Skocz do zawartości

co tam piszczy w grudniu

Hilia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

życie uczuciowe

2 buławy 4 miecze 2 kielichy

finanse

8 denarów giermek mieczy słońce

rodzina

8 mieczy kochankowie kapłan

pozytywne niespodzianki

6 mieczy 2 miecze głupiec

rada

umiarkowanie

wżyciu uczuciowym spokój, żadnych zmian, bierne wyczekiwanie na coś i raczej miło spędzony czas w znanym mi gronie osób

w finansach nie powinno być najgorzej

może wpadnie coś dobrego na konto

niewiele, ale płakać nie będę

niespodzianki

pojawia się coś nowego

coś zaczynam

być może nowy rok :)

a zostawiam za sobą stary - bez żalu

w rodzinie - lekki dystans, ale atmosfera raczej pozytywna

rada - bez nerwów, bez przesady, bez szaleństwa

Edytowane przez abede
Napisano
życie uczuciowe

partnerstwo na pewno. Odcięcie jakiejś toksycznej znajomości bądź rozwiązanie jakiejś nieciekawej sprawy miedzy Tobą a drugą połówką i póxniej ładny rozkwit ;) i ja bym powiedziałą, zę nie bierne a właśnie działanie. Jeśli kogoś masz - możliwe umocnienie więzi (podsuma w Sile) bądź -poznanie kogoś nowego - mówi o tym 2 kielichów :) flirciki i jakaś popołudniowa kawa na pewno :D

finanse

praca duuuuużo pracy ale pracy opłacalnej. Moze jakaś premia Świąteczna:> widać twoje skupienie właśnie na sprawach zw z pracą, bo masz w podsumie Kapłana

rodzina

jakaś mała aferka, kłótnia czy coś, która oczywiście zostanie zażegnana. Mogą zostać jakieś domysły, dopowiadanie ale rac zej na spokojnie. Widać w Kapłanie rozmowę na jakiś temat.

pozytywne niespodzianki

zakoczysz pewien etap, cos się skończy, zostawisz jakieś niepozytywne myślenie za sobą. Poprzez jakieś wydarzenie nabierzesz dużo siły (podsuma w Sile)

rada

umiarkowanie

na spokojnie, bez nerwów i impulsywności do wszystkiego a będzie dobrze ;)
Napisano
partnerstwo na pewno. Odcięcie jakiejś toksycznej znajomości bądź rozwiązanie jakiejś nieciekawej sprawy miedzy Tobą a drugą połówką i póxniej ładny rozkwit ;) i ja bym powiedziałą, zę nie bierne a właśnie działanie. Jeśli kogoś masz - możliwe umocnienie więzi (podsuma w Sile) bądź -poznanie kogoś nowego - mówi o tym 2 kielichów :) flirciki i jakaś popołudniowa kawa na pewno :D

w tej 4 mieczy dopatrywałabym się uczucia samotności, które czasami mnie dopada,

ale balsamem okazuje się moje dziecko, które wypełnia tę lukę

jestem sama od kilku lat i raczej zdziwiłabym się, gdyby w nadchodzącym m-cu miało to ulec zmianie :)

Napisano

a własnie powiem Ci, ze odnoszę wrażenie, że coś mogłoby się zmienić.

Pytanie tylko - czy Ty na to pozwolisz ;)

bo ktoś jest, ktos się kręci.

"Przyjaciel', którego nie do konca zauważasz wg mnie.

Napisano

życie uczuciowe

może to być samotność dlatego ,że przy karcie miłości jest odcięcie się a w podsumowaniu jest księżyc. Więc jeśli masz kogoś, to jesteście od siebie daleko emocjonalnie, jeśli nie, to jesteś daleka od miłości, marazm i samotność

finanse

finansowe mogą być nie pewne, mniej stabilne czy masz pracę? Jeśli nie to widać, że będzie ciężko,ale potem to się poprawi. W podsumowaniu jest świat, więc możesz coś znaleźć jeśli pracę masz, to pod koniec grudnia polepszy się troszkę :)

rodzina

mam wrażenie, że ktoś może postawić Cię w trudnej sytuacji, może podjęcie jakiejś trudnej decyzji? Jednak wszystko ma jakiś sens i w rezultacie wyjdziesz z tego cało.

pozytywne niespodzianki

wydaje mi się, że uda się załagodzić/ zakończyć jakiś spór

rada

umiarkowanie

zachowaj spokój, rób wszystko dokładnie, rozważnie

Napisano (edytowane)
a własnie powiem Ci, ze odnoszę wrażenie, że coś mogłoby się zmienić.

Pytanie tylko - czy Ty na to pozwolisz ;)

bo ktoś jest, ktos się kręci.

"Przyjaciel', którego nie do konca zauważasz wg mnie.

Raczej nie darzę tym rodzajem sympatii żadnego mężczyzny, który w jakiś sposób jest w pobliżu mnie.

życie uczuciowe

...a w podsumowaniu jest księżyc

Dlaczego księżyc a nie siła?

W pracy raczej stabilnie do końca roku, wypłata się nie zmniejszy, a jeżeli coś wskoczy pod koniec m-ca, to świetnie, bo zawsze mi mało.

Edytowane przez abede