santi Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Witam Z mojej strony prośba do bardziej doświadczonych o pomoc w interpretacji rozkładu także jeżeli ktoś z was może pomóc to bardzo proszę i dziękuję. "Trudny wybór" 1 2 3 4 1-Dylemat lub zapytanie 2-Wybór A (powiedzieć) 3- Wybór B (nie mówić) 4-Dodatkowa ewentualność Pytanie:Czy powiedzieć panu X o co do niego czuję i oto moje karty: 1-Koło fortuny 2-Giermek kielichów 3-Cesarzowa 4-Kochankowie Wg mnie nie ma znaczenia jaką decyzję podejmę ponieważ nadejdą zmiany na które nie do końca będę miała wpływ, wydaje mi się że będa to jednak zmiany pozytywne, moja decyzja o tym czy powiedzieć czy nie może ewentualnie przyspieszyć bądź odwlec pewne wydarzenia, ale zanim podejmę decyzję muszę rozważyć i przeanalizować całą sytuację. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 23 Listopada 2013 Napisano 23 Listopada 2013 Ja bym nie mowila, Cesarzowa stoi wyzej od giermkna pucharow, i to jedyny pomysl jaki mi przychodzi jak interpretowac te karty, poniewaz obie mowia mi o podjeciu dzialania. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Listopada 2013 Maestro Napisano 24 Listopada 2013 Tak jak Jagodowa Truskawka - jak nie powiesz będziesz usatysfakcjonowana - Cesarzowa,jak powiesz on może mieć problem co zrobić z tym wyznaniem. Giermek Kielichów jest nadwrażliwy wręcz. Zdaj się na los - Koło Fortuny. Słuchaj się serca,sama wyczujesz co i jak - Kochankowie. Cytuj
beatrycze18 Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Karty wskazuja na zachowanie dyskrecji.Więcej przez to osiagniesz.Pozostaw to czasowi i losowi Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Pytanie:Czy powiedzieć panu X o co do niego czuję i oto moje karty: Dylemat - 1-Koło fortuny Powiedzieć - 2-Giermek kielichów Nie powiedzieć - 3-Cesarzowa Dodatkowa ewentualność - 4-Kochankowie Stoisz na rozdrożu, nie wiesz co zrobić, w gruncie rzeczy, wg mnie, Koło wypadło bo tak naprawdę każda decyzja prowadzi do tego samego rozwiązania – jedna szybciej druga wolniej. Ja bym rozpatrzyła na Twoim miejscu ewentualność połączoną z cesarzową – na razie nie mów, wstrzymaj się ALE dawaj znaki. Pokazuj, że Ci zależy itd. Powodzenia życzę Cytuj
santi Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) Dziękuję za pomoc:) chyba jednak nie powiem zobaczymy co będzie dalej... ale jeżeli ktoś ma jeszcze jakiś pomysł na ten rozkład to piszcie:) Edytowane 24 Listopada 2013 przez santi Cytuj
Czarownica Napisano 25 Listopada 2013 Napisano 25 Listopada 2013 Dokładnie jak poprzedniczki, uważam, ze powinnaś sie wstrzymać z deklaracjami. Z mojego doświadczenia Pazik Kieli to taka niefrasobliwość i emocjonalność na granicy naiwności, ergo możesz się tym trochę sfrajerzyć... Przez oddanie się jak na tacy, jak dziecko staniesz sie mniej pożądana... Nie przyspieszaj, mówią te karty, ale także nie mówią o tym by Pan sam z siebie zadziałał. Decyzja wyklaruje się, gdy sytuacja do tego dojrzeje. Ta, którą byś Ty zainicjowała nie wprowadzi rewolucji. obserwuj i słuchaj siebie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi