Gość Nayala Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 uczucia: rydwan, mag, as buław wydaje mi się jakbym kogos w podrózy miala poznac...? praca 5 denarów, słonce, 2 denary Moze będą wahania co wybrac,zrobic... rozrywka krolowa mieczy, pustelnik, 6 kielichow kontakty z kims z przeszlosci,albo przyjaciolka Cytuj
gucio19 Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 uczucia:rydwan, mag, as buław wydaje mi się jakbym kogos w podrózy miala poznac...? przychodzi mi na myśl ze może też wszystko się zadzieje dosyć szybko, a pan będzie pewny siebie, zdecydowany.... Jakis romans się swieci chyba praca 5 denarów, słonce, 2 denary Moze będą wahania co wybrac,zrobic... może dostaniesz jakas dodatkowa oferte pracy rozrywka krolowa mieczy, pustelnik, 6 kielichow kontakty z kims z przeszlosci,albo przyjaciolka może to będzie czas wspominania, usuniecia się w cien mogłam się pomylić bo dopiero zaczynam , może mnie ktoś poprawić Cytuj
emilr Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 uczucia: rydwan, mag, as buław ktoś spowoduje, że szybciej zabije Ci serduszko. Moze rzeczywiscie na wyjeździe. Możesz kogoś poznać praca 5 denarów, słonce, 2 denary też myśle, ze staniesz przed jakimś wyborem. Może to byc dla Ciebie troche kłopotliwe i troche zaprzątnie Ci głowę. rozrywka krolowa mieczy, pustelnik, 6 kielichow Mało rozrywkowo w grudniu. Bardziej spokojnie, raczej w gronie przyjaciół, czy rodziny. Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 uczucia:rydwan, mag, as buław raczej chwilowy flirt niż cos stałego. Relacja bardzo fizyczna praca5 denarów, słonce, 2 denary jeśli masz pracę to widać wahanie –zostać czy odejść a jeśli nie – odnoszę wrazenie, zę dostaniesz propozycje pracy, całkiem fajna ale bd musiała pracować np. w sylwestra albo Nowy Rok i stąd wahanie rozrywka[/b]krolowa mieczy' date=' pustelnik, 6 kielichow [/quote']raczej nic ciekawego. Spotkania takie o w starym gronie znajomych. Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 uczucia: rydwan, mag, as buław-> eremita będzie się działo, jeśli sie ktoś pojawi to może coś z tego wyniknąć praca 5 denarów, słonce, 2 denary-> kapłanka w tych kartach widzę szanse albo na dorobienie sobie (jakaś praca dorywcza)- jeśli już coś masz lub poszukiwanie pracy dorywczej która wyprowadziłaby Cię choć trochę na prosto (jeśli jej nie masz) rozrywka krolowa mieczy, pustelnik, 6 kielichow -> umiarkowanie coś czuję,że będziesz chciała troszkę posiedzieć w samotności, ewentualnie takie spokojne spotkania w domciu przy herbatce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi