Skocz do zawartości

W grudniu po południu,czyli jak to będzie w ostatnim miesiącu roku...

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Uwaga - do każdego pytania karty tasowane,stąd wiele powtórzeń.

Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc suma Rydwan HB Wieżą/Rydwan z początku sielanka, szef może nie dostrzegać problemu w natłoku zajęć, ale pod koniec chyba przeprowadzimy jakąś rozmowę wyjaśniającą

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy suma Pustelnik HB Siła/Kapłanka będę zyła z ołówkiem w ręku, na luzie, pod koniec jakieś wątpliwości mnie ogarną, może za duzo wydam

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Rydwan jakiś kontakt z kimś kogo zna mnie czeka i walka o zmiany,widąc kilku facetów koło mnie i w sumie zadowolenie

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet suma Rydwan HB Cesarz w zasadzie w początku fajnie i sielankowo, moge się przeziębic pod koniec grudnia

Niespodzianka 7 buław Śmierć Rydwan Wieża Giermek Mieczy Giermek Monet suma Świat HB Rydwan ktoś to z dużą doza determinacji zawalczy o jakieś zmiany, o jakiś kontakt,widać lekkie spięcia, nieporozumienia, jakby czekać mnie miała rozmowa jakaś

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław suma Cesarz HB Mag mam pozwolić wykazać inicjatywę panu, ale i ja mam nie być bierna

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag widać, ze będę go oceniała, widac rozmowę wyjasniającą, oczyszczającą, która sprawi, że on się totalnie zagubi..

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan z tym relacja w necie jak najbardziej,ja nadal zimna i sceptyczna,widac dużo kontaktów z nim

Napisano
Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc suma Rydwan HB Wieżą/Rydwan
może być jakieś drobne nieporozumienie, ale wszystko zostanie wyjaśnione

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy suma Pustelnik HB Siła/Kapłanka
z finansami będzie okey jak najbardziej, na koniec miesiąca chyba będziesz chciała coś kupić, ale może się okazać, że trochę Ci brakuje...

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Rydwan
ojjj tu się będzie duuużo dziać, dużo zmian uczuć, będziesz obserwować, ale później tak jakby zmienisz podejście na jakiś temat i chyba stwierdzisz, że sama powinnaś zawalczyć o własne szczęście... że nie opłaca się być biernym...

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet suma Rydwan HB Cesarz
myślę, że w porządku chociaż możesz czuć jakieś przygnębienie... może pogoda tak na Ciebie wpłynie...

Niespodzianka 7 buław Śmierć Rydwan Wieża Giermek Mieczy Giermek Monet suma Świat HB Rydwan
no tutaj widać, że coś nagle się zmieni i to bardzo mocno chyba za sprawą jakiegoś młodego mężczyzny, ta niespodzianka sprawi, że bardziej otworzysz się na zmiany...

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław suma Cesarz HB Mag
dawać szansę do kontaktu innym i sama też się wykazywać inicjatywą

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag
będziesz zadowolona z kontaktu, ale będziesz też tak jakby z dystansem oceniać tą relację

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan
wydaje mi się, że tutaj będzie różnie, będziesz marzyć o kontakcie, rozmyślać, kontakt będzie chyba bardziej wirtualny, ale ty też będziesz chyba ucinać ten kontakt, będziesz też na dystans....
Napisano

Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc suma Rydwan HB Wieżą/Rydwan - wydaje mi się, że na podstawie jakiegoś nie porozumienia lub konfliktu wew. podejmiesz ldecyzję o zmianie pracy, odejściu lub pojawi sie taka mysl na powaznie. Po prostu bedzie Ci brakowalo tego co bylo do tej pory.

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy suma Pustelnik HB Siła/Kapłanka zastanawiam sie czy nie pojawi sie mysl,ze stac Cie na wiecej jesli chodzi o wzgledy finansowe

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Rydwan zakonczenie czegos co trwa do tej pory a od polowy miesiaca ropoczecie z kims kto moze byc oddalony od ciebie (w sensie km)

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet suma Rydwan HB Cesarz wydaje mi sie,ze poczujesz sie zmeczona zbyt duza iloscia rzeczy ktore masz na glowie

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław suma Cesarz HB Mag -mysle,ze powinnas dac troche wolnej reki komus podtrzymywac relacje z kims kto pasuje do krola bulaw

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag -to chyba jest ktos z kim dziela cie km i to tworzy dystans

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan chyba bardziej Ci zalezy na nim niz na X, widac tu twoja wieksza aktywnosc i zaangazowanie wzgledem X

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc suma Rydwan HB Wieżą/Rydwan - wydaje mi się, że na podstawie jakiegoś nie porozumienia lub konfliktu wew. podejmiesz ldecyzję o zmianie pracy, odejściu lub pojawi sie taka mysl na powaznie. Po prostu bedzie Ci brakowalo tego co bylo do tej pory.

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy suma Pustelnik HB Siła/Kapłanka zastanawiam sie czy nie pojawi sie mysl,ze stac Cie na wiecej jesli chodzi o wzgledy finansowe

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Rydwan zakonczenie czegos co trwa do tej pory a od polowy miesiaca ropoczecie z kims kto moze byc oddalony od ciebie (w sensie km)

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet suma Rydwan HB Cesarz wydaje mi sie,ze poczujesz sie zmeczona zbyt duza iloscia rzeczy ktore masz na glowie

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław suma Cesarz HB Mag -mysle,ze powinnas dac troche wolnej reki komus podtrzymywac relacje z kims kto pasuje do krola bulaw

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag -to chyba jest ktos z kim dziela cie km i to tworzy dystans

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan chyba bardziej Ci zalezy na nim niz na X, widac tu twoja wieksza aktywnosc i zaangazowanie wzgledem X

Z X dzielą mnie kilometry to prawda, reszta również bardzo prawdopodobna:)

Gość AngeloYasmine
Napisano

Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc suma Rydwan HB Wieżą/Rydwan natłok zajęć i jakaś poważna rozmowa z szefem nie wiem ale odnoście twojego przeniesienia w inne miesjce???

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy suma Pustelnik HB Siła/Kapłankaposzalejesz i bedziesz miala marsowa minę bo za duzo wydalaś:P

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Rydwan kilku zabiegajacych ale nikt konkretny

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet suma Rydwan HB Cesarz sielanka ale możesz po świtach miec problemy z ukladem trawiennym

Niespodzianka 7 buław Śmierć Rydwan Wieża Giermek Mieczy Giermek Monet suma Świat HB Rydwan kontkt z młodym męzczyną niespodziewany rozmowa jakaś i znowu wyjedzie daleko

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław suma Cesarz HB Mag nie wiem ale skojarzyło mi się z ciagłym richem działaniem a nie czekaniem az Pan sam zadziała/......

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag doprowadzisz do rozmowy która nie będzie miła zranisz Pana który jest daleko i wrócic ,będzie propozycja tylko romansu na co się nie zgodzisz

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan kontakt z panem nadal ale bez ruszenia do przodu nic wiecej niz to co ejst nie będzie.....

Napisano

Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc suma Rydwan HB Wieżą/Rydwan

oj nieciekawie. Jakiś strach przed potencjalnym zwolnieniem, chociaż też widać, że sama masz dość i sama masz ochotę się zwolnić. Ale jest światełko w tunelu, emocje opadną i wszystko się ułoży. Widać, zę jakieś twoje wyobrażenie o pracy ‘runie’ i będziesz ‘robiła swoje’

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy suma Pustelnik HB Siła/Kapłanka

koleżanka się chyba na awans szykowała albo podwyżkę – by ktoś docenił Twoją prace, starania ale nic z tego raczej nie wyjdzie :/

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Rydwan

zdenerwowanie, frustracja, złość ale później spokój i zajęcie się sobą.

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet suma Rydwan HB Cesarz

wspomnienia ale mieszane ze smutkiem, rozczarowaniem. Coś na zasadzie ‘szkoda, ze nie wyszło’, mogłam to inaczej rozegrać itd.

Niespodzianka 7 buław Śmierć Rydwan Wieża Giermek Mieczy Giermek Monet suma Świat HB Rydwan

coś się zacznie na nowo. Jest szansa na ‘odrodzenie’ ;)

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław suma Cesarz HB Mag

chwytaj byka za rogi i działaj :D bazuj na swoim doświadczeniu i działaj

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag

Ty chyba zakończysz tą relację, choć pan nadal będzie się starał, zabiegał itd. Sama nie do końca bd przekonana, czy kończyć, bo z jednej strony fanie ale z drugiej trochę tak no nie hallo… Ty tutaj grasz pierwsze skrzypce bardziej

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan

oj oj na poczatku jakieś złudne nadzieje, widać, że jesteś zdystansowana ale jednak coś się rusza, coś się dzieje i jakieś emocje są.
  • Lubię to! 1
Napisano
Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc

współpraca, dobre porozumienie intelektualne lub zamknięcie się na jakiś czas, w 6 pucharach są miłe, ciepłe uczucia(może dopadną Cię wspomnienia?), sprawiedliwość - równowaga, nic się nie zmieni lub szef zaprosi na dywanik do siebie, to też karta rozliczeń(nagroda/upomnienie)

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy

dobrze, nie będzie najgorzej :)

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów

ruszą do przodu i to szybko, dużo się zacznie dziać w tej sferze, odnowienie znajomości, walka przed zmianami, drobne potyczki, ale w końcu zadowolenie, poczujesz się usatysfakcjonowana/spełniona

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet

odżyjesz, powspominasz miłe chwile, może Cię dopaść poczucie braku czegoś(uczucia ze strony mężczyzny, pieniędzy, rezygnacja z czegoś)

Niespodzianka 7 buław Śmierć Rydwan Wieża Giermek Mieczy Giermek Monet

walka z transformacją, z tym co nieuniknione a i tak to ruszy(chcesz czy nie), nadchodzą zmiany; może chodzi o pracę, pieniądze, porozumienie z kimś, bądź uważna i ostrożna

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław

bardzo namiętne karty, jednak para królewska ma to opanowane do perfekcji, to że w nich aż kipi, nie oznacza, że pozwolą się ponieść emocjom, są nadal ciepli, patrzą optymistycznie, ale są dorośli; może też chodzić o współpracę z kimś, dzięki, której poczujesz się lepiej

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów

zamknięcie tego ciepła w czterech ścianach, później powieje chłodem i rozrachunek, następnie ruszy do przodu, może jakaś propozycja lub chęć takowej otrzymania,

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław

marzenia, fantazje, tutaj podobnie jak powyżej, jednak w tym przypadku coś może potoczyć się szybciej lub chcesz aby tak się stało

Napisano

Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc suma Rydwan HB Wieżą/Rydwan - jakies sprawy, na które było przymykane oko rusza do przodu i trzeba bedzie sie nimi zając

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy suma Pustelnik HB Siła/Kapłanka - chyba zastanawianie nad tym na co kaske przeznaczyc a co odpuścic

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Rydwan -jakies nagłe zmiany z oporutniastą- ale bedziesz z nich zadowolona

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet suma Rydwan HB Cesarz - będzie Ci brakowało kontaktu z kimś z przeszłości

Niespodzianka 7 buław Śmierć Rydwan Wieża Giermek Mieczy Giermek Monet suma Świat HB Rydwan szansa na wyjasnienie pewnych kwestii z panem

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław suma Cesarz HB Mag - daj dzialac innym- ale sama tez dzialaj

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag - mam wrazenie, ze ten sie pojawi jak błędny rycerz ni z gruszki ni z pietruszki

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan - ten Cie chyba czyms nieźle zjadowi i bedzie musialo byc jak Ty chcesz -czyli postawisz na swoim Inez

• Maestro
Napisano

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag - mam wrazenie, ze ten sie pojawi jak błędny rycerz ni z gruszki ni z pietruszki

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan - ten Cie chyba czyms nieźle zjadowi i bedzie musialo byc jak Ty chcesz -czyli postawisz na swoim Inez

W obu przypadkach : BINGO!

Gość gość5
Napisano
W obu przypadkach : BINGO!

suuuuuuuuper!!!!!!!!!!-znaczy, że dobrze widze :)

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Praca 2 mieczy 6 kielichów Sprawiedliwośc suma Rydwan HB Wieżą/Rydwan z początku sielanka, szef może nie dostrzegać problemu w natłoku zajęć, ale pod koniec chyba przeprowadzimy jakąś rozmowę wyjaśniającą

Było spokojnie w pracy, w pewnym momencie uratowałam mówiąc brzydko tyłek szefowi,bo była kontrola, na koniec miesiaca dostałam pieniądze na Święta, dali mi urlop i przystali na moje propozycje dot.krótszej pracy w okresie okołoświątecznym:)

Finanse 3 monet 6 kielichów 2 mieczy suma Pustelnik HB Siła/Kapłanka będę zyła z ołówkiem w ręku, na luzie, pod koniec jakieś wątpliwości mnie ogarną, może za duzo wydam

wydawałam na prezenty, nawet kupiłam sobie ciuchy, dostałam dodatkowe pieniadze, ale czeka mnie wydatek na przegląd samochodu, nieplanowany, bo przejechaliśmy 60 tys.km

Uczucia Rydwan Sąd 7 buław Śmierć 5 buław 9 kielichów suma Kapłan HB Rydwan jakiś kontakt z kimś kogo zna mnie czeka i walka o zmiany,widąc kilku facetów koło mnie i w sumie zadowolenie

kontakty z kims,na kim mi zalezało,poza tym cały czas zabiega o mnie jeden pan, w miedzyczasie powrócił ktoś z przeszłości,takm więc 5 buław pięknie pokazała męskie towarzystwo

Samopoczucie Sąd 6 kielichów 5 monet suma Rydwan HB Cesarz w zasadzie w początku fajnie i sielankowo, moge się przeziębic pod koniec grudnia

samopoczucie bardzo dobre, w 5 monet świadomość czekajacych wydatków

Niespodzianka 7 buław Śmierć Rydwan Wieża Giermek Mieczy Giermek Monet suma Świat HB Rydwan ktoś to z dużą doza determinacji zawalczy o jakieś zmiany, o jakiś kontakt,widać lekkie spięcia, nieporozumienia, jakby czekać mnie miała rozmowa jakaś

pan zawalczył ostro, znowu odmówiłam, poza tym niespodziewane kontakty z innymi [/b

Rada As Buław Król Buław Królowa Buław suma Cesarz HB Mag mam pozwolić wykazać inicjatywę panu, ale i ja mam nie być bierna

Relacja z X 4 buław Królowa Mieczy Sprawiedliwość Rydwan Rycerz Kielichów suma Kapłanka HB Słońce/Koło/Mag widać, ze będę go oceniała, widac rozmowę wyjasniającą, oczyszczającą, która sprawi, że on się totalnie zagubi..

odezwał sie kilka razy, ale chciał jednego, więc zachowałam się jak ta królowa i rzeczowo mu wyjasniłam, że nie do mnie takie propozycje....nie wiem o co chodzi z Rydwanem i Ryckiem Kiel,może uniósł się dumą, może się odezwie, bo mi czasem karty "przechodzą" na następny miesiac

Relacja z Y 7 kielichów Sprawiedliwośc Królowa Mieczy 8 buław suma Cesarzowa HB Kapłan z tym relacja w necie jak najbardziej,ja nadal zimna i sceptyczna,widac dużo kontaktów z nim

dodam,ze dzwonił sporo, łącznie z Sylwestrem:)