pretoria Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Ogólna aura koło fortuny, giermek pucharów Zmiany związane z giermkiem, może pojawi się jakiś interesujący pan. Samopoczucie diabeł, 2pucharów, kapłan Samopoczucie dobre, diabełek może oznaczać liczne pokusy ( zabawa, imprezy ). Może mnie serducho ruszyć. Uczucia królowa denarów, cesarzowa, 10buław Nowa znajomość, która ma szansę w przyszłości rozkwitnąć. Niespodzianka sprawiedliwość, mag, 3 buław Rozpocznę działania - 3buław to kara podróży, która u mnie odpada więc może ewentualnie jakiś jednodniowy wypad. Cytuj
emilr Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Ogólna aura koło fortuny, giermek pucharów Zmiennie. Od radosci do gorszego samopoczucia. Myślę,z e z pwoodu jakiegos pana Samopoczucie diabeł, 2pucharów, kapłan Serce zabije Ci szybciej. Jakieś spotkanie Cie czeka, które sprawi Ci wiele radosci. Cos jednak moze zakłócić tę radość Uczucia królowa denarów, cesarzowa, 10buław Moze odkryjesz jakąś rywalkę? Myśle jednak, ze Ty będziesz górą Niespodzianka sprawiedliwość, mag, 3 buław Może jakaś randka? Cytuj
Trida Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Ogólna aura koło fortuny, giermek pucharów wszystko i nic. Lekkie zabieganie za prezentami, weekendowy odpoczynek, taka lekka stagnacja i możliwe, ze pojawi się ktoś ciekawy na horyzoncie Samopoczucie diabeł, 2pucharów, kapłan widać podgrzanie atmosfery. Serducho się ruszy oj ruszy jakaś randeczka ale taka – ni to randeczka ni to niezobowiązująca kawa. Uczucia królowa denarów, cesarzowa, 10buław Ty bd w centrum na pewno i ta znajomość- no coś się może ruszyć. Ale odnoszę wrażenie, że sama nie do końca będziesz pewna tej znajomości Niespodzianka sprawiedliwość, mag, 3 buław jakaś ‘podróż’ wyjście, spontaniczny wypad gdzieś ze znajomymi za miasto (na imprezę czy cos ) Cytuj
panna.marta Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Ogólna aura koło fortuny, giermek pucharów-> kapłanka myślę,że czeka Cię jakaś niespodziewana, miła wiadomomość. Jeśli masz dziecko, to wiadomość może dotyczyć dziecka jeśli nie,to myślę że może to być w drugą stronę mama sprawi Ci miłą niespodziankę Samopoczucie diabeł, 2pucharów, kapłan-> koło fortuny X myślę,że możesz odczuwać potrzebę kochania, bycia kochaną przez kogoś, taka trochę tęsknota wewnętrzna za tym by coś się zmieniło na lepsze Uczucia królowa denarów, cesarzowa, 10buław-> eremita IX Myślę,że będziesz chciała pokazać się jako atrakcyjna kobieta, poszukiwała sposobów i metod by uzyskać taki cel, trochę jakby zadręczanie się tym.. Niespodzianka sprawiedliwość, mag, 3 buław-> diabeł/wisielec tu przyznam,że mam mały kłopot ,ale ale myślę,że cel który sobie obierzesz może powoli stawać się efektywny ( z początku może okazać się trudny,ale dzięki Twojej determinacji i upartej naturze masz szanse) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Listopada 2013 Napisano 24 Listopada 2013 Ogólna aura koło fortuny, giermek pucharów Może zaskoczą Cię jakieś informacje/inicjatywa/zaproszenie i to będzie zaprzątało Ci umysł przez ten tydzień. Samopoczucie diabeł, 2pucharów, kapłan Samopoczucie powinno Ci dopisywać - możesz dogadzać sobie drobnymi przyjemnościami albo mieć ochotę na rzeczy, których zwykle sobie odmawiasz. Relacje z bliskimi dobre, co też będzie wpływało pozytywnie na Ciebie - życzliwośc, stabilność. Uczucia królowa denarów, cesarzowa, 10buław Nie wiem, jaki jest Twój status. Jeżeli jesteś samotna, to będziesz mimo to zadowolona i nie powinno Ci niczego brakować. Jeżeli jesteś z kimś związana, to szczęście plus drobne problemy, może za dużo weźmiesz na siebie, może niewyspana będziesz ale w każdym razie bardzo ładnie. Niespodzianka sprawiedliwość, mag, 3 buław Wiadomość od kogoś, kto jest daleko... od mężczyzny. Cytuj
pretoria Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Napisano 2 Grudnia 2013 Aura była dobra, ale miałam chwilowe zmiany nastroju. Samopoczucie również dobre, randeczki nie było, za to liczne spotkania ze znajomymi. W uczuciach napisałam, że nowa znajomość - przez weekend było ich kilka.... Niespodzianka tutaj zgadzają się spontaniczne wyjścia oraz wiadomość faceta z daleka. Dzięki raz jeszcze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi