Hilia Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) życie uczuciowe 2 buławy 4 miecze 2 kielichy finanse 8 denarów giermek mieczy słońce rodzina 8 mieczy kochankowie kapłan pozytywne niespodzianki 6 mieczy 2 miecze głupiec rada umiarkowanie wżyciu uczuciowym spokój, żadnych zmian, bierne wyczekiwanie na coś i raczej miło spędzony czas w znanym mi gronie osób w finansach nie powinno być najgorzej może wpadnie coś dobrego na konto niewiele, ale płakać nie będę niespodzianki pojawia się coś nowego coś zaczynam być może nowy rok a zostawiam za sobą stary - bez żalu w rodzinie - lekki dystans, ale atmosfera raczej pozytywna rada - bez nerwów, bez przesady, bez szaleństwa Edytowane 24 Listopada 2013 przez abede Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 życie uczuciowe2 buławy 4 miecze 2 kielichy partnerstwo na pewno. Odcięcie jakiejś toksycznej znajomości bądź rozwiązanie jakiejś nieciekawej sprawy miedzy Tobą a drugą połówką i póxniej ładny rozkwit i ja bym powiedziałą, zę nie bierne a właśnie działanie. Jeśli kogoś masz - możliwe umocnienie więzi (podsuma w Sile) bądź -poznanie kogoś nowego - mówi o tym 2 kielichów flirciki i jakaś popołudniowa kawa na pewno finanse8 denarów giermek mieczy słońce praca duuuuużo pracy ale pracy opłacalnej. Moze jakaś premia Świąteczna:> widać twoje skupienie właśnie na sprawach zw z pracą, bo masz w podsumie Kapłana rodzina8 mieczy kochankowie kapłan jakaś mała aferka, kłótnia czy coś, która oczywiście zostanie zażegnana. Mogą zostać jakieś domysły, dopowiadanie ale rac zej na spokojnie. Widać w Kapłanie rozmowę na jakiś temat. pozytywne niespodzianki6 mieczy 2 miecze głupiec zakoczysz pewien etap, cos się skończy, zostawisz jakieś niepozytywne myślenie za sobą. Poprzez jakieś wydarzenie nabierzesz dużo siły (podsuma w Sile) radaumiarkowanie na spokojnie, bez nerwów i impulsywności do wszystkiego a będzie dobrze Cytuj
Hilia Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 partnerstwo na pewno. Odcięcie jakiejś toksycznej znajomości bądź rozwiązanie jakiejś nieciekawej sprawy miedzy Tobą a drugą połówką i póxniej ładny rozkwit i ja bym powiedziałą, zę nie bierne a właśnie działanie. Jeśli kogoś masz - możliwe umocnienie więzi (podsuma w Sile) bądź -poznanie kogoś nowego - mówi o tym 2 kielichów flirciki i jakaś popołudniowa kawa na pewno w tej 4 mieczy dopatrywałabym się uczucia samotności, które czasami mnie dopada, ale balsamem okazuje się moje dziecko, które wypełnia tę lukę jestem sama od kilku lat i raczej zdziwiłabym się, gdyby w nadchodzącym m-cu miało to ulec zmianie Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 a własnie powiem Ci, ze odnoszę wrażenie, że coś mogłoby się zmienić. Pytanie tylko - czy Ty na to pozwolisz bo ktoś jest, ktos się kręci. "Przyjaciel', którego nie do konca zauważasz wg mnie. Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 życie uczuciowe 2 buławy 4 miecze 2 kielichy może to być samotność dlatego ,że przy karcie miłości jest odcięcie się a w podsumowaniu jest księżyc. Więc jeśli masz kogoś, to jesteście od siebie daleko emocjonalnie, jeśli nie, to jesteś daleka od miłości, marazm i samotność finanse 8 denarów giermek mieczy słońce finansowe mogą być nie pewne, mniej stabilne czy masz pracę? Jeśli nie to widać, że będzie ciężko,ale potem to się poprawi. W podsumowaniu jest świat, więc możesz coś znaleźć jeśli pracę masz, to pod koniec grudnia polepszy się troszkę rodzina 8 mieczy kochankowie kapłan mam wrażenie, że ktoś może postawić Cię w trudnej sytuacji, może podjęcie jakiejś trudnej decyzji? Jednak wszystko ma jakiś sens i w rezultacie wyjdziesz z tego cało. pozytywne niespodzianki 6 mieczy 2 miecze głupiec wydaje mi się, że uda się załagodzić/ zakończyć jakiś spór rada umiarkowanie zachowaj spokój, rób wszystko dokładnie, rozważnie Cytuj
Hilia Napisano 24 Listopada 2013 Autor Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) a własnie powiem Ci, ze odnoszę wrażenie, że coś mogłoby się zmienić.Pytanie tylko - czy Ty na to pozwolisz bo ktoś jest, ktos się kręci. "Przyjaciel', którego nie do konca zauważasz wg mnie. Raczej nie darzę tym rodzajem sympatii żadnego mężczyzny, który w jakiś sposób jest w pobliżu mnie. życie uczuciowe 2 buławy 4 miecze 2 kielichy ...a w podsumowaniu jest księżyc Dlaczego księżyc a nie siła? W pracy raczej stabilnie do końca roku, wypłata się nie zmniejszy, a jeżeli coś wskoczy pod koniec m-ca, to świetnie, bo zawsze mi mało. Edytowane 24 Listopada 2013 przez abede Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi