Skocz do zawartości

Kijem Wisły nie cofnę... (ZWERYFIKOWANY)

Trida

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Trzy weryfikowalne więc daje do działu z interpretacjami

Postawiłam sobie karciochy na Pana, z którym była duuuża chemia, ale Pan się odciął (http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/74855-dylemat-te-same-karty-na-dwa-pytania.html).

Napisałam mu dość dosadną wiadomość na fb. Powiedziałam, że zero odzewu do jutra to mu ułatwię zadanie i go usunę ze znajomych, co by się chłopina nie musiał obawiać, zę zobaczę obok jego nazwiska zieloną kropeczkę ;)

Jak zareaguje na wiadomość ode mnie

4 denary, siła, wieża ---> kochankowie

na początku się wycofa, nie do końca bd wiedział, jak ma się zachować. Bd milczał i tutaj wieża - albo odetnie się całkiem albo się odezwie... Niby z podsumy kochankowie -stawiam, ze zajmie się swoją pannicą (a raczej użalaniem nad tym, że mu z nią nie wyszło ;))

weryfikowalne Czy odpisze na moją wiadomość

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazdagwiazda mi sugeruje że tak, ale bezie to w stylu - nie ogarnąłem się jeszcze, potrzebuje czasu... Albo nic nie odpisze ale w gwieździe - da mu do myślenia)

weryfikowalne Czy się spotkamy w ciągu najbliższego miesiąca:

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowanieprzypadkiem, gdzieś ze znajomymi na piwie i on też będzie. Możliwe, ze zaproponuje mi spacer czy coś. Tak 'przy okazji'

weryfikowalne Jak będą wyglądały nasze relacje w ciągu najbliższego tygodnia

Kochankowie, 7 buław, as mieczy --> Śmierći tu mam dylemat - spotkamy się / będzie kontakt, wylew emocji i znów wycofanie po czym rozmowa. Że on musi się odciąć, ze jemu tak lepiej, że ta znajomość nie ma sensu.

Tak czy siak nic z tej znajomości nie bezie ;)

Pan się za bardzo wycofuje i blokuje. A szkoda.

Kto chętny pomóc w interpretacji ;)?

Napisano

Witaj Trida:)

świetna reakcja z Twojej strony, tak trzeba sprowadzać na ziemię dzisiejszych "niby mężczyzn". :)

Spróbuję podać moją interpretację Twoich kart.

Jak zareaguje na wiadomość- podejmie decyzję i odetnie się, w jednej chwili zrezygnuje z tego co było między wami,

Czy odpisze: nie, 2 Miecze to brak chęci do rozmowy, choć Gwiazda może dawać nadzieję, że kiedyś, może, skontaktuje się, Gwiazda działa z opóźnieniem i czasem niestety daje złudne nadzieje

Czy się spotkacie w ciągu miesiąca czyli do 24 grudnia: nie, 9 Buław to czekanie na podjęcie działania, Król Kielichów z założenia nie działa, a Umiarkowanie odsuwa spotkanie grudniowe na kiedyś, w przyszłości, Umiarkowanie to kolejna karta opóźniająca działania,

W najbliższym tygodniu relacje będą ograniczone: W Kochankach podjęcie decyzji, nie łatwe, zmaganie się z emocjami w 7 Buław, przystąpienie do ewentualnej obrony, ale as mieczy odcina was od siebie.

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 1
Napisano

o super... tak bym tego nie postrzegała, myślałam, że sa to weselsze karty ;)

ślicznie dziękuję :)

Napisano

Czy odpisze na moją wiadomość

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazda wydaje mi sie, że nie odpisze. Moze obawia sie, ze za dużo sie p nim spodziewasz, a on wykrzesać z siebie wiecej (moze na razie nie chce) . Albo odpisze cos wymijającego lub po prostu uprzejmego.

Czy się spotkamy w ciągu najbliższego miesiąca:

9 buław, król kielichów, 6 denarów - moze być spotkanie

Jak będą wyglądały nasze relacje w ciągu najbliższego tygodnia

Kochankowie, 7 buław, as mieczy --> Śmierć będą przepychanki, próby porozumienia.

• Lubię to! 1
Napisano

4 denary, siła, wieża ---> kochankowie - zamknie się w sobie....

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazda - moim zdaniem nie odpisze, a jeżeli już odpisze to raczej to podgrzeje konflikt między wami.... 2 mieczy porozumienia nie daje.... to raczej blokada

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowanie może być jakieś przelotne spotkanie

Kochankowie, 7 buław, as mieczy --> Śmierć - czekają Was ciężkie próby, oboje przyjmujecie pozycję obronną - As mieczy czasami też wszystko wyjaśnia... więc albo będzie wóz, albo przewóz, tym bardziej, że jest śmierć w podsumie

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

przeżyje szok, miał Ciebie w znajomych, a tu zonk..Mi dzisiaj 4 denarów pokazała, że facet mimo zbywania mnie jednak zadzwonił po raz kolejny (choc pomyślałam, ze zostawił temat),ruszy go i to porządnie,że jestes taka konkretna i stanowcza

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazda mam wrażenie, ze będzie mu bardzo ciężko coś napisać, będzie mu głupio,poczuje się jak dureń i pustak

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowanie wg mnie mimo dystansu jaki nastał on będzie chciał się z Toba zobaczyć lub przynajmniej w jakikolwiek sposób dać znać o swoim istnieniu

Kochankowie, 7 buław, as mieczy --> Śmierć wg mnie będzie trochę nerwowo,ale jest szansa na wyjaśnienie sobie czegoś, z tym, ze ja połączenie 7 buław z asem mieczy czytam jako trudną rozmowę, gdzie każde z Was będzie chciało udowodnić swoje racje

• Lubię to! 1
Napisano

wydaje mi się,że na początku go to nie ruszy,ale potem jednak coś w nim pęknie,ale raczej wewnetrznie

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazda

na podstawie wszystkich kart obstawiam,ze nie-dla mnie gwiazda jest zdradliwa karta. Nadziei i na tym sie konczy.

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowanie

w ciagu miesiaca nie, mam wrazenie an podstawie wszystkich dotychczasowych kart takze tych powyzej,ze strzeli ogromnego focha

Kochankowie, 7 buław, as mieczy --> Śmierć

potwierdzam swoje wczesniejsze zdanie.Pan trzeli focha i się odetnie (as mieczy), śmierć tym bardziej nie widzę kontaktu w tym tygodniu.

• Lubię to! 1
Gość AngeloYasmine
Napisano

zamknie się w sobie

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazda nie odpisze ,łudzisz się w gwieździe nadziją ,on ma dość jest przytłoczony tym wszystkim

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> hmhm przykro mi ale nie zarówno 9 buław opóźnia król kielichowy także i denary jako co dałas to otrzymasz ,skoro masz go dośc i wyszłas z złością to on ci to odda

Kochankowie, 7 buław, as mieczy --> Śmierći rozmowa która oczyści atmosfere i koniec tej relacji bo jest as miczy z śmiercią oba tną wszytsko

przykro mi ale chyba czas pożegnac tego Pana ......

Napisano

Trzy weryfikowalne więc daje do działu z interpretacjami

Postawiłam sobie karciochy na Pana, z którym była duuuża chemia, ale Pan się odciął (http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/74855-dylemat-te-same-karty-na-dwa-pytania.html).

Napisałam mu dość dosadną wiadomość na fb. Powiedziałam, że zero odzewu do jutra to mu ułatwię zadanie i go usunę ze znajomych, co by się chłopina nie musiał obawiać, zę zobaczę obok jego nazwiska zieloną kropeczkę ;)

myślę, że szlag go trafi/ł po Twojej wiadomości

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazdaciężko z tym odpisywaniem- raczej cos mu zaświta aczkolwiek nie wszystko będzie dla niego jasne

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowaniebyc może "niechcący"- ciężko będzie muzrobic krok w Twoja stronę- heh troche sie bał sbędzie

Kochankowie, 7 buław, as mieczy --> Śmierćnie będzie - on sie z pewnościa nie odezwie sam z siebie

Kto chętny pomóc w interpretacji ;)?

Gość Linkinia
Napisano

Facet będzie zaskoczony i chyba nie da poznać po sobie. Pokażesz mu tą wiadomością siłę charakteru i to, że nie życzysz sobie takiego traktowania. No i oczywiście postawisz przed wyborem.

Nie odpisze Ci na tą wiadomość. Uda, że jej nie widział.

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowanie

Hmm... w tym czasie nie będzie spotkania.

H.B. Umiarkowanie, Kapłan

Moją pierwszą myślą było to, że będziesz czekała w napięciu na dalszy bieg waszej relacji, ale facet się nie odezwie. Nadal będzie milczał, tak jak do tej pory...

Niestety... chyba tak jak piszesz, to będzie koniec relacji... Lepiej jednak wiedzieć szybciej, czego się można spodziewać, niż czekać i się nie doczekać. :_pocieszacz:

Napisano

Linkinia dziękuje ;)

wiesz...facet nie ma jaj jak dla mnie... Ale dlaczego to dłuższa historia.

Teraz to tylko potwierdził :)

ale dziękować dziękować :D

• Maestro
Napisano
Linkinia dziękuje ;)

wiesz...facet nie ma jaj jak dla mnie... Ale dlaczego to dłuższa historia.

Teraz to tylko potwierdził :)

ale dziękować dziękować :D

A my takich nie lubimy, no nie?;)))

Napisano

zamknie się jeszcze bardziej w sobie, będzie miał świadomość, że wszystko spie....ł

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazda będzie tak przytłoczony, że raczej nie zdobędzie się na żaden konkretny ruch, chociaż będzie bił się z myślami

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowanie -uuu Pan będzie miał mocno zranione uczucia lub inaczej mówiąc strzeli tzw focha i raczej brak ochoty na spotkania

Tak czy siak nic z tej znajomości nie bezie ;) - muszę się z Tobą zgodzić

• Lubię to! 1
Napisano

nie lubimy oj nie ;)

facet to ma być facet ;)

heh... a zapowiadało sie tak fajnie ;)

dziękuję wszystkim za oświecony czas na interpretację :bukiet:

Napisano

weryfikacja pierwszego weryfikowalnego ;)

odpisał... W sumie o 23.55 (no miał czas do północy w sumie :P ale odpisał.

Postawiłam kolejny 'warunek'. Mieliśmy się spotkać jutro ale ma full zleceń w pracy i poprosił o przełożenie spotkania na jakiś dzień w tygodniu.

Później postawię sobie karciochy na to hehe :P

Napisano

:)

Trida, czyli odpowiedział w tym terminie, który podałaś tzn. w ciągu jednego dnia?

Napisano

tak dokładnie :D

i teraz czekam na spotkanie.

W innym wątku karciochy postawiłam hehe :P

Napisano

czyli gwiazda się nie spełniła jako czekanie, oj te karty:), niby nie miał się odezwać a tu proszę:), karty sobie a życie sobie

ale grunt, że jesteś zadowolona

pozdrawiam :)

Napisano

a wg mnie gwiazda bardzo często pokazuje nadzieję z pokryciem. Szansę, że trzeba być dobrej myśli :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Taka weryfikacja na szybko:

Odezwaliśmy się do siebie jeszcze kilka razy po kilka zdań, Pan zraniony przez swoją lubą, wielce zamknięty w sobie, ja odpuściłam i się póki co nie spotkaliśmy ani nie kontaktowaliśmy ;)

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za pomoc :)

Napisano

Wspolczuje Ci Trido :* <3

4 denary, siła, wieża ---> kochankowie Mysle ze on sam czuje sie zagubiony. Bedzie tak jakby chcial zatrzymac jeszcze relacje z Toba, ale uzna ze to nie ma sensu i trzeba to zakonczyc

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazda Niestety nie

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowanie Bedzie chcial sie z Toba spotkac, jak mu sie zrobi samotnie.

Kochankowie, 7 buław, as mieczy --> Śmierć Hmm tu jakby proba nawiazania rozmowy, gesty jakies, ale ktos sie wycofa, bedzie sie odcinal bardzo skutecznie.

Napisano
Wspolczuje Ci Trido :* <3

Ej spokojnie nie ma czego ;)

skoro nie docenił to ja mam sie martwic?

Napisano

na początku się wycofa, nie do końca bd wiedział, jak ma się zachować. Bd milczał i tutaj wieża - albo odetnie się całkiem albo się odezwie... Niby z podsumy kochankowie -stawiam, ze zajmie się swoją pannicą (a raczej użalaniem nad tym, że mu z nią nie wyszło ;))

Poczuje jak gdybyś napisala wiadomość pod siebie..może zbyt szybko wyciągnełaś wnioski ..jego obraz postrzegania sie zmieni..jakby coś pękło/ mogą to być plany lub wlaśnie uczenia sie wzajemnie od siebie nawzajem/porozumiewania się wzajemnie/dogadywania.

10 buław, 5 denarów, 2 miecze --> gwiazdagwiazda mi sugeruje że tak, ale bezie to w stylu - nie ogarnąłem się jeszcze, potrzebuje czasu... Albo nic nie odpisze ale w gwieździe - da mu do myślenia)

Myślę,że nie odpiszę w najblizszym czasie..Poczuje sie tym obarczony,troche pusty..nie bedzie widział na obecny czas jakby możliwości ruchu/ Myślę,że podsumowanie mówi o tym,że pomyśli,ze z czasem to sie poukłada..

9 buław, król kielichów, 6 denarów ---> Umiarkowanieprzypadkiem, gdzieś ze znajomymi na piwie i on też będzie. Możliwe, ze zaproponuje mi spacer czy coś. Tak 'przy okazji'

Ja myślę,ze w 9 on wezmie na przeczekanie..Ewentualnie jakis kontakt może przez internet?

Pan będzie obstawiał przy swoim..Może być wycofany..