami wielka niewiadoma wydatki, propozycja czegoś lepszego, szansa brak spokojnych nocy, podróż/odcięcie się od starego, świętowanie Rozkład zaczyna się pozytywną kartą - 6 kijów - a kończy również ładnie - 4 kije. Jak dla mnie sprawa z miejscem pracy skończy się dobrze Mało tutaj AW, sprawa pewnie nie nabierze takiego tempa, wydaje Ci się to teraz ważne, ale tak na prawdę to prosta sprawa. Dużo tu mieczy, zapewne burza mózgów. Nie czujecie stabilności, takiej jakbyście chcieli. Nie jest związana z tą pracą emocjonalnie. Cytuj
Agiatis Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 1. Obecna sytuacja2. Co stanie się wkrótce - bardzo krótki czas 3. Sedno sprawy, sprawa kluczowa 4. Niedaleka przyszłość w tym przypadku 6 miesięcy 5. Wynik, a 6 i 7 karty pomocnicze do wyniku Oto co wyszło 1. VI kijów 2. Królowa mieczy 3. GŁUPIEC XXII 4. As monet 5. IX mieczy 6. VI mieczy 7. IV kije Obecna sytuacja - jest zadowolona z pracy czyje sie jakby wygrała, prawdopodobnie będzie rozmowa z szefową( Królowa mieczy), żona będzie musiała dokonać wyboru. lub zacząć nowy etap...As monet sugeruje początek nowej pracy lub jakieś pieniądze z pracą związane, ale nie będzie to chyba satysfakcjonująca sytuacja gdyż 9 mieczy mówi że będzie rozczarowana... Jednak porzuci te złe myśli,znajdzie rozwiązanie które da żonie spełnienie - myślę że znajdzie nową prace, lub z kim będzie współpracowała;) Pozdrawiam;) 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Witam. Proszę mi pomóc zinterpretować rozkład mojej żony na pracę. Obecnie ma umowę na zastępstwo, ale chcielibyśmy wiedzieć jak to będzie wyglądać w przyszłości. ROZKŁAD 3 2 4 1 5 i do 5 dobrałem dwie karty 6 i 7 1. Obecna sytuacja 2. Co stanie się wkrótce - bardzo krótki czas 3. Sedno sprawy, sprawa kluczowa 4. Niedaleka przyszłość w tym przypadku 6 miesięcy 5. Wynik, a 6 i 7 karty pomocnicze do wyniku Oto co wyszło 1. VI kijów 2. Królowa mieczy 3. GŁUPIEC XXII 4. As monet 5. IX mieczy 6. VI mieczy 7. IV kije Moja interpretacja: na mój gust będzie nowa propozycja pracy -stabilna i nawet nieźle płatna. Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Obecna sytuacja - VI kijów Jest dobrze, Twoja żona jest zadowolona. Praca sprawia jej satysfakcję Niedaleka przyszłość - Królowa mieczy Tutj możliwa rozmowa z przełożoną, jakieś cięcia w budżecie mogą się pojawić, lub wyimaginowane niezadowolenie szefowej i trzeba będzie się zastanowić, czy Twoja żona na pewno bd chciała dalej tam pracować, bo możliwe, że warunki się zmienia (na gorsze :/) Sprawa kluczowa - GŁUPIEC XXII powiedziałabym, ze próba ‘wykiwania’ Twojej żony. Ma robić więcej za te same pieniądze 6 mce - As monet możliwe, że nawinie się jakaś inna praca, lepiej płatna Wynik - IX mieczy, VI mieczy, IV kije niestety sytuacja w pracy zacznie się pogarszać i sugerowałabym, że 6 mieczy ‘zmienia pracę’. A 4 kije- dla mnie ta karta zawsze miała pozytywny wydźwięk i to taki ‘rodzinny trochę’. Z podsumy Słoneczko wiec wszystko dobrze się skończy powodzenia życzę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi