Skocz do zawartości

Prośba o pomoc w interpretacji rozkładu :)

santi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Z mojej strony prośba do bardziej doświadczonych o pomoc w interpretacji rozkładu także jeżeli ktoś z was może pomóc to bardzo proszę :)

i dziękuję.

"Trudny wybór"

1

2 3 4

1-Dylemat lub zapytanie

2-Wybór A (powiedzieć)

3- Wybór B (nie mówić)

4-Dodatkowa ewentualność

Pytanie:Czy powiedzieć panu X o co do niego czuję i oto moje karty:

1-Koło fortuny

2-Giermek kielichów

3-Cesarzowa

4-Kochankowie

Wg mnie nie ma znaczenia jaką decyzję podejmę ponieważ nadejdą zmiany na które nie do końca będę miała wpływ, wydaje mi się że będa to jednak zmiany pozytywne, moja decyzja o tym czy powiedzieć czy nie może ewentualnie przyspieszyć bądź odwlec pewne wydarzenia, ale zanim podejmę decyzję muszę rozważyć i przeanalizować całą sytuację.

Napisano

Ja bym nie mowila, Cesarzowa stoi wyzej od giermkna pucharow, i to jedyny pomysl jaki mi przychodzi jak interpretowac te karty, poniewaz obie mowia mi o podjeciu dzialania.

• Maestro
Napisano

Tak jak Jagodowa Truskawka - jak nie powiesz będziesz usatysfakcjonowana - Cesarzowa,jak powiesz on może mieć problem co zrobić z tym wyznaniem. Giermek Kielichów jest nadwrażliwy wręcz. Zdaj się na los - Koło Fortuny. Słuchaj się serca,sama wyczujesz co i jak - Kochankowie.

Napisano

Karty wskazuja na zachowanie dyskrecji.Więcej przez to osiagniesz.Pozostaw to czasowi i losowi

Napisano

Pytanie:Czy powiedzieć panu X o co do niego czuję i oto moje karty:

Dylemat - 1-Koło fortuny

Powiedzieć - 2-Giermek kielichów

Nie powiedzieć - 3-Cesarzowa

Dodatkowa ewentualność - 4-Kochankowie

Stoisz na rozdrożu, nie wiesz co zrobić, w gruncie rzeczy, wg mnie, Koło wypadło bo tak naprawdę każda decyzja prowadzi do tego samego rozwiązania – jedna szybciej druga wolniej.

Ja bym rozpatrzyła na Twoim miejscu ewentualność połączoną z cesarzową – na razie nie mów, wstrzymaj się ALE dawaj znaki. Pokazuj, że Ci zależy itd. :)

Powodzenia życzę :D

Napisano (edytowane)

Dziękuję za pomoc:) chyba jednak nie powiem zobaczymy co będzie dalej... ale jeżeli ktoś ma jeszcze jakiś pomysł na ten rozkład to piszcie:)

Edytowane przez santi
Napisano

Dokładnie jak poprzedniczki, uważam, ze powinnaś sie wstrzymać z deklaracjami. Z mojego doświadczenia Pazik Kieli to taka niefrasobliwość i emocjonalność na granicy naiwności, ergo możesz się tym trochę sfrajerzyć... Przez oddanie się jak na tacy, jak dziecko staniesz sie mniej pożądana... Nie przyspieszaj, mówią te karty, ale także nie mówią o tym by Pan sam z siebie zadziałał. Decyzja wyklaruje się, gdy sytuacja do tego dojrzeje. Ta, którą byś Ty zainicjowała nie wprowadzi rewolucji.

obserwuj i słuchaj siebie

:slonko: